EKSAMEN

 • INNLEGG POSTET : 30.04.2015, 13:56

Heisann dere! 

Dårlig oppdateringer grunnet eksamen, ville bare gi en rask update for og si hei :-D Jeg har min nest siste eksamen, før sommerferie. Så har brukt mer eller mindre de 4 siste dagene på rommet med nesen i boka eller på macen. Så har igrunn ikke hatt noe morsomt å skrive om! Jeg har forhåndsinnspilt en video for dere, som kommer på søndag! Så håper alle gleder seg til det, noe litt annereldes denne gangen. Tror det blir bra!! Det er som sagt ikke forsent å legge igjen en kommentar med ønsker, eller forslag til videoer. Det blir jeg bare glad for, jeg har jo sett at det er en del som er innom og titter både her på bloggen, og på YouTube! Så ikke vær redd for å legge igjen en kommentar :-)

 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • SPRING/SUMMER HAUL

  • INNLEGG POSTET : 26.04.2015, 17:24

  Heihei! 

  Håper alle har hatt en strålende flott helg, så langt. Det er søndag, og klart for en ny YouTube video her på bloggen! 

   

  HUSK 1080pHD for best kvalitet, kan justeres ved tannhjulet! 

  Hvis dere er interessert i kommende videoer, husk og abonner på min kanal! ♥


 • Publisert i kategorien Videoer
 • ØNSKER/FORSLAG?

  • INNLEGG POSTET : 22.04.2015, 22:27

  Heisann ♣

   Kjempekoselig med tilbakemeldingene jeg har fått på videoene jeg har lagt ut på YouTube, så langt! Håper dere liker dem, like mye som jeg liker å lage dem :-D Men jeg har likevel et spørsmål til dere, nå vet ikke jeg hvor mange av bloggleserene mine som følger med eller er abonnerer av kanalen min. Men jeg er veldig nysgjerrig på hva som kunne vært morsomt videre. For min del er det jo seerne på YouTube og leserne av bloggen min som står i fokus, det er dere jeg skal "underholde" og derfor er det viktig med tilbakemelding, både med ønsker og forslag. Jeg tar alt imot og vurderer det, så ingen forslag eller ønsker er "dumme". Må gjerne komme opp med noe nytt også, dersom dere har gode ideer :-)

  Sjekk ut kanalen min >HER<  Selv synes jeg challenger, tags og "hverdagslige" videoer er morsomt. Jeg har fremdeles hode fult av inspirasjon og motivasjon, så det er jo bra. Jeg har blant annet tenkt på en lookbook, challenge og en tag. Så det er masse spennende i møte. Håper virkelig at dette er noe som gleder dere også! Men hvis noen ønsker seg noe spesielt, er det bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget ♥

  Alle spørsmål som kommer inn vil bli svart på, på en Q&A aka Spørsmålsrunde, så feel free til å spørre spørsmål også. Både her i kommentarfeltet, på facebook siden min >HER<, på Twitter @miiikens eller på mail blogg-maiken@hotmail.com (Merk eller tag spørsmålet med askmaikens, gjelder twitter og mail)


 • Publisert i kategorien Blogg
 • OUTFIT 20/4-15

  • INNLEGG POSTET : 20.04.2015, 21:25

   

  Hei på dere!

  Håper alle har hatt en fin og solrik dag, det har vært godt over 20 varmegrader her idag, og det har vært superdigg. Satt ute med macen, penn og papir med eksamen, men det går an når det er så fint vær. Nå som det blir varmere i været noen dager, går det an å kle seg litt mer "sommerlig" og det er så godt her har dere outfit:  Solbriller//Rayban - Maxikjole//Veromoda  - Kjede//Ginatricot - Sko//Toms

  Det ble faktisk for varmt for meg, å ha på denne kjolen hele dagen. Så byttet etterhvert til noe litt mindre "tettsittende". Håper alle får en fortsatt fin kveld, så blogges vi snart igjen ♥


