LAZY MORNING

 • INNLEGG POSTET : 27.03.2015, 14:41Halloo ♥

Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å stå opp forholdsvis tidlig men fremdeles ligge i sengen å slappe av. Se på netflix, lese et magasin, cozyy time med katten min! Åå, blir så glad av slike morgener. Ellers på agendaen skjer det veldig lite, jeg har vasket klær, og ryddet opp litt på rommet.. HEHE. Men ellers veldig lite som skjer, får se hva dagen bringer :-)Katten min gjør dagen titusen ganger bedre ♥ love you

Håper alle får en strålende, FREEEDAG!!!


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • LITT EKSAMEN

  • INNLEGG POSTET : 25.03.2015, 21:37  Hallo på dere! 

  De siste tre dagene har vært full konsentrasjon på eksamen, har mer eller mindre sittet på macen 24 timer i døgnet. Har vært mye frem og tilbake, mye unødvendig tull og mye uoppklarte ting på slutten av denne eksamenen. Det gjør alltid at man blir ett hakk mer stresset enn det man hadde trengt. Jeg har heldigvis levert eksamen og er dermed ferdig med min syvende eksamen, for i år! Nå tar jeg meg en velfortjent påskeferie. 


  Min aller fineste kattepus ♥

  Skal tilbringe påskeferien sammen med pappsen i Lom, det kommer til og bli kjempekoselig. Skal også være noen dager hos Anne Mari, noe jeg gleder meg veldig til. Sist var hun nedover til meg, så nå er det min tur til å komme oppover, wii. :-) Håper alle får en kjempefin påskeferie, så regner jeg med at vi snakkes om et par dager! 

  I mellomtiden, ikke glem og abonner på den nye youtube kanalen min >HER< blir å lage en video i påskeferien som jeg håper alle kommer til å like. Derifra kommer jeg jevnlig til å legge ut én video i uken. Dette blir så spennende!! 

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • ET LITE TIPS

  • INNLEGG POSTET : 23.03.2015, 14:59   

  Holaa ♥

  Jeg snakker på vegne av oss som alltid må løpe til bussen med tannbørsten i hånda, og bagen på vidt gap fordi man ikke fant noe man kunne ha på seg.. Dette har skjedd med meg flere ganger, og det er faktisk dritkleint å gå på en stappa buss halvsvett og andpusten.. BRA JOBBA MAIKEN! 

  Og derfor skal jeg tipse dere om en ting, "hvordan alltid se bra ut" og da mener jeg i klesveien. Jeg vet hvor lett det kan være og dra på seg den comfy genseren istedenfor den som ligger ved siden av som ser bedre ut på en lazy day. Jeg har nemlig funnet ut en ting som fungerer veldig bra for meg, planlegging av antrekk.

  ♥ Match hele antrekk du synes passer fint sammen.  ♥ Heng det opp i skapet slik at det er tilgjengelig når du vil bruke det.


  ♥ Finn antrekk for enten hele uken eller deler av uken.  ♥ Du sparer både tid og energi på å planlegge antrekk, og det vil alltid se ut som du har brukt god tid på å finne antrekk.
  Dette er igrunn super enkle steg som kan gjøre hverdagen litt enklere, jeg vet at veldig mange planlegger antrekk for dagen før. Fordelen ved å sette sammen flere antrekk, gjør at hvis du finner ut at du ikke vil ha på det du har planlagt for den dagen, kan du velge blant ett av de du allerede har satt sammen uten å stresse med å finne et annet. Jeg pleier som regel å bruke søndagene på å sette sammen antrekk, nettopp fordi det er den dagen jeg har "mindre" ting å gjøre. Som regel har jeg ikke skole hver dag, så det spørs hvor mange antrekk jeg trenger å sette sammen. Så man kan tilpasse sin egen timeplan, i forhold til planlegging av antrekkene.

  Håper dette er tips som dere synes er fornuftige, som sagt.. Jeg vet selv hvor irriterende det kan være å ikke finne noe man vil ha på, og velger den letteste utveien. Spesielt når man går på skole og må stå opp tidlig. Da kan man heller bruke den tiden man står og forbanner seg foran klesskapet, til noe annet! 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • OUTFIT 21/3-15

  • INNLEGG POSTET : 21.03.2015, 15:51

  Hei dere ♥

  Nå har jeg vært syk i fem dager, begynner og bli ganske lei av tett og rennende nese, feber og alt som følger med.. Uansett, tusen takk til dere som fulgte den nye youtube kanalen min >HER< det er fortsatt ikke forsent å abonnere!!! :-D Jeg har laget en plan for når jeg skal starte med videoer, pr dags dato har jeg en eksamen jeg skal komme meg gjennom først. Men dere må gjerne skrive i innlegget under eller dette, hva dere ønsker å se på min kanal! 

  Tjohoo, det var dagens snakk før jeg viser dere outfit for denne dagen:

   

  Topp // Bikbok - Overdel // Bikbok - Jakke // Carlings - Bukse // Carlings (dr.denim)


 • Publisert i kategorien Outfits
 • YOUTUBE?

  • INNLEGG POSTET : 19.03.2015, 20:21  Well hello there! 

  For de av dere som leste innlegget litt lengre ned, sa jeg at jeg skulle poste et innlegg om YouTube, og det skal jeg! Jeg har tenkt en stund på å starte en youtube kanal, hvor jeg gjør litt av hvert. Sminke, hår, mote // collabs, morgen rutine, kvelds rutine, and so on. Jeg har hatt en youtube kanal siden 2009 og synes det å lage videoer er veldig morsomt, pr nå har det igrunn vært videoer som enten har vært relatert i forhold til bloggen, eller når jeg drev med cheerleading. Så jeg vil litt ut av den settingen, og har derfor tenkt til å lage en NY og FORBEDRET versjon av en kanal, som handler om de tingene jeg liker å drive med nå. 

  Jeg hadde egentlig tenkt til å slutte helt med bloggingen, og heller gå over til youtube. Men jeg synes det er veldig morsomt å dele bilder, hverdag, mote, sminke osv her på bloggen også. Så jeg har bestemt meg for å gjøre begge deler, det siste halve året ish har jeg brukt mer tid på å sette sammen antrekk, teste ut forskjellige sminkeprodukter og rett og slett prøvd å finne ut hva som fungerer for meg. I tillegg til dette har jeg interessert meg mer for hår, og da mener jeg hårstyling/frisyrer. Har fått høre noen ganger nå, at hvis folk ikke husker hva jeg heter blir jeg omtalt som: "hun med det sykt lange brune håret". Jeg vet ikke om det kan være en bra ting? HEHE. 


  Jeg kommer fremdeles til å "fortsette" med den andre kanalen jeg har, med å legge ut random shit som i bunn og grunn bare er jeg og mine venner som synes er morsomt. Men som også hører litt med "bloggingen", så dere vil fremdeles se den "upynta" sannheten skulle jeg til og si.. Men det jeg prøver og si, er at jeg kommer til å lage en ny youtube kanal som handler om sminke, hår, mote osvosv som jeg sa over her. Og lurer egentlig på hva dere synes om det? Er dette noe som kan falle i smak hos dere? Kommer dere til å følge med på det?

  Jeg blir selvfølgelig å poste videoene jeg lager, her på bloggen med dere. Og håper det vil falle i smak hos flere av dere! Litt smått med info om kanalen, aller først:

  -Jeg blir IKKE, å snakke på engelsk. Av den enkle grunnen at jeg ikke er SÅ stødig i engelsk til å snakke det flytende.
  -Jeg vil poste én video pr uke, og jeg blir veldig glad for alle som kommer med forslag til hva de ønsker å se.
  -Til dere som ikke har lyst til å kommentere noe på bloggen med forslag, eller bare ønsker å kontakte meg. Kan det gjøres på blogg-maiken@hotmail.com

  FOR DE SOM ØNSKER Å FØLGE DEN NYE YOUTUBE KANALEN MIN, KAN DET GJØRES >HER<
  Jeg skal prøve å følge de som aktivt legger ut videoer, så legg igjen en kommentar om du har fulgt meg så skal jeg følge deg tilbake! :-)


 • Publisert i kategorien Videoer
 • JANUAR & FEBRUAR

  • INNLEGG POSTET : 17.03.2015, 20:05

  Heii dere ♣

  Siden jeg ikke har brukt tid på å blogge de siste månedene, har jeg heller brukt tid på å filme litt. Har blitt mye flinkere til og ta med meg kamera, enten om det er på fest, bare i bilen eller generelt hvor jeg er. Det er jo alltid morsomt å fange opp øyeblikk på film, så her kan der se hva jeg gjorde januar og februar for de som ønsker det: 

  SNURR FILMMM..

