10 ting dere kanskje ikke vet om meg

 • INNLEGG POSTET : 01.06.2013, 13:27

Tenkte å kjøre en sånn 10 ting dere ikke vet om meg! Noen vet det sikkert, andre ikke! :-)

1. Jeg kan ikke fordra faget Engelsk. Det er ikke fordi jeg er så sykt dårlig i det for det har jeg funnet ut at jeg egentlig ikke er. Men bare den frykten av å måtte lese opp noe i engelsk foran hele klassen, noe du ikke har øvd på. I tillegg har vi en engelsk lærer som kun snakker Engelsk, tror han forstår hva vi sier på norsk men han svarer tilbake på engelsk. Har 4 i engelsk for de som lurte.

2. Jeg vil verken ha barn eller gifte meg. Alle sier til meg at det er noe jeg kommer til å endre på når jeg finner "den rette" men jeg har aldri hatt lyst til å gifte meg eller få barn, det høres kanskje ensomt ut men jeg har bare virkelig ikke lyst på unger. Og hele det opplegget med å gifte seg, jeg ser på det som bortkastet tid og penger. Når jeg vet at jeg sikkert ikke kommer til å forbli gift likevel, haha her har vi høye forhåpninger..

3. Jeg er utrolig glad i dyr. Spesielt katter, ser jeg en katt blir jeg helt sånn "ååh, se på den katten" og jeg ser de overalt! Altså ja, det finnes katter overalt men jeg kan plutselig stoppe midt i en setning og si "se på den katten, den var søt" og folk jeg går med bare, "hæ, hvilken katt prater du om?" nei, det er noe rart med det. Er generelt også veldig glad i dyr, hundene til søsteren min også!! De er så fine og søte, kommer alltid løpende mot meg når jeg kommer inn døren og skal ha kos og alltid glad for å se meg, blir så glad av dyr!

4. Fordyper meg i grafisk. Jeg har Grafisk som fordypningsfag på media. Jeg synes ikke dette året med grafisk har stått til forventningene noe som er utrolig kjipt og har gjort at jeg vil ha et "friår" fra media. Jeg velger heller og gå vanlig påbygg 3-året. Men jeg har veldig lyst til å jobbe med det grafiske som jobb! Poster et innlegg senere om akkurat dette. EDIT: har faktisk byttet fra vg3 påbygg til media med påbygg etter en grundig gjennomgang! 

5. Hater å være alene. Er det noe jeg ikke kan fordra så er det å være alene, jeg er en veldig utadvent person som også gjør at jeg liker å omgås folk hele tiden. Er sjeldent hjemme på kveldene fordi jeg sover hos noen, har venner som sover over hos meg eller annet! Selv om jeg synes det er veldig deilig å være hjemme alene, så synes jeg det er kjipt å være helt alene! 

6. Faren min har vært syk i mange år. Jeg tror de fleste som leser bloggen sin har fått med seg at jeg har hatt en syk far, etter DETTE innlegget. Men for de som enda ikke vet det, fikk pappa slag for 4-5 år siden? husker ikke nøyaktig når det var, fordi det var veldig mye som skjedde det året. Da fant de samtidig ut at han hadde nyresvikt og måtte begynne på dialyse, dette gjorde han i litt over ett år og fikk ny nyre på påskeaften! 


har var jeg syk og stygg, men pappa er alltid best uansett ♥

7. Elsker og ha mye å gjøre. Dette kan egentlig være litt begge veier, jeg hater og ha mye å gjøre i skolesammenheng men når det gjelder fulle uker hvor jeg skal noe hver dag etter skolen er noe jeg trives med. Være litt opptatt, ikke bare sitte inne foran tv´n og rotne. Det er sjeldent jeg har en dag jeg IKKE gjør noen ting, så stort sett er det fulle uker med masse gøy! 

8. Liker å reise. Jeg synes å reise til utlandet er noe av det morsomte jeg kan gjøre, elsker og få sol og varme på kroppen men synes samtidig at det er veldig gøy og dra til andre steder hvor det ikke er spesielt med sol men mer og oppleve! Jeg har vært 10 ganger i Karpathos i Hellas, 1 gang i Paris, har vært forskjellige steder i Spania, Lanzarote, Fuerteventura og ett sted til jeg ikke husker (skal mest sannsynlig til Gran Canaria etter sommerferien), har vært i Ayia Napa i Kypros. Har også vært en svipptur innom Amsterdam. Også nære steder som Danmark, Sverige osv, men liker godt og dra til steder som også er nærme! Komme seg litt ut av dette landet, med andre ord :-)


9. Jeg har flyskrekk. Siste gangen jeg kjørte fly nå var den aller verste, jeg tror aldri jeg kommer til og bli kvitt flyskrekken helt. Jeg har aldri opplevd noe fælt, jeg bare hater å ikke ha bakkekontakt! Det å være så høyt oppi luften og tanken på å kræsje, nødlande eller sånne type ting får meg til å grine! 

