31.10.2014

 • INNLEGG POSTET : 31.10.2014, 23:21

Hei dere ♥

Merker at været begynner og bli kaldere, og at høsten snart begynner å gå mot vinter. Jeg er jo ikke så veldig glad i vinter eller juletider, så for min del.. Håper jeg bare alt er over snart, for å være ærlig. Men prøver å holde ut, imorgen skal jeg på jobb! Og etter jobb skal jeg en tur til Camilla sammen med Mina, gleder meg veldig til en koselig jentekveld. Blogger mer imorgen, har brukt et par timer på å omøblere rommet og vaske. Skal skifte seng imorgen, så trengte å rydde litt. Kanskje jeg blir å filme en roomtour til dere, når jeg føler jeg har kommet helt i mål! :-)


Genser fra h&m og skjerf fra bikbok. 

Håper alle får en fin helg! 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • Takk for alt

  • INNLEGG POSTET : 30.10.2014, 23:09

  Jeg vil si tusen takk til alle dere, som leste innlegget jeg postet igår. Til alle dere som har tatt seg bryet med å sende meg en melding på sms eller facebook, og til dere som har ringt meg! Jeg setter så utrolig stor pris på hver og én av dere. Jeg har hatt det tungt i det siste, og det er det en grunn til. Selvfølgelig.

  Hvorfor, blir jeg ikke å skrive om her på bloggen. Det holder at mine nærmestevet om det, men etter mye om og men igår. Valgte jeg å poste innlegget, etter og ha snakket med vennene mine. Noe jeg er glad for at jeg gjorde også. Til alle mine nærmeste venner, vil jeg også gi en stor takk til! For hadde det ikke vært for dere, hadde jeg aldri klart dette. Jeg hadde aldri fått det til alene, er så utrolig takknemlig for at jeg har dere og at dere stiller opp for meg. Hva skulle jeg gjort uten dere, i en tung tid? 

  Og til dere som har spurt, ja. Det går bra med meg, jeg er veldig sliten og jeg er lei meg. Men med tiden, så kommer det til å gå bra. Mye å fordøye pr dags dato, men jeg gir meg ikke! Nå fremover blir jeg å fokusere masse på skolen, jobbe med meg selv å komme meg videre. Ser frem til å slappe av litt, å kunne gjøre noe annet enn å tenke. Noe de aller nærmeste vennene mine er veldig flinke til å hjelpe meg med. Så denne perioden her, håper jeg på at skal gå fint. 

   

  Igjen, tusen takk for all støtten dere har gitt meg. Alle sammen ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 29.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 29.10.2014, 22:53
 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 27.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 27.10.2014, 14:36


  Heii! 

  Jeg gikk gjennom albumet på iphonen idag, bilder fra sommerferien gjorde meg nesten syk. I sommer jobbet jeg på et hotell i Lom, og jeg kan ærlig inrømme at jeg savner det så fryktelig mye. Jobben er jo et kapittel for seg selv, men det er faktisk ikke så ille å jobbe på hotell eller på rom som jeg/vi gjorde. Men det er en ting jeg virkelig savner med jobben, og det er samholdet og miljøet vi hadde. Det var så utrolig bra, jeg gledet meg til hver dag når jeg jobbet, vi lo og hadde det egentlig veldig artig på jobb. Og jeg har virkelig fått meg venner som jeg har blitt veldig glad i, vi ses jo riktignok ikke så ofte, men når vi gjør det så er det utrolig hyggelig. Jeg savner det så ufattelig mye, og gleder meg til jeg skal oppover ved juletider! Hele oppholdet der var absolutt verdt det, det var også kjempe koselig at jeg fikk bo hos onkel og tante mens jeg var der oppe. 


  Jeg kunne sitte på bakeriet før jobb, ta meg en kaffe å slappe helt av. Helt alene, det var deilig det!   Rideturer og generelt turer vi hadde, var sååå koselig! Gud som jeg savner det..


  Mens jeg var der, fikk jeg være med på litt av hvert! Festivaler, og hjemmefester ♥


  Jobb og fjellturer, fikk jo også besøk hjemmefra. Det var stas!! Håper de likte seg ♥

  Jeg har jo familie der, noe som gjør det ekstra stas å komme oppover. Koste meg masse i sommer, med flott natur, bakeriet kaffe og boller 
  (for de som har vært i Lom, vet de at dette er obligatorisk!!!), sene kvelder og tidligvakt på jobb dagen etter. Hihi. Gi meg sommeren tilbake nåå ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 26.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 26.10.2014, 14:32

  Heiheii.

  Lovte å komme med et innlegg før jeg dro på jobb, ikke for det.. Har ingenting spesielt å komme med. Idag er det søndag, det betyr at vi er to på jobb. Alltid koselig å være to på jobben, da har man noen andre enn seg selv å snakke med. HEHE. Var heller ikke særlig flatterende idag, så dere får nøye dere med dette bildet. 

  Har forresten kommet opp med et par Do it yourself prosjekt, så vi får se om det kommer mer av det på bloggen. Det er jo faktisk supermorsomt å gjøre, i tillegg til at det hjelper kreativiteten min ganske mye. Ellers er det jo alltid fine julegaver osv, så skal se om jeg får tid til å filme dem, eller om jeg bare lager innlegg. Vi får se :-)

  Ha en flotters søndag, folkens ♥


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 25.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 25.10.2014, 21:05

  Heihei ♥

  Må først og fremst bare si at ting har gått i ett de siste dagene, torsdag var jeg på jobb hele kvelden, igår var herlige Pia-Jeanette og beste Tabita her! Har ikke sett Tabita på evig tid, så var utrolig hyggelig å se henne igjen, kjente en liten tåre i øyekroken når hun måtte dra igjen idag :( Og jeg har jobbet idag, så det har vært noen hektiske dager med lite tid til overs, men absolutt hyggelig! Har egentlig ingenting spennede å fortelle, bortsett ifra at vi spilte inn en video igår. HEHE! Har dessverre ingen bilder å dele med dere, så får bli arkivbilde. Jeg jobber imorgen også, så kommer hjem sent. Skal prøve å legge ut et innlegg før den tid. 


  arkivbilde.

  Ha en superflott lørdagskveld, alle sammen♥ 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 23.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 23.10.2014, 20:45  Hei.

  Lurte på om jeg skulle begynne med videoer igjen, det er jo alltid morsomt med videoer. Men liker best å legge ut ting som dere ønsker, så håper dere kan gi meg noen forslag til hva dere vil se på bloggen. Alt fra sminkevideo, månedens favoritter, DIY, bestfriend tag eller andre challanger. Regner med at flere av dere har sett mange challanger på youtube, bestfriend tag, chubby bunny, whisper challange osv (dersom du ikke har sett noen av de før, søk på det!). Det er jo faktisk utrolig morsomt å se på! Så bare kom med forslag til hva dere vil se, så skal jeg fikse :-) 
  Jaja, her kom nå denna trutmunnen..

  Hvilke videoer vil du helst se på bloggen, fremover? 

   


 • Publisert i kategorien Videoer
 • 23.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 23.10.2014, 13:18

  Heii på dere ♥

  Idag fikk jeg en pakke i posten med de nye kostene mine, de jeg har hatt til nå har begynt å bli en smule "dårlige", hvertfall de jeg bruker hver dag. Så det var på tide å bytte ut de mest brukte børstene. Jeg har enda ikke prøvd disse, men regner med og bli fornøyd. Ingenting er som og få pakker i posten, tror dette er en jentegreie? Hvertfall vil jeg tro at de aller fleste jenter kan leve på lykkerusen som brer seg, over noe nytt i sminkemappa :-)
  Se på dette her, den var til og med pakket inn. Saker til gave ♥

  Dere kan finne børstene >her< og de har blitt satt ned i pris, så vil anbefale alle å kjøpe de NÅ!!! 

  Ellers skal jeg lage middag, sette på en vaskemaskin, sminke meg også på jobb! Så vi snakkes ikveld, har forhåndsskrevet et innlegg til dere, fordi jeg jobber til 23 ikveld. Så når jeg kommer hjem, er det rett i seng! Ha en kjempefin dag, alle sammen. 


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • 20.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 22.10.2014, 19:15  Hei! (Innlegget er forhåndsskrevet)

  Her har dere DIY for innlegget jeg poster her om dagen, step by step:

  Først og fremst er det tre viktige ting man trenger, tråd, filt eller annet du ønsker å bruke og lim! Enten limpistol eller vanlig tubelim, jeg har brukt vanlig tubelim fordi "filten" jeg har brukt er veldig tynn, så for og unngå at limet blir å ødlegge filten valgte jeg det.
  Og det funker like bra! Jeg har kjøpt alt på panduro.