   Alt av musikk osv, står i informasjonsboksen under videoen på youtube kanalen min!


 • Publisert i kategorien Videoer
 • OSLOVE

  • INNLEGG POSTET : 15.03.2015, 20:33  Heii ♥

  Jeg merker godt at jeg har mer å blogge om når jeg ikke blogger hver eneste dag. Det passer meg mye bedre og heller blogge et par ganger i uken, slik at jeg faktisk har noe interessant å komme med. Håper også dere synes det er OK, igrunn har dere ikke noe valg.. haha.. Uansett, når jeg var i Oslo med Camilla og Mina hadde vi det såå utrolig  koselig! Det var superfint vær, deilig å gå ute og generelt en veldig bra dag. Så tenkte å dele noen stemningsbilder, hihi.

  Camilla og meg ♥ // Olivia på Tjuvholmen // #longhairdontcare

  Mina og meg ♥ // Bestbuddy // Pizza på Olivia

  Hadde en kjempefin dag sammen med mine to beste, blir så glad av å tilbringe tid sammen med så gode venner! Gleder meg allerede til neste gang, hihi. Håper alle har hatt en fin helg, og får en bra start på uken :-)


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • INNKJØP MARS

  • INNLEGG POSTET : 13.03.2015, 12:53


  Hei igjen!! Veldig hyggelig at det fremdeles er folk som stikker innom bloggen min, til tross for elendig med oppdateringer.. Shitdauu.

  Nå er det freeeedag, og det er så digg! Som jeg sa i forrige innlegg stilte jeg som modell for Stina på onsdag, kan eventuelt vise bildene senere. Igår var jeg i Oslo med Mina og Camilla. Vi var omtrent over hele Oslo, så spiste vi på Olivia. I den anledningen kunne jeg jo vise innkjøpene jeg har gjort de siste ukene!  

  Jeg gikk til innkjøp av en Lycke veske.. VELDIG spontant. Jeg kjøpte en lycke veske til mamma i julegave, og fikk øynene opp for denne. Det har tatt meg fire.. måneder og endelig kjøpe den. Den var i tillegg på 40% ellernoe avslag, så sier ikke neitakk til det! Jeg ville ha noe simpelt men fint, som passer til det meste. Den er navy-ish farget, ikke svartgrå som den kan se litt ut på bildet.

  Er det noe som har irritert meg så sinnssykt mye så er det sportsbher med innlegg.. Men DENNE fra Bikbok falt virkelig i smak! Jeg snakker for oss med små buubs, disse er helt perfekte. 1. Niplene synes ikke. 2. Den er dødsdigg. 3. Det ser ut som man har pupper. 4. Den kostet meg 130 ,- what a bargain!!


  GO FOR IT - Treningstights fra bikbok, 199,- 


  Er det noe jeg aldri kommer til og få nok av, er det Victoria's Secret mist og body lotion.. OMG! Tror jeg har totalt fire-fem av hver, pr nå? Uansett, denne lukter SÅÅÅ godt!!! LOVE SPELL - cherry blossom & peach.


  Samme lukt som misten, men dette er body lotion - såklart. Siden mor har vært i syden, fikk jeg shoppet litt på taxfree. Kjøpte begge deler for 199 ,- For dere som lurer på hvor man får kjøpt VS body spray og lotion, så vet jeg at flere norske nettbutikker har begynt og ta det inn, blant annet coverbrands.no  Put a lid on it // The Balm - har hatt lyst til å prøve denne såå lenge. Er det en ting jeg sliter med, så er det å holde øyenskyggen på plass gjennom hele dagen. Kan gi dere en oppdatering på denne, hvis jeg synes at den fungerer! Jeg husker faktisk ikke hva den kostet, da jeg fikk den gratis på taxfree (kjøp 5 betal for 4, HEHE). Men troor det var 99 ,- på taxfree. På coverbrands koster den 150 ,- såå vet dere det.

  Mary-Lou Manizer // Highlighter fra The Balm. Jeg har ikke hatt highlighter før, så tenkte å teste det ut for å se om jeg liker det. Kostet 119 ,- på taxfree og 249 ,- på coverbrands. Jeg har tatt utgangspunktet i coverbrands, fordi jeg vet at de har alle produktene jeg har kjøpt. 