10. Høydeskrekk!!! Enda jeg har vært flyer i nesten to år synes jeg det var like fælt hver gang jeg skal gjøre nye ting som jeg ikke visste hvordan jeg skulle gjøre og kanskje kunne falle ned! Samtidig som jeg elsket høye kast hvor jeg virkelig kunne kjenne at taket ikke var langt unna! Har en episode hvor jeg var i Trondheim med mamma og vi skulle opp i Egon tårnet, fyfaen og jævlig! Tror aldri jeg har vært så redd noen gang, vi satt øverst der hvor det snurrer rundt og jeg kjente at jeg bare ble mer og mer kvalm og klarte ikke å spise for jeg fokuserte kun på hvor sykt langt ned det var! Haha nei uff a meg.

Noe av dette du visste?


 


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Lurer du på noe?

  • INNLEGG POSTET : 29.12.2012, 15:35

  Hei! ♥

  Jeg tenkte å kjøre en spørsmålsrunde om ting dere lurer på men det er STINA som skal svare på spørsmålene dere lurer på om MEG. Når det gjelder spørsmål så svarer hun på de aller fleste spørsmål så lenge det ikke blir alt for personlig! Så da er det bare å stille spørsmål og Stina skal gjøre det samme, så da kan dere stille spørsmål om Stina på hennes blogg som jeg skal svare på om henne! Dere kommer til bloggen hennes >HER<

   


 • Publisert i kategorien Maiken
 • 10 ting du ikke vet om meg

  • INNLEGG POSTET : 13.09.2012, 20:13

  1. Jeg fikk min første mobil da jeg var seks år, fordi jeg ikke ville gå på SFO så jeg var hjemme alene allerede i første klasse. (sånn at mamma og pappa skulle få tak i meg).

  2. Jeg har to katter og de betyr så mye for meg, at når jeg snakker om de vil jeg alltid dra hjem. Haha, sært.  3. Har aldri vært utenfor Europa.

  4. Jeg har en bror og han er 11 år eldre enn meg.

  5. HATER drama, styrer unna det så godt som mulig.

  6. Jeg har ALLTID likt Avril Lavigne, helt siden jeg var 7-8 år hørte jeg på sangene hennes. Litt preget av min søster, kanskje?


  7. Jeg har lyst til å bli grafisk designer.

  8. Har alltid syntes at Johnny Depp har vært kjekk, det er han fortsatt!

  9. Shanita er den personen jeg snakker med ALT om, virkelig alt! Verdens beste ♥

  10. Er alltid i hundre når jeg er med venner eller familien, folk ler av meg hele tiden! MORROKLUMPEN xD der har du mejjj ♥

  Visste du noe av dette?


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Svar fra spørsmålsrunden

  • INNLEGG POSTET : 26.05.2012, 17:04

  Yndlingsoutfit? Min yndlingsoutfit, hmm.. det værste er at jeg har masse fine klær som jeg aldri får brukt
  fordi jeg aldri finner noe som passer til, så må vel bli dette:


  Bluse fra veromoda og bukse fra bikbok. (har flere like høytlivsbukser, fordi jeg virkelig eeelsker dem!)

  Hva inspirerer deg? Oi, det er mye faktisk! Det kan være alt fra at jeg ser en person på gata, musikk, vennene mine inspirerer meg, bilder
  jaa, alt egentlig! Men er også veldig inspirert av andre folk, ikke nødvendigvis kjente personer men blir lett til at jeg blir inspirert av flinke cheerleadere!

  Hvor henter du inspo til bloggen fra? HEHE, der kom det store spørsmålet! Altså, iblant har jeg MASSE å blogge om og andre dager
  er jeg rett og slett en sugen blogger, men mye av det kommer fra bilder jeg ser, eller bra ting som har skjedd og godt humør! 
  går jo også på en sport som er ganske "allsidig" som gjør at man kanskje lærer noe nytt ofte, som gjør at jeg da har ting og fortelle der ifra! 

  Hvordan kan du beskrive din klesstil med tre ord? Chill, vanlig og pent. 

  Kan du vise de tre tingene som er mest brukt i klesskapet og de som er minst brukt? Såklart jeg kan, here we go:
  Minst brukt:


  en skinnshorts fra cubus som en gang kostet 800 kr!!!! brukt den ÉN gang..


  Skjørt fra cubus, også bare brukt én gang.


  singlet fra cubus, ALDRI brukt.. Lappen bak henger fortsatt på.. HEHE.