 • Publisert i kategorien Outfits
 • MORNING ROUTINE

  • INNLEGG POSTET : 19.04.2015, 20:35

  Heihei ♥

  Da er det SØØØNDAG, det betyr: Ny YouTube video!! Først og fremst vil jeg bare spørre, har dere hatt en fin helg?! Det håper jeg :-) Jeg har vært hos Stina på overnatting og på vinkveld med 3-retters med jentene igår. Det var utrolig koselig, ellers denne dagen har jeg ryddet, vasket klær og fått gjort litt hjemme! But without further ado, let's jump right to the video:

  Husk 1080p HD for best kvalitet, redigeres ved å trykke på tannhjulet!

  Btw, alt av informasjon om sminkeprodukter, klær osv er i informasjonsboksen under YouTube videoen på YouTube! Håper dere liker den :-)


 • Publisert i kategorien Videoer
 • UPDATE + OUTFIT

  • INNLEGG POSTET : 17.04.2015, 18:12  Heisann! 

  Det har skjedd en del ting siden sist jeg la ut et innlegg, har jobbet en del med skole, vært på shopping og filmet et par videoer. Så det har vært artig, i helgen skal jeg overnatte hos Stina og på middag hos Irene med jentene, det gleder jeg meg masse til! ♥

  Jeg er endelig ferdig med søndagens video, så det er utrolig digg!!! Har brukt litt lenger tid enn jeg forventet, men det er helt oki! Nå til dagens outfit:

  Solbriller // RayBan - Jakke // Veromoda - Genser // Ginatricot - Bukse // H&M - Sko // Converse

  Håper alle får en strålende fin helg, så snakkes vi på søndag!! ♥


 • Publisert i kategorien Outfits
 • BRAID HAIRSTYLE (LONG HAIR)

  • INNLEGG POSTET : 12.04.2015, 18:39

  Hei! 

  Da har jeg fått lastet opp den nye youtube videoen, denne gangen ble det en hårvideo. Håper dere liker den ♥ Jeg vet at lyset er litt så som så, men hovedsaken er at dere får se hvordan hårfrisyren ser ut. 

  Husk og trykk på tannhjulet for best kvalitet, 1080p HD!


 • Publisert i kategorien Videoer
 • NIGHT OUT

  • INNLEGG POSTET : 11.04.2015, 19:52  Heii godtfolk! 

  Igår var jeg hos Irene med resten av gjengen, alltid like morsomt og koselig!! ♥ Var godt å se igjen alle sammen, selv om Andreas var hos meg en tur på torsdag da. Hihi. Men for og si det sånn, så kjennes det på formen idag. Mamma ler alltid av meg etter jeg har vært ute, spesielt hvis jeg blir fyllesjuk..

  Espen var i god form igår!!! Bestbuddy og meg ♥

  Irene, meg, Camilla og Mina. Snupper ♥ Så er det Espen, Andreas og meg!! 

  Neste helg reiser jeg til Lom igjen, som sagt. Tror ikke jeg har det så bra, noen steder som i Lom ♥ Pappa, hvis du leser dette. Kan vi flytte? Så det gleder jeg meg til, selv om det bare er én uke siden jeg var der sist. Skal tilbringe hele sommerferien på jobb der i år også, tro det eller ei. Jeg gleder meg veldig, hadde så utrolig fin sommer der i fjor. Fikk virkelig brukt dagene og fridagene til sitt fulleste, så det er selvfølgelig godt! I år har jeg og Anne Mari en del planer foran oss, så det skal bli morsomt.

