25.11.2014

 • INNLEGG POSTET : 25.11.2014, 09:11

Skole, jobb repeate! 

Halloo alle sammen. Nå som det begynner å gå mot jul og juletider, kjenner jeg at tiden går sykt fort. Det er mye på jobbfronten og mye på skolen, men det er vel bare bra. TG kommer oppi alt dette, men måtte vel ta det engang også. Heldigvis er jeg ikke den eneste uten TG, heheh. Uansett, nå er det vel nesten en uke siden jeg blogget sist? Det vil si, at jeg ikke har fortalt dere noe om hva som har skjedd den siste uken. Det er forresten sånn spregning her, sånn de gjør når man bygger osv?! Og fyfaen, sorry språket.. Men hver dag når jeg sitter på kjøkkenet om morran, så rister det i HELE huset. Jeg blir like redd hver gang, for vanligvis så hører man sånn "varsling" pipelyd som forteller at nå sprenger vi liksom. Men jeg hører den ALDRI!! Over til noe annet:

◊ Bestilte tur til London med Anne Mari. Gleder meg så mye!!
Levert min tredje eksamen! Tjoho, tiden går så fort. Én eksamen igjen før juleferie!!!!
◊ Fått ny eksamen i interaksjonsdesign
◊ Var en tur ute sammen med Annika i Oslo
◊ Begynt på TG, altså trafikalt grunnkurs. Heldigvis er ikke jeg den eneste i en alder av 19 som ikke har tatt det. HEHE. Misunner alle som fikk det gjennom skolen, da hadde jeg sikkert hatt det for lenge siden. Men det går egentlig greit da! 

Det var en søndag jeg og Anne Mari pratet på facebook, om at vi hadde så lyst til å reise før jul. Kjøpe de siste julegavene, og ellers bare reise en tur! Så på kvelden/natten bestilte vi oss en tur til London. Anne Mari bor jo i Lom, så hun kommer nedover hit allerede den 10 desember, gleder meg så utrolig mye!! Vi skal såklart innom Hyde Park, som er winter wonderland. Regner med at julestemningen for en gangs skyld, kommer når jeg tar ett skritt innenfor. De siste årene har jeg ikke hatt et snev av julestemning, det er så kjedelig.. Jeg var forresten i London første gang sommeren for to år siden? tror det var det. Gleder meg til å se hvordan det er på vinteren. 

 


 • Publisert i kategorien Reise
 • 19.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 19.11.2014, 20:58

  Hallo igjen! 

  Jeg klarte jo selvfølgelig ikke å holde meg våken, jeg ryddet, vasket og styret til klokken ble 12. Så satte jeg meg ned med en film, og sovnet tvært. Åjadda, der har du meg! Nå som vi nærmer oss julen med stormskritt, har jeg prøvd å gjøre litt ekstra ut av pakkingen. Det kjedligste jeg vet, er å pakke inn smågaver i julegavepapir. For det første så ser det kjedelig ut, og for det andre.. Hvor mye av sjela har du lagt i pakkingen da? Det er kanskje bare meg, men her har du en super enkel og søt måte å pakke inn smågaver på:


  Dette er hva du trenger: Cellofanposer i forskjellige str og detaljer, stiftemaskin, hullmaskin(glemte og ta den med) og litt pynt som kan "dekke" gaven.


  PLUSS, sånne ark du får kjøpt på panduro. 


  Først og fremst, pakk gjerne inn gaven du skal gi dersom dette er hovedgaven. Putt stæsjet oppi cellofanposen og gaven.


  Brett cellofanposen en gang, og fest den med stiftere.


  Klipp ut fra arket, cirka like langt og litt ekstra sånn at du kan brette den slik at den kan komme over på andre siden.


  Jeg valgte å gjøre det litt mer personlig, tok med bilde av meg og den gaven er til. Her kommer hullmaskinen inn! Og der har du det! En superpersonlig gave, som både ser fin ut og gir litt mer personlighet. Arkene det står merry christmas, pompom ballene og de store cellofanposene er fra panduro! Det finnes også slikt stæsj på Nille, dersom det er nærmere deg. Polaroid bildene har jeg bestilt på Printic, finnes blant annet i app store! Håper dette var en DIY som passet bra for deg.

