STUFF YOUR MOUTH CHALLENGE

 • INNLEGG POSTET : 20.05.2015, 19:34

Heiii! 

Da er jeg endelig ferdig med denne videoen, det har tatt litt lenger tid enn forventet. Men nå er den ferdig, og håper at dere liker den :-D

HUSK 1080p HD FOR BEST KVALITET, JUSTERES VED TANNHJULET!

Gjerne abonner på kanalen min, det setter jeg stor pris på ♥


 • Publisert i kategorien Videoer
 • KOSELIG UKE

  • INNLEGG POSTET : 18.05.2015, 15:52

  Oioi! 

  Ser at det er en liten stund siden jeg har oppdatert dere, det har skjedd så sykt mye den siste uken. Egentlig synes jeg det har vært veldig digg, synes det er litt ålreit å farte rundt, treffe venner osv. Så tenkte egentlig bare å snakke meg gjennom uken :-)

  På mandag jobbet jeg hjemmefra med min siste eksamen, er faktisk veldig fornøyd med denne eksamenen. Det er egentlig ganske mye å gjøre, men samtidig så er det noe jeg føler at passer meg midt i blinken!! 

  Bilde er fra forrige eksamen.

  På tirsdag var jeg på skolen fra kvart på tolv til halv tre, synes det er best å starte sent! For det første så slipper jeg køen gjennom Fetsund, jeg slipper og stå opp kl 6 og jeg rekker akkurat bussen før ALLE skal hjem fra jobb! Så jeg slipper egentlig kø både frem og tilbake, det er jeg glad for :-D Ellers jobbet jeg videre med eksamen, prøver å være litt produktiv de dagene jeg har ekstra overskudd, reiser til Rhodos om en uke. Så jo mer jeg gjør, jo mer tid til ferie har jeg!

  En liten selfie.

  På onsdag møtte jeg Andreas, Camilla og Mina i Oslo. Vi spiste på friday's, catchet opp og koste oss masse! Etter det tok jeg toget til Shanita og hun plukket meg opp, vi skulle nemlig på nattåpent på Strømmen.. Fikk med meg litt mer enn jeg hadde forventet, f.eks to bikinier for mye. Så ble Shanita med til meg, vi spiste pizza og filmet en ny video til YouTube kanalen min, har aldri ledd så mye i hele mitt liv. Så alt i alt, en kjempe koselig dag med mine beste venner ♥  På torsdag hadde jeg en liten lazy day, hvor jeg så på gamle disney klassikere. Hadde også tidenes lengste powernap hvor jeg våknet opp halv ett på kvelden/natten, skjønte INGENTING og fikk ikke sove igjen. Så det var jo jævlig fint. Så jeg gikk gjennom klippene fra videoen jeg hadde spilt inn, og så at det var sykt mye jobb..

  På fredag bestemte jeg og Camilla for å møtes for lunsj på Nuno, det var som vanlig superkoselig. Fikk også gjort unna de fleste innkjøpene til 17 mai, vi skulle nemlig samles hos meg til champagne frokost! 

  På lørdag ryddet jeg litt og ordnet ting til folk skulle komme. Stina og Håkon kom til meg på kvelden, vi catchet opp litt og snakket omtrent hele natten. Koselig ♥

  Igår, altså søndag. Var det duket for 17 mai, champagne frokost og gode venner. Vi hadde tidenes koseligste morgen, etter frokosten dro jeg og Camilla til Irene. Så møtte vi Mina på Sørumsand ved halv åtte tiden, da gikk tiden for å spise middag på Chi i Lillestrøm. Så hadde virkelig en kjempefin 17 mai, med mange gode venner!! 

  Håkon og meg ♥ om seks dager reiser vi til Rhodos, gleder meg!!

  Meg, Camilla, Mina og Irene ♥ de aller beste jentene! 

  Håper virkelig alle har hatt en kjempefin uke og en 17 mai, til tross for dårlig vær her i Akershus. Til de som oppdaget at jeg ikke postet noen video denne søndagen, var dette blant annet fordi jeg har hatt ekstremt mye å gjøre, det var 17 mai og det er veldig mye jobb med videoen. Så jeg har sagt på facebooksiden min at den kommer på onsdag!!! :-D Det blir to videoer denne uken, fordi jeg reiser til Rhodos denne søndagen. Så da må jeg mest sannsynlig legge den ut på lørdag! 

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • WHAT'S IN MY BAG

  • INNLEGG POSTET : 10.05.2015, 16:39

  Heiiheii, da var det  søndag igjen da dere! Har vært veldig opptatt den siste uken, både med eksamen og livet utenfor bloggen. Så det har dessverre blitt dårlig med oppdateringer, jeg håper likevel at dere har gledet dere til ukens video! :-D 

  HUSK OG ENDRE KVALITET TIL 1080p HD, JUSTERES VED TANNHJULET! 

  Hvis dere har forslag til videoer i fremtiden, så legg gjerne igjen en kommentar! Husk og like videoen og abonner på kanalen, hvis du synes det er interessant å følge med! :-D


 • Publisert i kategorien Videoer
 • YOGA CHALLENGE

  • INNLEGG POSTET : 03.05.2015, 19:40

  Heii ♥

  Da var det søndag igjen, jeg sitter spikret til macen som jeg har gjort de siste dagene. Begynner å kjenne at jeg er litt lei av eksamen, men det går bra! Heldigvis ikke så lenge igjen, før vi er ferdige på skolen for i år. Håper alle har hatt en super langhelg og koser dere resten av dagen :-)

  HUSK 1080p HD FOR BEST KVALITET, JUSTERES VED TANNHJULET!

  Setter stor pris på alle dere som har abonnert, det gjør meg kjempeglad som alltid! :-D

   


 • Publisert i kategorien Videoer

 • hits