  Mest brukt:


  singletten er fra cubus.


  oii, her var jeg hvit.. HOHO. Genseren er fra bikbok.


  Buksen OG blusen egentlig, bruker det ofte.. Hvertfall buksa! Bukse fra bikbok og blusen er fra veromoda.

  Hva skal du i sommerferien? Har ikke noen eksakte reisemål enda men, skal til tanten min i sverige, til bestemor i drammen, en tur til familien i Lom,
  helt klart tilbringe tid med venner, hvis jeg får mulighet drar jeg til London. Ellers har jeg ikke planlagt noe spessielt! 


  HEEERLIG, hos tantee! 

  Hvor har du søkt på skole neste år? Første valget mitt falt på sørumsand, og det er der jeg har lyst til å gå.
  har egentlig ikke lyst til å fortelle om de to andre valgene, fordi jeg rett og slett ikke vil gå på de skolene! :)

  Yndlings tv-serie? Jeg ser veeeldig lite på tv, det eneste jeg "følger" med på er vel paradise hotel, men det er mest for min
  egen underholdning. Driter seg loddrett ut, blir flau. Men dette er jo ikke noe "tv-serie" det er reality, som blir borte om få uker.
  NEI, JEG VET IKKE! haha

  Er du fornøyd med deg selv, hvorfor/hvorfor ikke? Jupp, jeg er fornøyd med meg selv! Har selvfølgelig ting jeg også ville forandret på
  men føler livet mitt er komplett, og jeg lever livet som jeg vil, har gode venner, trives på skolen og driver med en idrett jeg brenner for.
  Mer enn det kan jeg faktisk ikke tenke meg!

  Tror du på overnaturlige ting? Ja, dessverre! Og jeg er livredd, det er det værste.. 

  Hva er ditt beste sommer minne? Ååh, har mangee fine! Alt det sprøee jeg og mine aller beste venner har funnet på opp igjennom de siste
  sommerene! Og gleder meg virkelig til denne sommerferien, litt under 40 (?) skoledager igjen før det er sommerferie, wiii! 

  Er det noe i barndommen din du husker spesielt godt? HAHA, ja.. Jeg husker når jeg gikk i barnehagen, var type 3-år? Og Joakim klipte av meg alt det lange
  håret jeg haddee! Uff, husker broren min sa at jeg var stygg på håret.. HAHAHA, jaja!

  Hva er det lengste du har klart å holde en krangel gående? Sånt husker jeg faktisk ikke, men kan vel si at det er folk jeg likte godt
  og var god venn med, som jeg den dag idag ikke liker i det hele tatt!

  Hva er det verste du vet? Det er så MYE! Men, kan vel si at jeg har en sånn fuckihelvetedritogdra greie, for folk som tar seg nær av småtiiiing.
  det er så sykt unødvendig. OI, jeg sa du spiste fort. Get over it?! HEHE

   


   


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Random things

  • INNLEGG POSTET : 30.04.2012, 23:38

  Tenkte å skrive random ting, som er litt typisk meg! Kanskje det er noe du ikke vet?

  Jeg går ALLTID i siste sekund til bussen! Som ender med at mamma er nødt til å kjøre meg til et annet busstopp! My bæææd.

  Jeg er egentlig en jævla taaard, gjør mye rare ting og jaa. Rett og slett kliiin gæærn! 

  Jeg pleier alltid og si til meg selv, (hvis jeg står opp tidlig imorgen skal jeg sminke meg, ta på litt finere klær osv). Ender alltid opp i en god joggis og null sminke :*

  Er helt utrolig distré, det skulle ikke vært lov engang. Legger mobilen på badet fordi det første jeg gjør når jeg står opp er og gå på do.
  Går ut uten mobilen og blir crazymegastressa fordi jeg ikke finner den, når jeg skal gå til bussen.. WOOOPSIII! 

  Har en tendens til å komme forsent til skolen, og da blir jeg hjemme! #skulker.

  Jeg kommer 2 timer tidligere på trening fordi kollektivt SUGERSÅINNIHELVETE!

  Har en syk greie for neglelakk har over 50 neglelakker fra depend og det er ikke halvparten av neglelakkene jeg har engang. HEHE

  Er så jævla sur når jeg sitter på bussen om morran sikker på at hvis det kommer noen og spør om å sitte ved siden av meg, en dag jeg er SKIKKELIG sur
  kommer jeg til og si. Ikke faen!!!! Morragretten, much? YES!

  Får daglige kommentarer på at jeg er for tynn fuck dere'a, kan ikke noe for den kroppen jeg har. Tren da for helvete, du trenger det ;)  Sovne i timen, det skjer dessverre ofte.. Legger meg på macen og sovner, lener meg til kanten av bordet og sovner. Uff, ække bra!

  Gjøre posisjoner i timen, denne er ganske standard meg, tenker ikke på det engang. For gjør det egentlig overalt!
  tror jeg burde slutte, etter episoden da jeg var på senteret. HIHIHI 


  HEHEHEHE.

  Noe du ikke visste? ♥    • Publisert i kategorien Maiken
 • Hvem er du?

  • INNLEGG POSTET : 26.03.2012, 23:56

  Siden det er såpass lenge siden jeg opprettet denne bloggen, kan dere jo få vite litt om meg.

  Jeg heter da Maiken Steinsgard, og er ei jente på 16 år, fyller 17 den 26 Juli! Er stort sett en grei jente, som har mye på hjertet. Jeg elsker og ta bilder og lever for cheerleading. Jeg har to søsken som er eldre enn meg, en bror på 28 og en søster på 24. Jeg går første året på media og kommunikasjon på Sørumsand, og trives veldig godt med det! Startet også på Tigers etter sommer, og har snart gått på cheerleading i til sammen 2 år!


  Laget jeg går på heter NRC Tigers Bright All Girl. ♥
   


  Når jeg ikke er på skolen eller trener, så går det mye tid til de jeg er ekstra glad i. Venner og familien min! Jeg er utrolig glad i livet, når alt er som det passer meg, når jeg har ting å gjøre så jeg slipper og sitte stille! Det værste jeg vet, er å sitte stille. 

  Håper dere ble litt klokere på meg!


   


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Svar på spørsmålsrunden

  • INNLEGG POSTET : 14.02.2012, 13:32

  Hei! Da skal jeg svare på spørsmålene som kom inn, blir ikke på videoblogg denne gangen.

  Vet du hva du skulle hete hvis du var gutt? - Da skulle jeg faktisk hete, Lasse!

  Hva hadde du IKKE gjort uansett hvor mye penger du fikk for det? - Jeg hadde IKKE solgt kroppen min, eller bilder av kroppen min. (Har faktisk skjedd flere ganger, at jeg har fått tilbud om å sende nakenbilde for å få penger. Sa SELVFØLGELIG nei!)

  Hva er det beste med å blogge? - Det beste med å blogge, er at jeg kan dele akkurat det jeg vil dele med leserene mine, få hyggelige kommentarer og sånne ting!

  Hvorfor startet du å blogge? - Jeg startet å blogge fordi det var en slags "trend" at de fleste der jeg bodde blogget, og da startet like så greit jeg også! 

  Hvilke blogger leser du? - Det er egentlig litt forskjellig, men blir veldig mye toppliste lesing. Rett og slett fordi jeg ikke er så flink til og finne blogger som "passer" for meg da. Men det går mye i,  Annais, Tcmn, L0ve, Haawt, Andreabadendyck, Fannyba og Cheerblogg. Ellers så leser jeg blogger som har spennende overskrifter av de jeg er venn med her på blogg.no!

  Hva ville du tatt med på en øde øy? - Hele cheerlaget mitt, så vi kunne laget ett supert lag! DA tror jeg vi hadde blitt VELDIG gode faktisk, kanskje vi skulle gjort det en gang. Strandet på en øde øy for å trene! 

  Love them all! ♥

  Hva er dine favoritt butikker? - Litt forskjellig, egentlig! Men jeg er ikke sånn spesielt annerledes fra andre, bikbok, h&m, veromoda, gina tricot ogsåå må jeg si jeg er veldig glad i kremmerhuset! 

  Hva liker du best med andre blogger? - Det jeg liker best med andre blogger, er hvis de har spennende innlegg og helst mye bilder/videoer og lite tekst. Kan bli veldig mye tekst iblant! Og at det ikke bare er sånne hverdags innlegg, "Idag var jeg på skolen, gjorde lekser, spiste og nå skal jeg sove. xp<3haha:)))lolxd<3..<3"
  Hva skal du i vinterferien? - I vinterferien skal jeg til Bergen, med verdensbeste Ida! Og jeg gleder meg kjempemye! Har aldri vært i Bergen før, så da blir det nok litt shopping, chilling og blogging! 

  Er det noe du gleder deg ekstra mye til ? - JAA! Gleder meg uffattelig mye til NM i cheerdance og cheerleading 2012 sammen med Tigers!!! Som er helgen 16 til 18 mars, can't wait!

  Dette var NM ifjor med Twisters!

  Hva skal du gå andre året ditt? - Hvis jeg kommer inn, skal jeg gå MK 2-året også! 
  Hvor kjøper du klærene dine fra? - Det er også litt forskjellig, jeg kan gå inn i en random butikk å finne noe fint også kjøper jeg det! Men de "faste" butikkene jeg er innom, er som regel. Bikbok, h&m, gina tricot, oosv.

  Kan du legge ut sminkevideo? - Jeg kan vel det!

  Hvem er din bestevenn? - Ida, er min bestevenn! 

  loveu ♥
  Hvordan ble du så myk? - Sier hu som er mykere enn meg? Haha, neida men altsåå. Det er bare å tøye hver gang du har muligheten til det! Har du vært ute og løpt, sett deg ned og tøy! 
  Kan du lage video om rommet ditt? - Jaa, det kan jeg!

  Kan du lage innlegg om håret ditt? Det er så nydelig! - Tusen takk! Det kan jeg ogsåå, men jeg gjør ikke noe spesielt med det egentlig, men kan jo gjøre det!

  Syns du jeg ser/oppfører meg mer voksen enn andre 97ere? - Til tider, ja! 

  Hvordan skal forholdet mellom deg og Kristian fungere når han flytter? :o - Det finner vi ut av! :)

  Favoritt farge? - Rosa!

  Favoritt brus? - Villa.
  Favoritt sang? - Akkurat nå er det denne:
  Sommerfuggel i vinterland av Vinni.

  Favoritt sko? - Jaa, jeg er veldig glad i disse: 

  HALLA KJEKKEN :*

  Hva syns du om 8 klassinger? - Jeg synes de aller fleste 8 klassinger er helt like alle andre! Og nå sier jeg de aller fleste, de vokser seg store de også. Men man ser forskjellen på en 8 klassing og en som går på vidregående! 

  Hva syns du om at jeg skal starte på cheerleading igjen? :) - Det er braaaa! :D

   


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Spørsmålsrunde.

  • INNLEGG POSTET : 12.02.2012, 17:41

  Nå er det lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde! 
  Så da kjører vi en spørsmålsrunde her, spør om hva dere vil. Så svarer jeg på det jeg synes er passende og svare på.

   
  Hva lurer du på? • Publisert i kategorien Maiken
 • Nyttårsforsetter

  • INNLEGG POSTET : 03.01.2012, 22:30

  Regner med at det ikke bare er jeg som setter meg slike nyttårsforsetter! Men her er da hvertfall mine, og jeg håper på å klare de. Noe jeg virkelig vil klare, er å være sunnere. Fordi jeg spiser enten sjokolade eller annet med masse sukker i, eller så drikker jeg brus! IKKE SUNT MAIKEN... FYY! Men idag, var jeg flink! Spiste salat og drakk vann til lunsj. Håper bare det holder seg! Óg jeg sto opp når klokka ringte første gangen idag, flinkemiiikenpia.
 • Publisert i kategorien Maiken
 • Videoblogg - spørsmålsrunde

  • INNLEGG POSTET : 06.10.2011, 16:07


  enjooooy, btw. Skriv i kommentarfeltet om dere får sett videoen eller ikke! :)


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Endelig var dagen her!

  • INNLEGG POSTET : 26.07.2011, 18:54

  Endelig har jeg også blitt 16 år! Og godt er det, selv om jeg tenker utrolig mye på alt som har skjedd de siste dagene. Kan jeg fortsatt si at jeg har gledet meg til bursdagen min.  Kos dere videre!


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Day 5 - 10 ting du ønsker deg.

  • INNLEGG POSTET : 14.07.2011, 00:24

  1 - Speilrefleks med kamera! (sånn at jeg kan lage videoer til dere!)

  2 - En søøøøt liten hytte. (som jeg kan ha med venner å kjøre bååt)

  Tumblr_lnpz63lkql1qd32p2o1_500_large

  3 - Få meg en bra utdanning.

  4 - Ønsker meg en hund!

  Fab-33_large
  AAAAWWWWWWWWWWW!

  5 - Ønsker å flytte til USA!

  6 - Dra til syden med alle de beste vennene mine. (ååh, det hadde vært så kos!)

  Tumblr_levwt4trwo1qfagwbo1_500_large

  7 - Lære ett nytt språk.

  8 - Dra til flere-syden-land. (bli bruuuuun og blid!)

  Peter-delaney-3_large
  chill!

  9 - Få en skikkelig fin sommer i Norge. (for en gangs skyld)

  10 - Lære å spille piano!

  Tumblr_lnxmb2tdkh1qbzkkso1_500_large
  Alle bildene er fra weheartit.com

  Hva ønsker du deg?

   


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Day 4 - 10 ting du vil i fremtiden

  • INNLEGG POSTET : 11.07.2011, 18:48

  1 - Jeg vil dra til London!

  2 - USA, venter på meg om et par år!

  Tumblr_ligk3rabuv1qe3c1go1_500_large

  3 - Jeg vil bli journalist!

