Flowers

 • INNLEGG POSTET : 04.07.2013, 14:48

Igår var jeg på Kino med Tabita og så The Lone Ranger, en sykt bra film! Både morsom, trist og spennende på en gang. Uansett, før kinoen gikk jeg til innkjøp av "blomsterkranser" synes de er så sykt fine og passer jo utmerket til en fin sommerdag (noe vi enda ikke har hatt). Disse to er fra H&M og Bikbok. Den fra H&M er mer sånn "hårbånd" enn en ordentlig krans. 


H&M // 70 ,- Bikbok // 100,-

Min fineste Stina ♥


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Innkjøp fra idag

  • INNLEGG POSTET : 03.05.2013, 09:59

  Innkjøpene fra idag, klærne er fra new yorker, smykker og div er fra en butikk fra claire's! Neglelakken og blushen er fra flormar! Forresten!! Når jeg har over 80-200 lesere hver dag men ingen kommentarer er det faktisk jævlig kjipt å blogge, så hver så snill og bruk litt lenger tid neste gang du er innom på å kommentere, for jeg bruker ganske mye tid på bloggen! :-)


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Sminkevideo på vei

  • INNLEGG POSTET : 25.04.2013, 22:38

  Heihei! 

  Igår så fikk jeg absolutt ikke sove, så jeg brukte tiden på å lage en sminkevideo til dere ♥ Ikke noe big deal bare en video hvor jeg viser hvordan jeg sminker meg til daglig.
  Ellers idag har jeg vært så sliten, kanskje ikke så rart med kun tre og en halvt times søvn. hehehe. Men Rebeka var en tur innom meg idag hvor vi fant ut litt hva vi skulle ha med oss av kjoler, shortser osv! Imorgen kommer verdens beste pappa hjem for godt! han må fremdeles tilbake 2 ganger i uken, men han vil heller pendle og kunne være hjemme de dagene han ikke skal på sykehuset, noe jeg skjønner veldig godt! Så vi skal ut å spise kinamat etter at jeg har kommet fra skolen, wii!   Gira på sminkevideo eller?


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Innkjøpene fra københavn

  • INNLEGG POSTET : 23.04.2013, 13:14

  Har så sinnssykt innholdsrike overskrifter! hehehe.

  Med tanke på at jeg hadde med meg 2000 kr til Køben, har jeg fått kjøpt meg overraskende mye for de pengene!!
  Nike Pro shorts// 250kr


  Chanel neglelakk fargen 515 pêche nacrée // 129 ,- Elf bronzing powder golden // 40 ,- Nilens Jord Bronzing Powder 556 150,-


  Brow kit fra benefit i fargen medium // 240,-(?) 


  Pudder kost fra Nilens Jord // 116 ,-


  Converse // i underkant av 500 ,-


  Jakke fra only/vero moda // 100,-


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Ny lulu's

  • INNLEGG POSTET : 02.04.2013, 16:47

  Heii ♥ Ble faktisk ikke noe mer blogging igår fordi Tabita kom til meg igår, var veldig spontant! Bestemte på ti minutter at hun skulle komme, og omtrent løp ned til bussen for å rekke den! Siden hun bor et stykke unna tok det en stund før hun kom, så hun var ikke her før halv ti. Uansett, kjøpte meg en ny lulu's på Must. De er jo så utrolig fine og siden jeg har den lille utgaven fra før av, så ville jeg ha en som var litt større, pga litt mer sminke osv! 

   

  Har du noen lulu's?


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Sliten blogger

  • INNLEGG POSTET : 01.04.2013, 17:58

  Skulle gjerne fortalt dere masse gøy og at jeg har gjort masse produktivt, men det har jeg ikke! Jeg har filmet ferdig ny video av hva jeg har i sminkemappen min, hva slags neglelakker jeg har, og litt annet. Men ellers har jeg sittet i sengen hele dagen med masse episoder av gossip girl. Her får dere en liten smakebit til filmen:


  De fleste neglelakkene mine er av merket Ciaté, Barry M, Deborah Lippmann eller Essie! Lurer dere på noe angående neglelakkene er det bare å spørre! :-)


   


