INNKJØP MARS

 • INNLEGG POSTET : 13.03.2015, 12:53


Hei igjen!! Veldig hyggelig at det fremdeles er folk som stikker innom bloggen min, til tross for elendig med oppdateringer.. Shitdauu.

Nå er det freeeedag, og det er så digg! Som jeg sa i forrige innlegg stilte jeg som modell for Stina på onsdag, kan eventuelt vise bildene senere. Igår var jeg i Oslo med Mina og Camilla. Vi var omtrent over hele Oslo, så spiste vi på Olivia. I den anledningen kunne jeg jo vise innkjøpene jeg har gjort de siste ukene!  

Jeg gikk til innkjøp av en Lycke veske.. VELDIG spontant. Jeg kjøpte en lycke veske til mamma i julegave, og fikk øynene opp for denne. Det har tatt meg fire.. måneder og endelig kjøpe den. Den var i tillegg på 40% ellernoe avslag, så sier ikke neitakk til det! Jeg ville ha noe simpelt men fint, som passer til det meste. Den er navy-ish farget, ikke svartgrå som den kan se litt ut på bildet.

Er det noe som har irritert meg så sinnssykt mye så er det sportsbher med innlegg.. Men DENNE fra Bikbok falt virkelig i smak! Jeg snakker for oss med små buubs, disse er helt perfekte. 1. Niplene synes ikke. 2. Den er dødsdigg. 3. Det ser ut som man har pupper. 4. Den kostet meg 130 ,- what a bargain!!


GO FOR IT - Treningstights fra bikbok, 199,- 


Er det noe jeg aldri kommer til og få nok av, er det Victoria's Secret mist og body lotion.. OMG! Tror jeg har totalt fire-fem av hver, pr nå? Uansett, denne lukter SÅÅÅ godt!!! LOVE SPELL - cherry blossom & peach.


Samme lukt som misten, men dette er body lotion - såklart. Siden mor har vært i syden, fikk jeg shoppet litt på taxfree. Kjøpte begge deler for 199 ,- For dere som lurer på hvor man får kjøpt VS body spray og lotion, så vet jeg at flere norske nettbutikker har begynt og ta det inn, blant annet coverbrands.noPut a lid on it // The Balm - har hatt lyst til å prøve denne såå lenge. Er det en ting jeg sliter med, så er det å holde øyenskyggen på plass gjennom hele dagen. Kan gi dere en oppdatering på denne, hvis jeg synes at den fungerer! Jeg husker faktisk ikke hva den kostet, da jeg fikk den gratis på taxfree (kjøp 5 betal for 4, HEHE). Men troor det var 99 ,- på taxfree. På coverbrands koster den 150 ,- såå vet dere det.

Mary-Lou Manizer // Highlighter fra The Balm. Jeg har ikke hatt highlighter før, så tenkte å teste det ut for å se om jeg liker det. Kostet 119 ,- på taxfree og 249 ,- på coverbrands. Jeg har tatt utgangspunktet i coverbrands, fordi jeg vet at de har alle produktene jeg har kjøpt. 

The Balm // Nude tude - Jeg veet jeg er litt sent ute med denne, MEN den koster faktisk 449 ,- i butikk.. Og kun 189 ,- på taxfree. Det er den største prisforskjellen jeg har vært borte i på lang tid, når det gjelder sminke. Så da jeg fikk øyet på det, skulle jeg ha den. Fargene i seg selv er såå utrolig fine, har sett litt på den nye fra the balm, nude dude. Jeg er ikke heelt gira på alle "rød" fargene som er i den paletten, da liker jeg heller nude tude bedre. 

Leppestift // IsaDora i fargen 52 JELLY KISS. Den er superfin på leppene, det er en veldig lys leppefarge som gjør at man ikke trenger å bekymre seg SÅ mye om og ta den på 100% riktig, som med mørkere leppestifter. Den kostet 129 ,- og fåes vel kjøpt i de fleste klesbutikker som tilbyr kosmetikk, jeg kjøpte min på cubus. Solbrillene er fra Ginatricot, og kostet 129 ,- troor jeg.


Og neii, det er ikke kaffen jeg "reklamerer" for egentlig.. Men ullhatten min fra h&m! Jeg har lenge hatt lyst på én hatt som jeg synes passer til meg, jeg vet ikke helt hva jeg synes enda. Må nok bli litt mer vandt til det, men tror jeg liker det! Den kostet 199 ,-


Knesokker //
Lindex 75,- (troor jeg)


Neglelakk //
Essie i fargen sunday funday. IT'S SO PRETTYYY 89,- 

T-shirt // Only helt enkel og grei t-shirt, som passer til det meste! 175 ,-


Crop top med armer // Brandy Melville denne er så DIGG i stoffet!! husker ikke hva den kostet.. men tror det var 210,-

Crop top //
Brandy Melville denne er likt stoff som den andre, og jeg elsker den allerede! Tror den også kostet 210,- eller 190,- er faktisk veldig usikker.

Håper dere likte dette innlegget, neste gang kan jeg helt sikkert lage en video. Apropo video, det kommer et innlegg litt senere som handler om YouTube.


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • 09.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 09.11.2014, 13:44


  Hei!

  For et par ukers tid siden, bestilte jeg meg tastatur til macen. Som alle andre macer, har denne også en "produksjonsfeil" og det er at bokstavene på tastaturet er litt fra hverandre. Noe som gjør det lett og få ting i mellom tastene. Etter et tips fra Stina, bestemte jeg meg for å kjøpe et på ebay. Det er så og si umulig å finne norsk tastatur på ebay, men Stina hadde funnet!! Så jeg bestite mitt i rosa, slik at det matchet de fine sillikon greiene jeg har på siden. For å slippe støv i macen. 
  Ser smashing ut, hææ? