19.12.2014

  • INNLEGG POSTET : 19.12.2014, 00:08

Hei alle, og takk for sist! 

Merker at dette med blogg glir mer og mer fra meg, synes det er utrolig koselig å kunne skrive her. Men føler rett og slett ikke for å poste innlegg som ingen bryr seg om, inkludert jeg selv. Så jeg har rett og slett valgt å bruke den litt ettersom når jeg føler for det, dele reiser, videoer og ellers ting som jeg ønsker å dele med dere. Jeg tror ikke jeg blir å poste innlegg fast, men at jeg poster når jeg føler for det! Håper alle har hatt det veldig bra, siden siste innlegg! Her i gården har det skjedd en del ting, julegavene har blitt handlet, jobben har blitt gjort og siste eksamen for første semester er levert. Jeg har rukket å være to turer innom Sverige og en 4 dagers tur innom London. 

Turen til London var selvfølgelig veldig bra, jeg gledet meg helt siden vi bestilte turen og kunne nesten ikke vente med å reise. Handlet for det meste julegaver, hotellet var bra og beliggenheten kunne vi vel ikke vært mer fornøyd med! Så det var veldig greit hele oppholdet, vi var så heldig å havne et sted med masse resturanter og et kjøpesenter med de mest lokale butikkene som H&M og Zara, så det var null problem å finne steder å spise (bortsett fra at jeg er sykt kresen på mat, sorry Anne Mari ♥ så vi bestilte stortsett take away og spiste på hotellet.. Med jul på månetoppen på macen ♥ Vet, nesten litt fælt. Men etter så mange timer med gåing orket vi ikke alt styret på et stort senter) Men føler at dette innlegget er langt nok nå, så putter inn noen bilder fra London jeg:

Håper alle får en strålende fin jul og juleferie, så skal dere ikke se bort ifra at det kommer noen filmer på bloggen! Btw, ikke spør meg hva jeg kjøpte i London eller om jeg kan lage et innlegg om det, for jeg kjøpte stortsett julegaver. ♥  • Publisert i kategorien Reise

  • hits