  4 - Jeg ønsker meg et stoooort bryllup!

  Tumblr_lnuxfthtu81qk4gxno1_500_large

  6 - Lage mitt eget blad! (lov og ha drømmer..)

  5 -  Intervjue yndlings skuespillerene mine, Angelina Jolie og Johnny Depp!


  7- Jeg vil fortsette med cheerleading til jeg blir gammel! (ikke 100 år liksom, men dere skjønner!)

  8 - Ha et gammeldags hus, med gamledagse ting inni! (love it!)

  9 - Ha ett eget strand hus i Miami!

  10 - Være med i en film. (eller reklame!)

   

  Btw, er hos Michelle! Besøk bloggen hennes HER.


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Svar fra spørsmålsrunden!

  • INNLEGG POSTET : 10.07.2011, 22:46

  Fikk inn en del kommentarer, men forventa ikke så mange heller fordi jeg skulle svare idag uansett!

  Er du en selvdigger ? Haha. Kan vel ikke akkurat kalle meg noen selvdigger, fordi sier omtrent aldri at jeg er flink til noe eller at ett bilde av meg er fint, eller noee. Men ettersom du spurte om akkurat dette, kan det sikkert ha vært noe ironi på bloggen hvor det er lagt med et bilde av meg hvor jeg har skrevet, penaa <3 under, som ironi!
   
  Hva tenker du når du tenker på Michael Jackson ? Da tenker jeg på, oss to som danser i matbutikken i brummundal mens Carina (søsteren min) blir sinnssykt flau over oss! :)

  Saft eller brus? Ville nok sagt brus.. Men jeg drikker ikke alt for mye av det. Så sier saft jeg!

  Hva gjør du når du er leideg? Det er egentlig veldig lenge siden jeg var ordentlig lei meg, men jeg tror egentlig jeg snakker med mammii om det og hører på musikk! Jeg snakker med mamma om alt!

  Hvilke blogger leser du ? Jeg sliter veldig med å finne blogger som jeg kan lese fast! Men de jeg leser er vel. Andreabadendyck.blogg.no
  Tcmn.blogg.no
  Haawt.blogg.no
  Lovescupcake.blogg.no
  Leser sikkert fler enn dem, men jaa er de jeg er innom hver dag for å sjekke liksom! Leser mange andre blogger når jeg har sett at de har blogga, eller jeg ser noe innteresant!

  Hvor høy er du ? Tror jeg er rundt, 1.68 ellernoe!

  Hva synes du er det beste og verste med å blogge? :-) Beste med å blogge, er vel å få søte og snille kommentarer! Verste med å blogge, må vel være at jeg iblant føler tvangen til å blogge for at jeg ikke skal få spørsmål om hvorfor jeg ikke blogga den og den dagen!
   
  Åssen ble du og erik sammen ? <3 Jeg og Erik har jo vært sammen før, så det var vel noen gamle følelser som kom tilbake da! Så vi ble vel egentlig bare sammen igjen etter en stund. (:

  Bruker du noen hårprodukter for å få håret ditt så fint, isåfall hvilke? :)
  Tusen takk! Nei, jeg bruker ikke noe spesielt i håret mitt, annet enn shampoo og balsam man får kjøpt hos frisøren. Mine heter da REF og kan brukes som kur i håret også! Men bruker hårspray om nødvendig, og det varierer veldig. Kjøper litt forskjellige! (:

  hva skal du i sommer? ^^
  Jeg skal en tur til bestemoren min, for å jobbe litt. Så skal jeg jo få besøk av deg! Så skal jeg være litt med venner, men ellers har jeg egentlig ingen store planer for sommeren!

  Hva liker du best ved cheerleading?
  Det jeg liker best med cheerleading, neei.. Jeg vet ikke helt! Jeg liker vel alt sammen, stemmninga på treninger. Alle de herlige personene som er med på laget vårt, og jaa ikke minst alle tingene vi klarer sammen, stunts og turn!


  Hva er det du liker minst å gjøre innen cheerleading?
  Det tror jeg egentlig alle på laget mitt veit, og det er twister! Fordi jeg får det ikke ordentlig til, som er litt frustrerende fordi jeg vil veldig gjerne få det til! Heel twist, går veldig bra. Men arabesque og scale, det er litt værre! Men jeg skal ikke gi opp, fordi jeg vil veldig gjerne klare det!

  Hva har du søkt til VG1? Jeg har søkt, Media og kommunikasjon!

  Hvor lenge har du vært samme kjæresten din? Litt over to månder!

