Året 2013 del 1

 • INNLEGG POSTET : 31.12.2013, 17:35

Her kommer del 1 av mitt år i 2013! Kos dere ♥ Håper forresten alle får en super nyttårsaften med gode venner og familie! 

Husk og sett på 720p HD for best kvalitet!! 


 • Publisert i kategorien Videoer
 • Treningsvideo

  • INNLEGG POSTET : 21.12.2013, 23:10

  Heii ♥

  Har dessverre glemt av bloggen helt oppi alt julekaoset og tentamens stresset, kan faktisk ikke tro at det er julaften om kun 3 dager! Uansett, for en måneds tid siden laget jeg en liten treningsvideo. Mest for å sette sammen og se hva vi får gjort på treninger! Hadde ikke stuntet med gruppen siden sommerferien så var veldig morsomt og få til ting, selv om jeg er litt vinglete da.. All creds til basene mine!!!! Bakposisjoner på venstre er noe av det vanskligste, siden jeg har gjort det med høyre i all min tid som cheerleader! So be proud. Ellers håper jeg alle sammen får en kjempefin jul, så skal vi ikke se bort ifra at jeg blogger et par ganger i julen ♥

  Husk og sett på 720pHD for best mulig kvalitet! 


 • Publisert i kategorien Videoer
 • Friends

  • INNLEGG POSTET : 10.12.2013, 20:57

  Heihei ♥

  Veldig lite som skjer i hverdagen, mye skole og lekser.. Slenger med et par bilder fra studio! 


  Min beste søster! ♥


 • Publisert i kategorien Foto
 • Don´t cry because it´s over, smile because it happened

  • INNLEGG POSTET : 09.12.2013, 21:08

  Foto//Madeleine.

  Hva synes du om bildene?


 • Publisert i kategorien Foto
 • Hva er perfekt?

  • INNLEGG POSTET : 08.12.2013, 02:15

  Alt i dagens samfunn skal være så utrolig perfekt, men hva er egentlig perfekt? Hva må til for og oppnå det å være perfekt? Jeg stiller meg slike spørsmål hele tiden, jeg vet såklart ikke svaret.. Er det noen som vet det? Må man være flink på skolen, ha bra karakterer, se bra ut, ha masse venner og en bra familie for å være perfekt? OG FOR IKKE Å SNAKKE OM DRØMME KROPPEN. Isåfall, da er det noe jeg bare kan drømme om. Og det gjør jeg nok også.. 

  Mange snakker om det perfekte liv, finnes det egentlig? Er det ikke lenger nok å føle at man har gode venner rundt seg, at man gjør det helt greit på skolen og har små problemer som helt vanlige mennesker har? Det blir mindre og mindre synlig at folk sliter, har det vondt eller lider på noen som helst måte. Det har blitt tabu å snakke om hvordan man egentlig har det, pynter på sannheten og ignorerer virkeligheten. Jeg er ikke perfekt, men jeg vil gjerne være det. Men man har ikke et perfekt liv, når man har fylt opp hele livet med problemer.

  En verden av overfaldiske, onde og egoistiske mennesker som egentlig ikke vil noen andre enn seg selv godt. Det er det jeg vil beskrive mennesker som. Det finnes noen gode og snille, misforstå meg rett. Men det vil likevel slå tilbake på deg senere, at du var for snill eller for god mot noen. Man bruker nesten hele livet sitt på skole, jobb og annet tull.. Hva faen er vitsen? Hvorfor lever vi i det hele tatt, slite seg gjennom 13 år med grunnskole for så å slite seg gjennom resten av livet med mer skole, også ut i arbeidslivet. Helst kreative, viktige eller jobber du tjener flust med penger av. Penger er en annen sak, er man perfekt dersom man har rævva full med penger?   Det har gått så langt at man er nødt til å sminke seg for og dra i butikken for å kjøpe et brød, ta på seg finere klær bare for å skjule at du egentlig har gått i joggedress hele jævla dagen, og at man mest sannsynlig kommer til og dra den på seg igjen når man kommer hjem. Det har blitt helt tragisk, jeg vet med meg selv at jeg er like god som veldig mange andre på dette. Jeg sier ikke at noen er bedre enn andre, bare det faktum av at man føler seg nødt til å sminke seg for å se resten av verden med sine egne to øyne. Trangsynte jævler, alle sammen. Inkludert meg selv. Hvorfor i alle dager har det blitt sånn? Det er et spørsmål man kan stille seg en million ganger, og likevel sitte igjen med like lite kunnskap som man gjorde før man stilte seg spørsmålet. Det kommer neppe til og bli noe bedre heller, og det er synd. Når skal verden få åpnet øynene å gjøre noe med slike problemer. 

  Kan man konkludere dette med at ingen er perfekte, at alle er perfekte eller at ordet perfekt ikke eksisterer? Jeg vet hvertfall ikke.


 • Publisert i kategorien Blogg

 • hits