WINCHESTER - EASTLEIGH

 • INNLEGG POSTET : 07.02.2016, 19:43

Well, hello! 

En ting jeg har blitt SKIKKELIG dårlig på, når jeg er på ferie - er å huske på kameraet mitt. Det er faktisk skikkelig irriterende, ikke bare glemmer jeg og ta bilder når jeg er på ferie. Jeg drar med meg et 5kg kamera overalt, uten og i det hele tatt bruke det.. Jaja, jeg tok uansett et par bilder - ikke så veldig spennende. Men skal dele de med dere for det :-) Forresten, det er kanskje noen som lurer på hva jeg kjøpte osv når jeg var over i UK. Og det var heller lite, skal jeg si dere! Men hvis det er interessant med innkjøpsvideo eller innlegg, så skal jeg vel klare å fikse det! :-)Jeg bodde veldig veldig sentralt i Eastleigh, toget var rett på andre siden av hotellrommet mitt - og det tar ca 40 minutter til Victoria i London. Ellers var det en god del restauranter/takeaway som KFC, Dominos, etc - tror jeg spottet rundt 6 forskjellige kaféer når jeg gikk ut av døren min. Ellers er det lokale butikker som New Look, Boots, Superdrug, oooosv. Det er kun 10 minutter unna med bil til Winchester og ca 20 min til Southampton! 

Heh.. Hotellrommet mitt var veldig ok, det var rent, ryddig, stort oppholdsrom med stor seng og et veldig fint bad. Så jeg var veldig fornøyd med hotellet - til tross for at jeg roter som en idiot når jeg er ute og reiser. Egentlig ellers også, hehehe.

I Winchester er alt så utrolig gjennomført, alle bygningene er skikkelig fine og har et veldig personlig preg. For de som ikke visste det fra før, så VAR Winchester "hovedstaden" i England før London. Veldig veldig fint er det hvertfall, som du ser på bildet over her - er mange av bygningene bygget slik, ellers veldig typisk mursteinshus! 

Var også en kjapp tur innom Portsmouth, hvis dere søker det opp på google så vil dere se at det er ved havet - altså de har en havside sånn som i Brighton med flere steder som har typ spillarkader, bowling, restauranter o.l! Jeg var der riktignok på kvelden, så jeg fikk ikke sett helt hvordan alt var i dagslys. Vi var nede ved havet, luktet skikkelig godt!! Hehe, og ellers hadde vi en kjempefin kveld med masse moro! :-D

Som jeg nevnte i forrige innlegg, er dette første gang jeg har reist helt på egenhånd. Jeg har hatt en veldig fin erfaring av hvordan det er å måtte gå rundt på flyplassen for seg selv, finne frem til ting på egenhånd og gå rundt i ukjente steder. FLYET MITT VAR OGSÅ 2(!!!!!) TIMER FORSINKET. Det skal likevel sies, at jeg var veldig lite ute på kvelden, nettopp fordi jeg fikk beskjed om å ikke bevege meg ute helt alene når det var blitt mørkt. Briter passer veldig godt på deg, selv om mange kan være tvilsomme - så ikke beveg deg ute alene, på natterstid :-)

Gi meg en liten kommentar, hvis det er interessant med innkjøpsinnlegg/video! ♥

 


 • Publisert i kategorien Reise
 • ENGLAND I LOVE YOU

  • INNLEGG POSTET : 06.02.2016, 19:31

  Hei kjære dere ♥

  Har dere hatt en fin uke? Det håper jeg virkelig! Jeg har vært i England denne uken, nærmere bestemt Winchester eller Eastleigh! Som jeg har sagt i ett tidligere innlegg, skulle jeg reise til England for å besøke noen venner. Det har vært en kjempefin uke, jeg har virkelig kost! Jeg er utrolig glad i England, jeg vet ikke hvorfor - men etter at jeg har vært der nå. Kjenner jeg virkelig at jeg vil flytte dit, gå ferdig skolen der, å starte livet mitt i et helt nytt land, som jeg virkelig føler meg "hjemme" i. Don't get me wrong, jeg synes Norge er helt ok - og ja, jeg har masse venner og familie her. Men ææ, det er kun 2 timer unna med fly - og det koster så og si ingenting! Så jeg kjenner virkelig på følelsen av å ville flytte, starte livet mitt i et helt annet sted i verden.

  Anyways - jeg dro helt alene for aller første gang! wii - altså jeg har ikke hatt med meg noen venner på tur eller noenting. Veldig interessant å reise alene, gå rundt på flyplasser, sitte på fly, komme seg til og fra, ha et hotellrom helt for seg selv. Jeg har hatt det veldig fint alene, jeg har ikke merket noenting til det "savnet" etter og ha noen der sammen med meg - så det var jo bra!
  Åååh, take me back - please! Let's get real. Jeg har hatt en superfin tur og jeg gleder meg til neste gang. Dave og Saskia kommer faktisk til Norge, om ikke så alt for lenge - det blir veldig gøy :-D


 • Publisert i kategorien Reise

 • hits