  OG BTW: Selvfølgelig er ikke neglelakken på bilde, Camilla sin gave. Men hadde Camilla sin ferdig, så ville vise resultatet av den. 


 • Publisert i kategorien DIY
 • 19.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 19.11.2014, 09:19

  Heiheii.

  Har vært våken siden halv fem, da fikk jeg ikke sove mer. Skjønner meg ikke på dette med døgnrytme, så skal holde ut så lenge jeg klarer. Jeg har gjort litt forskjellig på morgenkvisten, satt på en vaskemaskin, startet oppvaskmaskinen OG ryddet rommet! Så i den anledningen, tenkte jeg å vise små ting rundt på rommet.


  Stor seng med masse puter ♥ De fleste putene og trekkene er fra princess.


  Disse kjøpte jeg nylig på princess, 3 for 2. Kjempefine!   Har måtte fikse litt her, hadde så mange kjoler (28!!!!), at jeg måtte legge vekk noen.. Slik at ikke stativet skulle falle sammen.


  Lysene har jeg kjøpt på hageland. Den søte lille "vimpel saken" under, har jeg laget selv. Sjekk innlegget >her< for DIY.


  Ellers bare små detaljer, jeg bruker mesteparten av tiden min når jeg er hjemme.. På rommet, så greit og ha det fint og ryddig? Er aldri det da.. • Publisert i kategorien Hverdag
 • 15.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 15.11.2014, 19:34


  Heihei!

  Det har blitt litt mye både på skole og jobb fronten, så jeg har rett og slett tatt meg fri fra alt. Idag har jeg jobbet fra halv åtte til tre, så har jeg bare slappet av. Eneste dagen i uken jeg blir å slappe av på, så nå står Maleficent for tur! Min absolutte favorittfilm, kan sikkert se den hundre ganger etterhverandre ♥

  Imorgen skal jeg fortsette med eksamen, den skal leveres på tirsdag morgen. Tenkte å legge ut en DIY eller idé til innpakning av mindre gaver imorgen! Så stay tuned :-)


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 09.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 09.11.2014, 13:44


  Hei!

  For et par ukers tid siden, bestilte jeg meg tastatur til macen. Som alle andre macer, har denne også en "produksjonsfeil" og det er at bokstavene på tastaturet er litt fra hverandre. Noe som gjør det lett og få ting i mellom tastene. Etter et tips fra Stina, bestemte jeg meg for å kjøpe et på ebay. Det er så og si umulig å finne norsk tastatur på ebay, men Stina hadde funnet!! Så jeg bestite mitt i rosa, slik at det matchet de fine sillikon greiene jeg har på siden. For å slippe støv i macen. 
  Ser smashing ut, hææ? Skal innrømme at det pr dags dato, er driit vanskelig å skrive på det. Fordi det er så nytt, blir nok vandt med det om ikke så altfor lenge! Tastaturet er heller ikke helt komplett på selve tastene, men det også kommer etterhvert. Jeg synes dette absolutt var en bra invistering, da holder macen lengre, i tillegg til at det kun kostet meg 30 kr på ebay! Ebay er absolutt en side som er verdt å sjekke ut, jeg har vært strålende fornøyd med alt jeg har kjøpt! 
  Disse er jo fantastisk smarte, for det første.. Så slipper du støv i macen! For det andre, det ser jo faktisk mye penere ut. Eneste som er litt irriterende, er at jeg bruker jo faktisk alle de forskjellige hver eneste dag, til lading, til ørepropper og til usb.. Så ulempen er nok helt klart, at man fort kan rote de bort.. ELLER glemme de.. Haha, men jeg betalte under 10 kr for dem. Så det går absolutt an å kjøpe flere :-)

  Er ikke ebay bare, fantastisk? ♥


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • 08.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 08.11.2014, 22:54

  Hei dere! 

  Imorgen er det farsdag, regner med de fleste har fått det med seg. Jeg prøvde å gjøre noe ekstra for min kjære pappa:

  I tillegg bakte jeg kake igår, som jeg delte med resten av gjengen. Har jo en ekstra pappa, som også fortjener alle verdens klemmer og kaker! Så det var koselig å gjøre noe slikt. Jeg synes alle skal bry seg litt ekstra om pappaen sin imorgen :-)

  Har dere gjort noe hyggelig til farsdagen imorgen? ♥


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 07.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 07.11.2014, 16:27

  Heii! 