  Hva tenker Twisters om at det skal bli to levels i norge? skal dere bli i det vanskelige eller gå til det andre? Jeg tror ikke vi har tenkt så mye på det så det er jeg litt usikker på, fordi det har ikke vært noe snakk om det på treninger enda. Men jeg kan komme tilbake til det når jeg vet noe mer om det! :)

  Gleder du det til å begynne på videregående? Ja og nei, jeg både gleder meg å gruer meg! Møte nye og gamle mennesker, kommer til og bli utrolig uvant de første ukene!

  Hva er ditt beste minne innen cheerleading? Det må vel være mitt første NM som var i Mars! Kan huske at jeg var fullstendig ødelagt av all gråtingen og når jeg gikk av matta var jeg helt knust etter og ha falt på begge stunteseriene! Men alt i alt så ville jeg gjøre det igjen, og nå som vi har blitt et helt annet lag er jeg virkelig sugen på revansje på matta! Så gleder meg til min neste konkurranse som er Eiker Open, som da blir min andre konkurranse sammen med Twisters! (nei, har ikke gått på noe annet lag)

  Hvilket stunt liker du best? Jeg synes det er veldig gøy å gjøre nye ting, med tanke på at Twisters er et veldig lite lag med akkurat nok til to stuntegrupper på senior! Så vil jeg vel si at jeg liker å gjøre alt sammen, men liker best å gjøre heel twist for det er noe jeg vet jeg kan klare! Men synes det er veldig gøy å prøve 360 og tic up, osv!

  Hva er det flaueste du har gjort noen gang? :) Ååh, man kan nesten ikke spørre meg om sånne ting! For jeg husker ikke..

  Hvordan vil du selv beskrive deg som person? :) Jeg ville nok beskrevet meg som en snill person som har sterke meninger og ikke redd for å si ifra!

  Hva liker du best ved å blogge? Som jeg skrev litt lenger opp, jeg synes det er veldig morsomt å få snille kommentarer. Men synes jo selvfølgelig det er morsomt å blogge når jeg har noe jeg virkelig vil blogge om!

  Hvilket cheer lag liker du best i Norge? Utenom ditt eget :) Jeg synes egentlig det er mange flinke lag i Norge, liker veldig godt Tigers og Viqueens.

  Hvilke blogger leser du? :) Står litt lenger opp!

  Hvem er din fav. skuespiller, sanger, modell? Mente du at jeg skulle nevne alle tingene eller en av dem? Isåfall, Skuespiller, Angelina Jolie. Sanger, Chris Brown og Modell, de aller fleste kjendiser er jo modeller daa. Men kan jo velge hun som er "programleder" for Top Model og det er jo Tyra Banks!

  Hva er ditt beste barndoms minne ? Det må være når jeg gikk hånd i hånd med Tabita til skolen, hver dag! Hihi, husker det som det skulle vært igår!

  Hva er ditt ultimate reisemål ? Hellas, uten tvil!

  Har du noen gang opplevd å få noe du har ønsket deg uten å være klar over at du egentlig har ønsket deg det hele tiden ? Ja, eller nei.. Fordi jeg husker jeg sa til mamma og pappa at jeg ønsket meg kamera til bursdagen min så fikk jeg et kamera men bare et digitalt ett. Så til Konfirmasjonen min så fikk jeg speilrefleks uten og helt vite at jeg ville ha det!

  Har du noen formening om hvor du befinner deg om 10 år ? Forhåpentligvis, vil jeg være superflink i cheerleading og ferdig utdannet journalist!

   Hva vil du bli når du blir eldre? Journalist!

  Nevn tre positive ting ved deg selv. Snill, grei og lytter som regel alltid etter når folk snakker til meg!

  Er det noe i livet du vil forandre på? Sånn som det er nå? Nei! :)

  Kan du beskrive deg selv/hvordan du er osv? Jeg er ei helt vanlig jente fra "bygda" haha, måtte bare! Som er litt for glad i cheerleading. Som regel alltid snill og grei!

  Har du noen forbilder,isåfall hvilke? Hvor handler du klær,sko osv? Ehm, jeg kan vel si at trener min er mitt forbilde! Jeg synes Lotte, gjør en god jobb å trene Twisters! Jeg handler klær og sko overalt! Men handler mest klær på, Cubus, h&m og bikbok!

  Når startet du å blogge/hvorfor? Har hatt en blogg tidligere! Men den slettet jeg fordi jeg ble hacket og ble skrevet ting på som jeg ikke ville at skulle, "finnes" lenger. Så til sammen har jeg vel blogga i, 3 år?

  Hva vil du få frem på bloggen din? :-) Vil bare vise hvordan hverdagen min er og hvor gøy det er med cheerleading!


  oisaaann, så ut som jeg spiste litt for mye kake istad! neida, er bare singletten min! :)

  Svarte jeg greit?
 • Publisert i kategorien Maiken
 • Day 3 -10 ting du misliker.

  • INNLEGG POSTET : 10.07.2011, 13:03

  1 - Folk som tror de er bedre enn alle andre.

  2 - Edderkopper!

  5748713356_006c16fe3a_z_large
  ÆÆÆÆSJ :(

  3 - Venner som hele tiden bytter ut ei venninne med ei annen.

  4 - Regn

  3649169786_78c17a045e_z_large

  5 - Folk som blir sure for hva en annen person liker, blant annet musikk. (tokio hotel eller justin bieber, blir kvalm av sånt. At folk sier så mye stygge ting om personene som liker den sangen eller den sangen

  6 - Mobbing/ Baksnakking. (Men omtrent ALLE jenter, sier noe bak ryggen til noen. Det er sånn overalt, er ikke noe unntak her hvor jeg bor).

  Tumblr_lnvgig4rcx1qjb12go1_500_large

  7 - Når jeg må pendle fra mamma til pappa og omvendt. (skilte foreldre..såklart)

  8 - Å vente!

  Photography-poses2_large

  9 - Når ting du er glad i blir borte.

  10 - Sykdom

  Tumblr_lladb4hzdo1qerlgqo1_500_large

  Alle bildene er fra weheartit.com


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Day 2 - 10 ting jeg liker å gjøre på fritiden.

  • INNLEGG POSTET : 09.07.2011, 21:31

  Hei, grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg har tilbrint mesteparten av tiden min sammen med Shanita. Blant annet kino, turning, stunting, bading osv. Veldig koselig! Derfor.. Nå til noe litt annet.

  1 - Være sammen med venna mine!

  2 - Cheerleading! sjokk..

  3 - På sommeren, synes jeg det er veldig koselig å telte, dra på "stranda" spille vollyball med venner, osv.

  4 - Ta bilder!

  5 - Sminke og hår (prøve ut forskjellig ting, og ta bilder. Blant annet fotoshoot, osv)

  6 - Jentekvelder!


  LITT solbrent i ansiktet ja!

  7 - Film og tv. (alle har jo et eller annet program de følger med på, jeg følger nå med på litt av hvert)

  8 - Kjæreste tid!

  9 - Når familien samles, altså alle sammen!

  10 - Turning og stunting, hjemme!  

  Gjør vi noe av det samme?


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Day 1 - 10 ting om meg selv.

  • INNLEGG POSTET : 06.07.2011, 18:42

  1 - Jeg går på Cheerleading!

  2 - Jeg har to bestevenner, Shanita og Tabita.


  (Shanita i midten og tabita til høyre)

  3 - Jeg har vært i Hellas (karpathos) 10 ganger!

  4 - Jeg elsker dyr, har to katter og har hatt en hund.


  Det er den ene katten jeg har, Sheba.

  5 - Jeg har en syk skrekk for edderkopper, begynner å grine hvis ingen tar dem vekk!

  6 - Klarer meg ikke uten trening.

  7 - Elsker musikk, men er ikke flink til å spille gitar, piano eller noe sånt. (Skulle ønske jeg kunne)

  8 - Jeg elsker venner og familie av hele mitt hjerte!

  9 - Jeg er alt for ofte i Sverige!

  10 - Jeg er veldig glad i og ta bilder å skrive. (vil bli journalist!)

  Noe av dette du visste fra før?

  

     

  

  


 • Publisert i kategorien Maiken
 • Visste du at?

  • INNLEGG POSTET : 22.04.2011, 22:51

  Visste du at, jeg er ikke redd for å drite meg ut eller være litt anderledes?


  Visste du at,
   jeg har vært i Hellas 10 ganger, på samme sted?

  Visste du at, jeg har gått på cheerleading ett år?

  Visste du at, jeg er nesten aldri(!!!!!!!!!) heldig på bilder?

  Visste du at, jeg var redd for å kjøre karuseller til ifjor? (oppdaget nemlig, at det var ikke så farlig som jeg skulle ha det til, og nå eeelsker jeg det!)
   
  BTW: SIDEN JEG
  GLEMTE Å LINKE TIL BLOGGEN DIN MADDE SÅ SKAL JEG GJØR DET NÅ! MADDEEE.BLOGG.NO HAR JEG FÅTT BILDENE FRA. egentlig facebook da men.. (de fra tusenfryd)

  Visste du at, jeg klarer meg ikke uten musikk? blir skikkelig sur om jeg har glemt ipod eller lignende.

  Visste du at, jeg har hatt 9 katter men har hatt 7 av de samtidig?

  Visste du at, jeg har en storesøster og storebror?

  Carina, meg og Kim Leon.


 • Publisert i kategorien Maiken

 • hits