     Deretter legg filten sånn som dette, og bruk det du finner av tråd som du ønsker å bruke og legg den på midten som dette: 


   Når du har funnet plasseringen så limer du selve tråden så den blir på midten:

  Når du har limt midten, limer du to av sidene slik at det blir en trekant til slutt:

  Slik fortsetter du helt til du får den sånn du ønsker: 

  Resultatet synes jeg er veldig enkelt og fint, og i tillegg er det såpass fort gjort at dette er noe man kan bytte ut og fornye etter årstider! 

  Håper dere liker den, og blir inspirert til å lage en selv! :-) 


 • Publisert i kategorien DIY
 • 22.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 22.10.2014, 16:19

  Hei dere ♥

  Jeg satt oppe en stund igår og begynte ordentlig med eksamen, vi fikk den igår.. Så tenkte å være litt effektiv og starte på oppgavene, så jeg har begynt å skrive selve "skriveoppgaven", finne ut hva jeg skal ha som tema på magasin oppgaven og ordnet meg en modell til oppgaven! Så håper dette kommer i mål kanskje en uke før jeg skal levere, slik at jeg har tid til å rette opp å jobbe med pirkearbeid. Det var dagens snikk snakk, jeg har laget cupcakes til Stina kommer. Vi skal på kino å se Annabelle, begge har jo sett the conjuring så blir spennende å se på en måte "starten" av det hele.  Vaskemaskinen er satt på, jeg skal hoppe i dusjen også reiser vi, håper dere får en fin onsdag. Vi blogges senere :-) 
  Btw, jeg lager innlegget med DIY nå så da tenker jeg å poste det litt senere ikveld. Blir et forhåndsstilt innlegg, så bare å følge med!

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 19.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 19.10.2014, 20:07  Hei dere ♥

  Nå er det veldig lenge siden jeg la ut siste innlegg, men eksamen har tatt store deler av uken min. Har tilbrakt 42 timer på skolen på tre dager, vil ikke regne ut resten av dagene engang.. Men denne helgen har vært deilig å gjøre helt andre ting enn skole, tenkte å vise dere en DIY jeg laget idag. Kommer til å legge ut et mer utfyllende innlegg senere, men her får dere en smakebit: 


  Kjøpt på panduro


  Dette er så koselig, og får en ellers "tom" vegg til og se veldig fin ut. Så en nærmere forklaring kommer forhåpentligvis denne uken!

  Ha en strålende søndagskveld.


 • Publisert i kategorien DIY
 • 12.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 12.10.2014, 19:26

  Hei dere! ♥

  Idag startet dagen på jobb, og ellers har jeg gjort noe småting og forberedelser til imorgen. Vi har nemlig eksamen hele denne uken, eller.. Den skal leveres på fredag. Så jeg tror det blir minimalt med blogging, til denne uken er over. Dette er en gruppeeksamen, vi var egentlig tre men mistet vår siste. Som selvfølgelig er kjipt, men sånt skjer! Jeg ville egentlig bare innom for og si det, og håper dere får en bra uke ♥ Så skal jeg sjekke om jeg får lagt igjen et par innlegg, har jo som regel bare ett innlegg om dagen likevel.  • Publisert i kategorien Hverdag
 • 09.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 09.10.2014, 23:45  Heihei! 
  Først og fremst må jeg bare si én ting, JEG FIKK BESTÅTT PÅ FØRSTE EKSAMEN! og jeg er så latterlig lettet,
  var nesten sikker på å stryke, ikke fordi jeg hadde prioritert tiden dårlig. Men rett og slett fordi jeg synes
  denne eksamenen, var dritvanskelig! Så en veldig glad Maiken, idag :-)

  Jeg er nesten sikker på at alle har en såkalt "bucketlist" med ting de skal få gjort før de dør? Hvis ikke, lag deg en :-)
  Riktignok er min bucketlist veldig lang, og stortsett inneholder det mest reiserelaterte "temaer". For de som enda ikke har fått det med seg,
  elsker jeg å reise! Skulle ønske jeg kunne levd av å reise, men det hadde nok ikke vært så kult hvis jeg først hadde kunnet gjort det?
  Altså, kanskje blitt kjedelig, dessverre

  Har dere laget en bucketlist?


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 07.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 07.10.2014, 23:16


  Heii ♥

  HERREGUD, så kaldt det var idag!!! Jeg kjenner at mørket begynner og få skikkelig taket på meg, jeg er trøtt hele tiden, det er iskladt og
  alt er egentlig bare forferdelig. Kan ikke fordra noen ting med vinter, er ikke så særlig glad i jul heller.. Så la oss flytte til varmere strøk a dere! Men er jo selvfølgelig andre ting som er veldig koselig også da, kakao, pledd og fyr i peisen! Det er faktisk veldig koselig, håper det blir mer av det fremover :-) Ellers tenkte jeg å dele noen mobilbilder med dere, håper dere liker dem! 

  1. Kaffekos på Nuno 2. Stappfull bil på vei til hyttetur 3.Espen triller en random person i handevogna aka meg. 4. Alt for mye alkohol på bordet og i blodet 5. Sleepover i sengen til meg og Camilla, på et tidspunkt lå alle i samme seng. Haha, kos ♥ Brukte sinnssykt lang tid på dette innlegget, av en eller annen grunn. Var jo ikke viktig engang.

  Imorgen er det skole for min del, håper dere alle får en strålende god natt! :-)


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 06.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 06.10.2014, 19:41


  Hei dere! 

  Jeg tenkte å skrive litt om dette med skole, mange sitter i situasjoner som hva de skal velge på videregående. Veldig ofte er det slik at man ikke vet hva man har lyst til. Jeg har sittet i samme situasjon, bortsett fra at jeg allerede var veldig bestemt på å velge Medier & Kommunikasjon på videregående. Utifra det, hadde jeg null planer. Jeg visste ikke hva jeg hadde lyst til og bli, jeg hoppet frem og tilbake på forskjellige ideer og retninger. En dag hadde jeg lyst til og bli journalist, neste dag ville jeg jobbe innenfor interiør. Men da jeg fant ut at jeg hverken var spesielt flink til å skrive, eller tegne. Slo jeg ifra meg disse planene.

  Det har som sagt vært mye frem og tilbake, og jeg har sikkert revet av meg håret i frustrasjon fordi jeg har vært så usikker. Jeg vet at det er mange som sitter der ute og føler seg "dårlig" fordi de ikke føler at de har en plan for livet. Det er mye press på dette med å vite hva man vil, vite hvilke planer man har for "resten av livet". Men jeg lover dere, at det er ingenting man trenger å bekymre seg over. Man er rett og slett nødt til å finne ut hva man liker, hva som passer best for en selv. Jeg visste ikke hva jeg hadde lyst til og bli eller om jeg skulle fortsette på skole når jeg var ferdig med videregående, før i 2-klasse. Det var da jeg begynte og ha ordentlig interesse for dette med grafisk design. Jeg stortrivdes med å designe ting, enten om det var logoer, bokomslag etc.. Jeg har jo hatt grafisk som valgfag i tre år på vgs, noe som gjorde at jeg fant ut hva jeg hadde lyst til å fortsette med etterpå. Man er faktisk nødt til å luke ut de tingene man tror passer minst for seg, jeg har sittet i diskusjoner med meg selv hvor jeg har drøftet for og i mot. Vil jeg jobbe med barn eller gamle mennesker? Ja, eller nei? Nei, det vil jeg ikke. Også gikk jeg videre til neste ting, dere skjønner? 

  I grafisk klassen, har vi besøkt utallige steder og skoler som har med grafisk å gjøre. Jeg har tilsammen besøkt NKH (skolen jeg går på nå), FEM ganger iløpet av mine tre år på vgs. Og valget ble etterhvert lettere når jeg så hvordan skolen "opererte" med oppgaver og elevene. Jeg hadde også på forhånd bestemt meg for at jeg ville ta en bachelorgrad i grafisk design, rett og slett fordi jeg hadde muligheten til det. Jeg vil anbefale alle å tenke på dette før de bestemmer seg for en beslutning, skal jeg ta en bachelor eller skal jeg bare gå 1-2 år? Jeg vil også anbefale dere som ikke har peiling på hva dere vil etter videregående, og reise på skolemesser. Der kan du få så utrolig mye nyttig informasjon, og til og med finne ut hva du har lyst til, hva som passer best for deg og hvilke skoler i Norge eller utlandet som tilbyr det du ønsker. 

  Jeg vil bare tipse dere om denne videoen:  

  Her forteller studielederen for bachelor i grafisk design, om selve studiet. Vil virkelig anbefale dere som har interesse for dette, å sjekke ut hjemmesiden til Norges Kreative Høyskole >HER< Der står all informasjon du trenger å vite, men jeg kan allerede nå fortelle dere at det ikke er opptaksprøve for å komme inn på NKH. Det er hvertfall ikke det, pr dags dato! Jeg trives veldig godt på skolen, miljøet er veldig bra og du lærer faktisk utrolig mye. Lærerene vi har hatt til nå, er veldig flinke og kan virkelig det de driver med. 