  Kan tenke meg det er mange som har gledet seg på helg nå! Selv har jeg gledet meg til helgen helt siden uken startet, Anne Mari og Hilde kommer nedover i kveld. Så det blir kos å se igjen dem, vet ikke helt hva slags planer vi har enda. Skal snakke om det imorgen, tenker jeg. Ellers står kaken i ovnen, jeg hører på litt musikk og slapper av. Jeg og pappa skal til Mette, Lasse og Sandra på tacofredag og Idol. Har ikke sett dem på kjempelenge, så det blir utrolig koselig ♥


  Bloggekroken for øyeblikket! Vet ikke om jeg har sagt det, men vi har pusset opp kjøkkenet. Og det har blitt så utrolig fint! Favoritt plassen min i huset nå, faktisk. Sitter her ganske mye, blogger her og ellers vanlige ting man gjør på kjøkkenet? Haha.

  Håper dere får en super fredagskveld, så snakkes vi enten ikveld eller imorgen! :)


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 06.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 06.11.2014, 23:25

  Er det noe jeg sliter litt med hvert år, er det å finne den perfekte gaven til venninner! Det er så utrolig vanskelig noen ganger, hvertfall når de selv ikke vet helt hva de ønsker seg! Jeg har det problemet noen ganger selv, at jeg ikke har det minste peiling på hva jeg ønsker meg. I den anledning har jeg laget en liten kollasj, med litt forskjellige gaver som man kan gi til venninner i julegave! Håper dette er til hjelp, og hvis du er den venninnen som ikke har peiling på hva du ønsker deg til jul.. Så har du kanskje et utgangspunkt her? Annonselenker

  Siden man er litt opptatt av budsjett og slikt, har jeg prøvd å finne ting som ikke er så alt for dyrt! Samtidig som det er noe som koster litt ekstra, dersom man vil spleise?

  Uansett, Zoe Sugg har jeg jo snakket om i et tidligere innlegg her, hvis dere blar nedover til youtubers! Hun har nå kommet ut med en bok, hvis jeg ikke tar helt feil.. Så vil den være tilgjengelig ute i butikk(?) allerede den 25 denne måneden. Det går an å forhåndsbestille den, noe hvertfall jeg ville gjort. Jeg ønsker meg faktisk denne boken selv, og blir nok mest sannsynelig å kjøpe den, når den kommer ut! Klikk >HER< så kommer du rett til linken! 

  Så har vi jo de berømte Ciaté neglelakkene, jeg har jo faktisk 24 stk selv. Og jeg er superfornøyd med kvaliteten, og alt sammen! Dette er jo en pakke som jeg vil påstå er en julekampanje vare, som mest sannsynelig ikke vil bli tatt inn i igjen? Kanskje neste år?! hvem vet. Uansett, dette er neglelakker til deg som er glad i kvalitet og som liker neglelakker utenom det vanlige. Kan fåes kjøpt >HER<

  Deretter har vi interiør, altsåå. Når det kommer til meg og interiør, er jeg veldig bestemt på hva jeg vil ha og hvor jeg vil ha det. Problemet mitt er at, siden jeg fremdeles bor hjemme.. Har jeg kun rommet mitt og ha forskjellige ting, og siden det stortsett er veldig rotete. Sorry mamma. Har jeg faktisk ikke giddet å fokusere så mye på det, i det siste. Men til de som liker interør, og litt sånn vintage stil vil jeg på det varmeste anbefale kremmerhuset! Det er som godteri barn får på julekvelden, når jeg går inn der! Jeg kan bli stående å se på aalt det fine jeg ønsker meg, hodeskaller vet jeg at det er mange som synes er fint/kult osv.. Og den kan dere finne >HER<

  Sminkekoster er vel jenters bestevenn om morgenen, vil jeg tro. Jeg er hvertfall veldig glad i sminkekoster, og synes det er både praktisk og veldig nødvendig for og få sminken min helt komplett. Disse har jeg forsåvidt kjennskap til, da flere av mine venninner "sverger" til disse. Noe som også er et billigere alternativ, med god kvalitet. Da man faktisk kan komme opp i samme pris, ved kjøp av bare én kost. De kan fåes kjøpt >HER<