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Håret mitt

  • INNLEGG POSTET : 26.03.2013, 16:36

  Er det noe som kjennetegner meg så vil nok det være at jeg har langt mørkt hår, jeg har spart håret mitt i cirka 2 1/2 år. Det er ikke veldig slitt, farger det gjevnlig men grunnen til at jeg fort får ettervekst er fordi det vokser ekstremt fort! Har egentlig ikke vært noen spesiell grunn til at jeg har spart lenge, er vel mest fordi det er så sinnssykt dyrt og gå til frisøren å klippe seg at jeg rett og slett har droppet det. Har selvfølgelig stusset det i tuppene, men det begynner å bli en stund siden nå. Min naturlige farge på håret er mørkblond med litt ekstra mørke steder innimellom. Jeg har stripet/farget håret mitt siden jeg gikk i 3-4 klasse, så kan faktisk ikke huske hvilken farge jeg har på håret med mindre jeg ser på bilder. Jeg har ikke extensions, og har aldri hatt det. Håret mitt er heller ikke naturlig rett, det har små fall så om jeg skal ha rett hår er jeg nødt til å rette det. Jeg bruker heller ingen spesielle produkter i håret, bare varmebeskyttende spray når jeg retter.

  Fant dette bilde fra Desember 2010 på facebook hvor jeg så hvor kort håret mitt var i forhold til nå! 


  Den styggeste etterveksten, men her ser dere hvor kort håret mitt var før.

  Bilde fra Januar i år:


  Synes ikke så alt for godt hvor langt det er der, men sist jeg sjekket var håret mitt 90 cm langt! 


  Sånn ser det ut når det er helt rett! 


  Med krøller!

  Har du noen spørsmål, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan! 


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Innkjøpene fra idag

  • INNLEGG POSTET : 20.03.2013, 21:28

  Da kommer bildene fra dagens innkjøp, ikke noe store greier! Bare noe jeg ville ha :-)


  Hettejakke/vest fra Carlings som dere ser jeg har skrevet.


  Bukse fra Carlings.


  En midlertidig face primer fra kicks, kjøper en fra smashbox (hatt tidligere) på tax-free på båten til københavn! 

  Noe du likte?


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Noe nytt

  • INNLEGG POSTET : 19.03.2013, 21:29

  Jeg og pappa var på Strømmen når han hadde bursdag for å spise, og da fikk jeg noe av pappa. Haha, pappa som har bursdag så er det han som kjøper noe til meg! Uansett han kjøpte ny sminke til meg, fordi jeg har levd uten pudder i over 2 måneder nå, så fikk jeg et nytt++


  Blå bikini fra New Yorker


  Studs bh/overdel fra BikBok.


  Peplum topp fra BikBok. Denne er åpen i brystfeltet, som gjør at hvertfall jeg velger en tubebh under! 


  Det over har jeg kjøpt på gavekortet jeg fikk til jul, fant ut at jeg fremdeles hadde et gavekort igjen! :-)


  Foundation fra MAC


  Pudder fra MAC - jeg er veldig lys i huden som gjør at dette bare er en siste finish.


  Og en rouge fra MAC.

  Nå skal jeg se Paradise, så vi snakkes imorgen får vi håpe! :-)


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Innkjøp fra Sverige

  • INNLEGG POSTET : 31.01.2013, 20:22

  Heihei! ♥

  Da har jeg så og si akkurat satt meg i senga etter Sverige tur med pappa, vi spiste først og gikk litt rundt. Kjøpte meg bare et par ting, pluss litt godteri som alltid blir kjøpt når man er i Sverige!


  Bikbok // 99,-  Bikbok // 99,-


  Den har sånne søte perle-detaljer på seg! Veldig fiiiiin.


  Sportsbutikk // 80,-


  Også godterii da, Smartiesene er til Madeleine. Er ikke jeg søt som kjøpte det til hun? jo, det er jeg :-)  Hadde en kjempenysgjerrig katt, fineste Zimba ♥

  Synes om innkjøpene?


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Innkjøp fra Lillestrøm

  • INNLEGG POSTET : 29.01.2013, 23:27

  Da var det tid for å vise innkjøpene fra idag. Bildene er dessverre litt dårlig fordi lyset på rommet er ikke helt opptimalt, men dere får nok se plaggene på i nærmeste fremtid, så skal passe på å legge ut outfit bilder! Innkjøpene:
  Disse to er fra en type outlet butikk som ligger litt før inngangen ved senteret.


  De tre siste er fra veromoda. 