  The Balm // Nude tude - Jeg veet jeg er litt sent ute med denne, MEN den koster faktisk 449 ,- i butikk.. Og kun 189 ,- på taxfree. Det er den største prisforskjellen jeg har vært borte i på lang tid, når det gjelder sminke. Så da jeg fikk øyet på det, skulle jeg ha den. Fargene i seg selv er såå utrolig fine, har sett litt på den nye fra the balm, nude dude. Jeg er ikke heelt gira på alle "rød" fargene som er i den paletten, da liker jeg heller nude tude bedre. 

  Leppestift // IsaDora i fargen 52 JELLY KISS. Den er superfin på leppene, det er en veldig lys leppefarge som gjør at man ikke trenger å bekymre seg SÅ mye om og ta den på 100% riktig, som med mørkere leppestifter. Den kostet 129 ,- og fåes vel kjøpt i de fleste klesbutikker som tilbyr kosmetikk, jeg kjøpte min på cubus. Solbrillene er fra Ginatricot, og kostet 129 ,- troor jeg.


  Og neii, det er ikke kaffen jeg "reklamerer" for egentlig.. Men ullhatten min fra h&m! Jeg har lenge hatt lyst på én hatt som jeg synes passer til meg, jeg vet ikke helt hva jeg synes enda. Må nok bli litt mer vandt til det, men tror jeg liker det! Den kostet 199 ,-


  Knesokker //
  Lindex 75,- (troor jeg)


  Neglelakk //
  Essie i fargen sunday funday. IT'S SO PRETTYYY 89,- 

  T-shirt // Only helt enkel og grei t-shirt, som passer til det meste! 175 ,-


  Crop top med armer // Brandy Melville denne er så DIGG i stoffet!! husker ikke hva den kostet.. men tror det var 210,-

  Crop top //
  Brandy Melville denne er likt stoff som den andre, og jeg elsker den allerede! Tror den også kostet 210,- eller 190,- er faktisk veldig usikker.

  Håper dere likte dette innlegget, neste gang kan jeg helt sikkert lage en video. Apropo video, det kommer et innlegg litt senere som handler om YouTube.


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • 11.03.2015

  • INNLEGG POSTET : 11.03.2015, 16:58

  Halloen!

  Da var ukens tredje gjøremål ferdig! Jeg har sittet modell for Stina idag, hun går på skolen jeg gikk ut av i fjor.. Så er alltid litt rart å komme tilbake. Uansett, håper hun ble fornøyd med bildene, siden jeg først var der tok hun også outfit bilder av meg. Tjohoo! Sov ekstremt lite i natt, så man ser at jeg er trøtt på bildene.. haha. Imorgen er det tid for skole og litt shopping med jentene, det gleder jeg meg til. Neste innlegg kommer senere i uken, så bare å følge med :-)
  Jakke // Veromoda - Genser // ebay - Bukse // Bikbok - Solbriller // Ginatricot

  Hadde glemt hvor jævlig dårlig kvalitet blogg.no har på bildene..


 • Publisert i kategorien Outfits
 • 10.03.2015

  • INNLEGG POSTET : 10.03.2015, 17:12


  På dager som denne, skulle jeg ønske at jeg fortsatt blogget som normalt.. Solen skinner, jeg har allerede rukket noen ærend sammen med min fantastiske venninne Shanita, og er superhappy idag!! Yeyy, det er lenge siden jeg har vært så glad som det jeg er idag ♥ Mamma og Henning kommer hjem fra Tenerife idag, kjenner det skal bli godt og få dem tilbake etter to uker alene. Har ikke vært hjemme engang da, men ok..
  Har bestemt meg for at jeg skal blogge litt oftere, altså.. Ikke hver eneste dag, men kanskje 2-3 innlegg i uken! Føler at hvis jeg skal blogge hver dag, så blir alt så halvhjertet, og det er kjedelig.. Har jo likevel med meg kameraet omtrent overalt, så kan jo like gjerne bli flinkere til og ta litt bilder. Imorgen skal jeg i studio å stille som modell for Stina, på torsdag skal jeg først på skolen også møte Mina og Camilla i Oslo. For en gøyy uke! Her har dere outfit fra idag:

  Ullhatt // H&M - Solbriller // Ginatricot - Skjerf // Bikbok - Bluse // Random butikk - Bukse // Carlings


 • Publisert i kategorien Outfits

 • hits