  Dersom du bare ønsker å kjøpe småting til venninner, eller virkelig er på budsjett. Kan du jo eventuelt prøve noen av kremene til kremmerhuset! Disse lukter faktisk utrolig godt, har luktet dem selv. Men har ikke prøvd de selv, det er jo såklart et billigere alternativ, men likevel en fin venninne gave. Til ei som har alt, eller ikke vet hva hun ønsker seg! Kan finnes >HER< og >HER<

  HEHE.. Så har vi det jeg kanskje synes er mest spennende da. Disse kartene, faktisk utrolig smart! Her kan du skrape av for alle land du har besøkt. Det er jo faktisk supermorsomt, i tillegg til at det ser bra ut på veggen. Eneste jeg ikke liker med disse, er fargene.. Jeg hadde ønsket litt annerledes farger, hvertfall med tanke på at det kanskje blir å henge på veggen. Er ikke alt som passer på veggen, og det gjør definitivt ikke disse på min vegg.. Dessverre. Men allikevel, synes jeg dette er en komplett gave for en eller ei, som liker å reise! Det gjør faktisk dette med reising litt morsommere, jeg synes hvertfall det. Kan fåes kjøpt >HER< for liten, og >HER< for stor! Fant akkurat ut at de er cirka like store, men det er forskjell på farge og innhold generelt! 

  Såå har vi vel en eller to ting, som jeg tror står på mange ønskelister i disse dager. Nemlig polaroid 300 og dette nye videokameraet til polaroid. Jeg har ønsket meg polaroid kamera veldig veldig lenge, men har på en måte slått fra meg tanken mer og mer. Ettersom det har kommet en del andre produkter som gjør det samme, bare at man ikke behøver et kamera. Jeg snakker selvfølgelig om apper og lignende, som tilbyr det samme.. Bare med en litt annen vri, du kan velge å vrake i bilder som du allerede har, og det gjennom mobilen eller pcen. Uansett, vet jeg at polaroid kameraer står på manges ønskelister, og jeg synes det er en fantastisk fin gave! Det passer perfekt for deg som liker og ta bilder, eller bare liker og bevare minnene et annet sted enn på pcen eller tlf! Polaroid kamera kan finnes >HER< og videokameraet finner du >HER< Obs, kameraene finnes i flere farger! 

  Da håper jeg dette var til hjelp, dersom du synes det så klikk på liker knappen! Jeg synes hvertfall det er morsomt å lage slike innlegg som dette, og bruker mye tid på det. Så håper virkelig dere setter pris på det, og at det hjelper i den stressende juletiden! ♥


   


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 05.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 05.11.2014, 19:48

  Heiheii dere!

  Denne dagen har gått i hundre i hele dag, føler jeg har vært overalt. Men dagen avsluttet veldig bra, kaffedate med de to fineste jentene mine ♥ Jeg har egentlig ingenting spesielt å komme med, er veldig sliten idag. Så håper jeg sovner raskt ikveld. Vi snakkes mer imorgen :-)

  Hatt en fin dag? 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 05.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 05.11.2014, 00:06  Heiheii.

  Det ble et forholdsvis sent innlegg idag, jeg har vært på skolen idag! Koding sto på planen, noe jeg forsåvidt kan en del om. Har jo jobbet med det tre år på vgs, i tillegg til bloggen. Så helt blank er jeg jo ikke, men allikevel er det ting jeg også sliter med. Når det gjelder det å komme igang, er jeg ferdig planlagt med hvordan magasinet mitt skal se ut. Så har jo kommet greit i gang, men ser at det er en del mangler osv. Så ikveld blir en lang natt, skal jo ikke leveres før 18 November da.. haha.

  Ellers så er det jo faktisk under en måned til Desember, så jeg, mamma og søsteren min var på en sånn juleoutlet igår. Det var supermasse fine ting der, fikk med oss et par julekuler hjem som vi skal pynte med til jul + litt julegaver. Jeg er jo veldig lite glad i jul, som sagt tidligere. Så jobber litt ekstra hardt, for at denne julen skal bli best mulig. Lager meg litt tradisjoner, så igår hørte jeg på julemusikk, drakk litt julebrus og festet julekulene med tråd! HEHE, det er den verste jobben..  Så fine da! Liker spesielt hjertene, de er så koselige.


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 03.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 03.11.2014, 21:21

  NB! Trykk på navnet som er streket under, for å komme direkte til youtube brukerene! 