  Ellers poster jeg YouTube videoen min til dere imorgen, håper alle gleder seg!! Abonner på kanalen min >HER<

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • SNIKK SNAKK

  • INNLEGG POSTET : 09.04.2015, 23:25  Hei dere ♥

  Andreas var her en tur idag, skulle hjelpe han med noe grafiske greier. Haha! Jeg ville bare si tusen takk for responsen jeg fikk på den første youtube videoen min, koselig at dere likte den. Fikk blant annet spørsmål om mamma kunne være med i en video, det hadde hun selvfølgelig lyst til! Haha :-)

  Har redigert den neste youtube videoen min, så den er klar til og lastes opp til søndag! Håper dere gleder dere, i mellomtiden kan dere som ikke har sett "Best friend tag" videoen jeg laget, gå å se på den >HER<

  For de som lurer på hvor dere kan finne meg, har jeg skrevet opp de sosiale mediene jeg bruker! Det er selvfølgelig bare å følge meg, skal se om jeg får fulgt noen av dere tilbake! Pleier som regel å oppdatere de sosiale mediene mine når det kommer nye blogginnlegg, ny video osv. Så dersom du vil ha en ekstra reminder, så er det bare å følge meg! :-)

   


 • Publisert i kategorien Blogg
 • BEST FRIEND TAG

  • INNLEGG POSTET : 07.04.2015, 18:50

  Heii ♥

  Da er endelig første videoen på den nye youtube kanalen min ute, det er en best friend tag! Tenkte jeg ville gjøre noe morsomt første gangen jeg laget en video, slik at dere kunne bli litt kjent med meg som person. Jeg har allerede fått filmet noen videoer, så jeg har ikke helt planlagt hva som kommer til og bli den neste. Håper dere liker denne videoen, husk og abonner på kanalen og gi videoen en thumbs up! >HER< kan du abonnere til kanalen min.

  Husk og trykk på tannhjulet med 1080p HD for best kvalitet! 

   


 • Publisert i kategorien Videoer
 • PÅSKEN 2015

  • INNLEGG POSTET : 07.04.2015, 14:06  Hei dere! ♥

  Først og fremst, så håper jeg alle har hatt en strålende påske og ferie. Selv har jeg både hatt besøk og vært på besøk, så har rett og slett latt være å blogge noe særlig. Har hatt lyst til å bruke tiden min sammen med venner og familie. Jeg hadde først besøk av Stina som overnattet en dag, alltid koselig og ha hun på besøk! Så kom Tabita over til meg, vi dro på kino og så på Insurgent (min nye favorittfilm!!!!) dagen etter reiste jeg oppover til Lom.   Var fremme i Lom rundt klokken syv på onsdags kvelden, dro rett til Anne Mari på vors og sov der til fredag. Fredag til lørdag kveld var jeg sammen med pappa og familien, vi sto på slalom, grillet og kosa oss ute i finværet. Lørdag til søndag reiste jeg til Anne Mari, Hilde og Lars Harald så på film og hadde en skikkelig avslappningsdag og søndag til idag var jeg på hyttetur sammen med Mari og Anne Mari! Tjohooo, litt av en ferie ♥ 

  Anne Mari og meg ♥


  Min søteste 3-mening, Marita! ♥

  Hadde suupert vær på lørdag, når vi var i bakken!!


  To gladlakser ned slalombakken! 

  Anne Mari, meg og Mari i badstuen på hytta! 

  Dette bildet oppsumerer humøret mitt gjennom hele turen, har hatt det sååå utrolig bra ♥

  Har kost meg kjempemye sammen med familie og gode venner, er alltid i supergodt humør når jeg er i Lom og koser meg glugg ihjel! Jeg har kun åpnet macen én gang i påsken og det var for å redigere den første youtube videoen som skal bli publisert, men nettet var såpass dårlig i Lom nå, så jeg fikk ikke lagt den ut på youtube med høy nok kvalitet. Såå no worries, den kommer ikveld!! 

  Og ellers beklager jeg for dårlig kvalitet og mobilbilder. Håper alle er klare for et par uker til med skole/jobb, så er det sommerferiee folkens!!


 • Publisert i kategorien Hverdag

 • hits