pusekatt

 • INNLEGG POSTET : 12.03.2014, 19:29

Heihei ♥

Hva driver dere fritiden med da? jeg driver med lekser, hvis noen lurte.. ingen? nei? oki. Blir mye skolesnakk for tiden, men blir litt sånn når man går siste året på videregående! Idag var pappa så snill og kjørte meg til et fint sted slik at jeg fikk tatt noen bilder til en oppgave, temaet er natur. Natur er jo et ganske omfattende tema, det er så mye som kan bli gjort og enda mer som er gjort før! Jeg vil finne på noe nytt, så håper på det beste! Opp i alt skolekaoset er det jo noen ganger det faktisk er litt morsomt, fikk et fint bilde av søte katten istad.


Haha, vi kaller hun bare for Sura. Hun er så sinnssykt sur hele tiden, men nå som det har vært mye fint vær så har hun faktisk vært kosete og veldig innpåsliten. Vi har en søt liten katt til, får aldri noen superbra bilder av han fordi, den er så utrolig stressa når han er ute.. To søte små maine coon pusekatter ♥ Nei, fyy for et rotete innlegg dette blir! 

 


 • Publisert i kategorien Foto
 • Flink pike

  • INNLEGG POSTET : 10.03.2014, 21:08

  Heiheii

  Prøver å leve litt opp for at jeg har hatt en sykt dårlig start på året, forsovet meg mye, lagt meg alt for sent, løpt til bussen, sånn cirka hver dag?? og sovnet etter skoletid. Så idag sto jeg opp litt etter 06:00 for å jogge. Først var det så latterlig morsomt, tror aldri jeg har vært så trøtt som det jeg var akkurat idag tidlig, jeg falt omtrent ut av senga og gikk på klesstativet mitt før jeg kom meg ut av soveromsdøra, subba meg frem til badet og dro på meg treningstightsen! Utrolig nok var det veldig deilig å bare ha gjort det, og definitivt noe jeg kommer til å fortsette med fremover.

  Ikke nok med det folkens, jeg hadde også en økt til når jeg kom hjem, en litt lenger en denne gangen på 20 minutter i ganske høyt tempo uten å stoppe, etterfulgt av en liten time med trampoline, endelig sesong for det igjen♥ Lenge leve astma folkens, for fyfaen så slitsomt det er med astma når du skal jogge.
   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • Bilder

  • INNLEGG POSTET : 09.03.2014, 18:48

  Hei ♥

  Både igår og idag har jeg vært super produktiv, jeg har vasket, ryddet og styra rundt i to dager nå. I tillegg var det på sin plass å avslutte det hele med en 40 minutters joggetur i det superfine været vi har på Østlandet for øyeblikket!  + litt styrke før jeg hoppet mer enn klar i dusjen! Men det var ikke hovedsaken til at jeg skulle blogge idag, jeg tenkte å vise dere noen av bildene som Madeleine, tok av meg i farger!   Fargene blir ekstremt blasse på bloggen, men det får gå! 

  Hva synes dere om bildene? 


 • Publisert i kategorien Foto
 • Long time, no see.

  • INNLEGG POSTET : 04.03.2014, 20:59

  Hei! Long time, no see. Ville vel egentlig bare innom for å vise litt livstegn og fortelle litt hvorfor jeg ikke har blogget. Det har vært helt ekstremt mye som har skjedd i det siste, både personlig og på skolen. Så jeg har valgt og ta meg en liten pause, jeg vil ikke slutte å blogge for jeg synes det er kjempemorsomt å dele ting med dere, men akkurat nå er det så mye annet som skal ha hele fokuset mitt.
  Jeg vet ikke NÅR jeg kommer tilbake, men jeg vil nok oppdatere med bilder osv en gang i blant! Håper forresten det går bra med dere? ♥

  Til noe annet; Madeleine og jeg var i studio og tok litt bilder, og her er resultatet av det! Velger og ta alle svarthvit bildene først, så får dere se farger senere kanskje! :-) 


  Hva synes dere om bildene? 


 • Publisert i kategorien Foto

 • hits