  Som jeg sa forrige gang jeg snakket om dette med youtubers og hvilke jeg fulgte. Jeg kan bruke en hel "fridag" på å bare sitte på youtube og se på masse videoer. Jeg virkelig elsker youtube, og det finnes så utrolig mange flinke youtubere. Derfor tenkte jeg å lage et nytt innlegg med hvilke youtubere jeg følger, å hvilke youtubere du burde sjekke ut. Antageligvis er dette youtubere veldig mange har sett før, eller allerede følger.. Men for de som ikke gjør det, er jo dette en passende anledning for å introdusere deg/dere for dem.

  Zoella/Zoë er en herlig youtuber fra England, som jeg virkelig elsker å følge med på. Som i hovedssak er en "beauty" youtuber, hun har så mye og by på og man blir rett og slett helt hektet av å se én video. Hun er alltid supersprudlende, noe som gjør at man blir i godt humør av alle videoene hennes. Hun legger ut video hver søndag, litt ettersom egentlig. Stortsett helgedager, kan man vel heller si. 

  ThatcherJoe/Joe er faktisk broren til Zoella som jeg nevnte over, han lager supermange morsomme challanger som gjør at man gleder seg til neste gang han har uploaded, hva er det på norsk igjen? Lastet opp?! Måtte google det.. Uansett, jeg ler meg nesten i hjel av å se på videoene hans. Noe som selvfølgelig er morsomt, god underholdning for deg selv. Siden jeg er en fantastisk youtube freak, viser jeg jo omtrent alle videoene til youtubere jeg digger til vennene mine, og overraskende nok synes de det samme som meg, og spør (DU, hva het han fyren vi så på youtube når vi var hos deg?) Så håper virkelig Joe, faller i smak hos flere! Joe legger også ut en video i uken, på cirka samme tid som Zoella. 

  PointlessBlog/Alfi er kjæresten til Zoella, og er da i samme "vennegjeng" som typ.. resten av youtuberene jeg vil nevne? Haha.. Riktignok har de mye med hverandre å gjøre, noe som gjør det litt ekstra spennende å følge med på alle kanalene, ofte er det slik at de har to videoer dersom det er flere med i videoen. Altså, at de har laget en video for en kanal og en annen for den andres kanal! På den måten er det alltid "mer" etter du har sett én video. Alfi er dritmorsom, og sinnssykt pysete! Noe som gjør det ekstra morsomt å se han gjøre challanger med andre youtubere. Alfi som resten av gjengen laster opp en video i uken, alle youtuberene jeg har nevnt så langt har også en kanal til der de laster opp én eller flere videoer pr dag. Altså en vlog kanal! Noe som gjør at man kan følge youtuberene stortsett hele dagen.. Haha, føler meg som en stalker..

  Tyler Oakley ååherregud, han er så sinnssykt morsom!!! For det første, latteren hans! Første gang jeg hørte den, trodde jeg virkelig ikke mine egne ører. Den er så ekstremt høylytt og han jaa.. Det går ikke an å forklare det, men alle kommer til å skjønne hva jeg mener når dere ser videoene! I tillegg er han som alle andre, en av "gjengen" bortsett ifra at Tyler bor i LA, han er altså ikke britisk som de tre andre jeg har nevnt. Han har blant annet laget videoer sammen med Jenna Marbles og Ingrid/missglamorazzi som jeg nevnte forrige gang jeg postet et innlegg om youtubere. Det er stortsett det samme som de andre youtuberene, han har challanger, viser frem forskjellige ting? altså han har blant annet videoer om hvordan han "pusset opp" flere av rommene sine. Så det er vanlige ting han lager videoer om, i tillegg til at han lytter veldig etter sine "fans", kan man kalle det det? Sine følgere.. det høres bedre ut. Han lager videoer ettersom hva hans følgere ønsker å se videoer om, det liker vi! 

  Sist men ikke minst dere, må dere virkelig sjekke ut disse gutta fra Sverige! Xtr3m3Flip3rs Det er en guttegjeng på en 5-6 stk, som hvertfall stortsett er de som er med i videoene. Disse guttene har stålkontroll på hva de holder på med, alt fra freerunning, trampoline skills, "stuping" og ja.. You name it! Jeg blir sykt inspirert av hvordan de får det til, i tillegg til at videoene deres er veldig bra redigert! Redigering har veldig mye og si, for om man liker det eller ikke. At det er klippet riktig og at musikken passer til det som foregår. Disse gutta får alt til å klaffe, og man kan bare lene seg tilbake å følge med på det som skjer! 