  Nå skal jeg se på Gossip girl å legge meg etter det. Snakkes imorgen! ♥

   


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Nailpolish organizer

  • INNLEGG POSTET : 20.01.2013, 00:22

  Hei! 

  Er riktignok ikke en neglakk organizer, men er mer en leppestift organizer. Siden jeg har mye mer neglelakk enn leppestift, så valgte jeg å bruke det som det! 

   


  Har mye mer neglakk som du kan se HER. Men det har seg sånn at disse organizerene er jo egentlig laget for leppestift, så var kun Depend neglelakkene som fikk plass! Organizeren er fra Søstrene Grene, jeg kjøpte mine på strømmen. De kostet i underkant av 30 kr, hvis jeg ikke husker feil. Noe jeg synes er veldig billig, i tillegg til at de ser utrolig freeshe ut og passer til alle rom! 

  Hva synes du om de?

   


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Lite innkjøp

  • INNLEGG POSTET : 29.12.2012, 02:28

  Glemte helt å blogge, har ikke gjort en dritt idag men samtidig så har dagen vært så utrolig kort. Har sett på film, sovnet av litt på sofaen og spist taco! Imorgen drar jeg hjem igjen, Maiken blir kanskje med så det blir utrolig koselig! ♥ kjøpte ikke så mye, men har ikke tatt bilde av akryl oppbevaringsboksene jeg kjøpte fordi jeg skal lage et innlegg om de senere hvor dere kan få se hvordan jeg bruker de! :-)


  Kjøpte meg to gensere, en fra Cubus (den har åpen rygg bak) og en millitær genser fra Gina.


  Håper dere har hatt en fin jul til nå, alle sammen! 


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Mine neglelakker

  • INNLEGG POSTET : 21.12.2012, 23:38

  Hola! ♥

  Som jeg sa i et innlegg, synes jeg neglelakkene mine fortjener et eget innlegg! Kommer IKKE til å skrive om alle sammen, for det hadde blitt et utrolig langt og kjedelig innlegg med masse navn. Uansett, så viser jeg dere de og om dere har noen spørsmål så er det bare å kommentere det i innlegget, så skal jeg svare dere i kommentarfeltet eller så lager jeg et eget innlegg! Dette er ikke alle neglelakkene jeg har!


  Alle Essie neglakkene er kjøpt på Cubus eller parfymerier. 


  Depend neglakkene har hvertfall jeg kjøpt på Cubus og Bikbok. Det kan hende man også får kjøpt det på flere steder, men jeg har hvertfall
  kjøpt mine der. De nederste neglelakkene er kjøpt på forskjellige butikker, den brune er kjøpt på Veromoda. Dior er kjøpt på KICKS, gullneglelakken er kjøpt på b.young, den rød gosh neglelakken er kjøpt på Vita og resten av de er kjøpt på H&M og den siste er kjøpt på cubus. "Deborah Lippmann neglelakkene har jeg kjøpt på deg&meg i Lillestrøm, men vet du får kjøpt de på coverbrands.no osv.  


  Ciaté neglakkene er fra julekalenderen min og består av Caviar perler, basic neglelakk og glitterneglelakker. Hele kalenderen kostet 475 ,-
  Og den er fra Coverbrands.no neglelakkene er i en mini utgave, så om du kjøper kun 1 og 1 eller et kit, vil de være dobbelt så store! 

  Har du mange neglelakker?


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • London innkjøp

  • INNLEGG POSTET : 21.12.2012, 20:38

  Når Stine var i London, fikk hun med penger for å kjøpe litt til meg. Jeg hadde ingen spesielle ønsker, men ville hvertfall ha en plain blazer og en olaskjorte med nagler på! 
  Så vidt jeg vet, er alt fra Primark! Hun kjøpte også en mascara for meg, men har glemt og ta bilde av den! 

   


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Hos Stina

  • INNLEGG POSTET : 19.12.2012, 23:36

  Hei alle sammen! 

  Har ingenting spennende å komme med idag, har bare vært en kjapp tur innom Lillestrøm for å kjøpe inn de aller siste julegavene og et par småting som jeg trengte selv. Ellers har jeg vært en tur sammen med mamma for å besøke gamle naboen som fylte 60 år idag! Gratulerer med dagen, Ranveig! ♥ Og nå sitter jeg godt plantet i senga til Stina med macen på fanget og snart klar til å legge meg, håper dere har hatt en superfin dag så snakkes vi imorgen! God natt ♥


  Kjøpe meg smashbox kit i julegave til meg selv! hahah.  Og en Bobbi Brown rouge i fargen Coral 3. Damen som jobbet der sa at denne passet best til meg og min hudtype, så da kjøpte jeg den! 