  NKH finnes i Bergen, Trondheim og Oslo. Oslo er første og eneste skolen som tilbyr bachelor i grafisk design (dette gjelder da av alle skoler fra NKH). De to andre byene tilbyr kun fagskole, som er to-årig studie. Så jeg er første kullet ved NKH som kan ta en bachelor i grafisk. Dersom du er interessert i noe annet innenfor et kreativt yrke, har NKH masse annet også, blant annet film og foto, illustrasjon og interiør.. Bare for å nevne noe! Sjekk ut videoen og hjemmesiden til NKH for å finne ut om dette er noe for deg! Jeg vil garantere at du blir fornøyd :)

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 05.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 05.10.2014, 21:41

   


  Hei og hei! 

  Det ble ingen blogging på meg i helgen, det var kanskje like greit. Vi var vel stortsett kanakas hele gjengen, hele helgen! NEIDA! Vi er en flink ungdom, men vi har kost oss masse masse. Har omtrent ikke tatt noen bilder med kameraet mitt, men har filmet litt.. Så tenkte å lage en film fra oktober, hvis jeg fortsetter å filme litt denne måneden. Vet det har blitt tatt bilder, men skal se om jeg får tak i dem litt senere! om de passer seg å legges ut, det får vi se på. Håper dere har hatt en super helg, alle sammen ♥
  finefine bestbuddy ♥


  Irene, meg og Camilla ♥

    • Publisert i kategorien Hverdag
 • 02.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 02.10.2014, 19:16

  Heiiii! 

  Jeg sto opp kvart over fire i dag tidlig, altså hallooo? Men jeg skulle på jobb, så det var jo bare og stå opp da. Når jeg kom meg på jobben, sååå. Ble jeg sånn heftig dårlig form, også plutselig forsvinner jeg! Altså jeg besvimte på bakrommet fordi jeg var så kvalm, åjada.. Litt spenning i hverdagen er vel bare kult det? Flaks at mamma faktisk var der.. Er jo selvfølgelig ikke første gangen dette har skjedd da, det skjer stadig. Så null problem.. Det eneste problemet som oppsto i midt hode var "ÅH MY GÅD, tenk om jeg ikke får dratt på hyttetur!!". Jeg skal nemlig på hyttetur i helgen, har jo gledet meg dødsmye til det, sånn typ.. Helt siden vi planla det? Som er hvertfall 3-4 uker siden. Men føler meg heldigvis bedre nå, har ligget konstant i sengen siden jeg dro hjem fra jobben kl syv. Nå har jeg pakket ferdig det meste, skal ordne de siste tingene før jeg reiser imorgen :-)

  Ææ, dette blir så koos! Håper dere får en strålende helg, alle som en :-) Btw.. Det er ikke nett på hytta, så vidt jeg vet? Så vi får se om det
  blir en helg helt uten blogging, eller om jeg kobler nettet til iphonen til macen for litt blogging. 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 01.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 01.10.2014, 20:43

  Heihei.

  Jeg har egentlig ingenting spennende å fortelle, det er jo litt trist da :-( Men kan jo fortelle om min morsomme "morgen" igår. Vi hadde nemlig fri fra skolen, noe som alltid er superdigg. Jeg hadde så lyst på sjokolademelk, men jeg hadde ikke lyst til å fikse meg eller kle på meg andre klær, så mine damer og herrer.. Jeg gikk i butikken iført pysjbukse, boblejakke og hunter-støvler. Dere kan jo bare tenke dere, hvor jævlig kleskrise det faktisk er?! Men, etter litt overtalelse av venner som sa de pleide å gå i butikken med tøfler, pysj og det ene med det andre, så tenkte jeg at.. shitsamma, vi går på butikken i pysj. MEN, for det er et men her.. Det jeg ikke tenkte på, var at alle fjortissene hadde jo ferie nå. Det var jo jævlig dårlig planlagt da, så fra å se dust ut.. Følte jeg meg enda mer dust da. Men jeg tenkte som så: Jaja, og shit happens liksom.


  En annen morsom historie, de svarte flekkene på kameraet.. Fikk jeg etter jeg mistet telefonen i do, en uke etter at jeg kjøpte den :-)


  Dere ser riktig, en bjørn med nisselue.. Tross alt snart jul :-)

   


 • Publisert i kategorien Hverdag

 • hits