  Dette er absolutt en av mine favoritter, av de svenske guttene!  

  Håper dere liker innlegg som dette, og tusen takk til alle dere som liker innleggene mine! Det er koselig ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 03.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 03.11.2014, 17:52


  Hei ♥

  Nå er det ikke lenge til jul, og det betyr handle inn julegaver! Det er faktisk noe jeg synes er litt stas, jeg elsker og gi bort gaver å overraske venner med gaver. Det trenger ikke engang å være en spesiell anledning, men det er noe "stort" med det å gjøre andre glade. I den anledning har jeg funnet en del ting som jeg ønsker meg til jul, jeg skal jo snart flytte for meg selv (forhåpentligvis), og det betyr jo at man trenger en del ting. Alt av kjøkkenutstyr, baderoms artikler osvosv. Interiør vil jeg jo helst stå for selv, så derfor er det jo smart å ønske seg ting som for eksempel, kjøkkenutstyr! 

  Hvis du trykker på ordene som er streket under, kommer du rett inn på siden med produktet! 


  Verdenskartet fra IKEA, er noe jeg lenge lenge har hatt lyst på. For det første så er det et stort "lerret" som tar stor del av veggen, noe jeg synes er utrolig fint! I tillegg liker jeg det, fordi jeg er såpass glad i å reise at jeg sikkert kan sitte å stirre på det i flere timer, å tenke på en eventuell reise jeg har lyst til en gang i fremtiden. Absolutt på ønskelisten, med andre ord! :-)

  Er det noe jeg ikke får nok av, så er det pynteputer. Det er liksom "tidløst" samtidig som man liker å bytte ut en gang i blant. Jeg fant bare et par eksempler fra IKEA med forskjellige putetrekk som jeg likte, men den nede der fra kremmerhuset!! Er et putetrekk jeg har veldig lyst på, paljetter er kanskje en av de tingene jeg liker mest i verden. Så en slik en, må jeg ha på ønskelisten! hihi :-) På kremmerhuset sto det at den kostet 249(?) men vet ikke om det er med eller uten pute.

  Ellers er det dette fine speilet fra Skeidar, speil som er såpass store gjør det lettere å plukke ut antrekket for dagen. Altså, det gjør det lettere å se hele deg, istedenfor bare ansiktet! I tillegg liker jeg detaljene som er på rammen rundt speilet.   Så kommer dette med kjøkkenutstyr da. Jeg har en greie for kitchen aid produkter, hvertfall når det kommer til kjøkkenmaskinen og den type stil. Det er rent, pent og klassisk. Jeg valgte hvit, fordi når jeg blir eldre er jeg usikker på om rosa er helt innafor? Litt av hvert av artikler, eneste som er kjedelig er at det er ganske dyrt. Men slik som kjøkkenmaskin er faktisk en veldig smart ting, som hvertfall jeg har brukt en god del tidligere.. Til baking for eksempel! Ellers er det mixer/blender, brødrister, kaffemaskin, vannkoker og sånn melkeskummer?? haha, aner ikke ordet på det. Men det er hvertfall spesielt ment til kaffe, for min del! 

   Hva ønsker du deg til jul? 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 02.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 02.11.2014, 22:53

  Heiii!

  Kvelden igår var superkoselig, til tross for at Camilla ble ganske dårlig. Vi koste oss med litt jenga, monopol, jentesnakk og taco. Alltid like hyggelig å tilbringe tid sammen, det ble ganske sent. Jeg har jobbet til nå, så er relativt sliten. Sitter godt plantet i den nye sengen min, stoor og myk kommer til å sove som en drøm.
  Håper dere har hatt en fin helg! ♥

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 02.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 02.11.2014, 14:36

  Her har dere video fra hytteturen i oktober. Hadde det superkoselig, og ser frem til mange flere hytteturer!
  (glemte å forhåndsstille dette innlegget igår, beklager det)

  Til dere som har youtube, gjerne legg igjen en kommentar på hvilke youtubere dere følger! Og gjerne følg meg, i samme slengen ♥


 • Publisert i kategorien Videoer

 • hits