  Fikk også klær fra London som Stine shoppet for mine penger, ble veldig fornøyd med det jeg fikk, så viser dere det litt senere! Vet det blir veldig mye sånne innkjøpsinnlegg, men er som sagt snart jul og jeg har kjøpt en del og siden jeg liker å dele sånne ting på bloggen så blir det bare sånn. 

   


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Innkjøp fra Drammen

  • INNLEGG POSTET : 18.12.2012, 22:34

  Jeg glemte helt å legge ut innkjøpene fra når jeg var i Drammen! Så får gjøre det nå, kjøpte meg forresten også Hunter for pengene jeg fikk av bestemor. Viser dere i et eget innlegg! :-)  Fra venstre: "Sew Psyched 100" - "Leading Lady 246" - "Trophy Wife 97" Har helt ekstremt mange neglelakker at de fortjener et eget innlegg! 


  Så kjøpte jeg egentlig det her fordi jeg hadde glemt parfyme og deo hjemme, er hvertfall fra cubus? 


  Denne genseren er helt sinnssykt søt, er fra Lindex! 


  Genser og sokker fra cubus.

  Ellers kjøpte jeg bare julegaver, men legger jo selvfølgelig ikke ut det! Har regnet på hva jeg har brukt på å kjøpe julegaver til venner, over 6000 kr! • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Innkjøp fra idag

  • INNLEGG POSTET : 14.12.2012, 21:06

  Heihei! ♥

  Ble veldigveldig lite søvn på meg i natt, sovnet en halvtime før jeg skulle stå opp igjen. Så jeg fant ingen annen løsning enn å bare legge meg ned igjen for å sove ut. Hadde aldri orket og dra på skolen med bare en halvtimes søvn og i tillegg dårlig søvn dagen før. Uansett, Stina kom en tur til meg idag og vi tok en spontantur til lillestrøm for de siste julegave innkjøpingene, jeg er ferdig med alle julegavene så for meg kjøpte jeg meg litt nødvendigheter til jul. (Egentlig ikke).


  Bobbi Brown leppestift i fargen "Pale Mauve 73" en veldig lys beige rosa farge. 235,- Deborah Lippmann neglelakk i fargen "Today was a fairytale"


  Bukse fra dr denim, kjøpt på carlings 399,-


  En outlet butikk i lillestrøm husker dessverre ikke hva den heter. 150,-


  Var tilbud på genseren fra h&m idag til 199,-


  Samme outlet butikken som den andre. 200,- DEN VAR SYKT FIN!!! 

  Noe du likte?


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Fineste vesten

  • INNLEGG POSTET : 09.12.2012, 12:11

  Hei! ♥

  Jeg fortalte aldri når jeg skulle begynne å blogge igjen, pappa havnet plutselig på sykehuset og det ble litt krise i heimen. Men det går fint nå, så satser på at ting blir litt mer på plass nå! Jeg har hvertfall vært hos bestemor siden fredag og skal hjem idag litt senere på kvelden. Vi var en liten tur på shopping igår og fikk dratt med meg litt godbiter, viser resten senere! 


  Har sett på vesten flere ganger uten å kjøpe den, håpet på at den fortsatt var der når jeg fikk lønning! Det var den og ble utrolig glad! Dere skal selvfølgelig få se den på litt senere! 
  Siden november videoen ikke vil vises på bloggen, så må jeg finne en annen måte hvor jeg kan laste den opp, satser på at den kommer iløpet av dagen! 

  Synes? 
 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.
 • Verdens fineste shorts

  • INNLEGG POSTET : 23.09.2012, 16:10

  Hejhej ♥

  Var i Sverige sammen med pappa idag, egentlig bare for å kjøpe denne shortsen.. Er jo utsolgt OVERALT, men ble selvfølgelig litt yoghurt, nudler osvosv! (lever på nudler og musli yoghurt)

  Serr, verdens fineste shorts! 399 ,- på bikbok. 

  Tenkte å legge ut et eget innlegg med alle shortsene mine, er det ønskelig? 


 • Publisert i kategorien Sminke, hår & mote.

 • hits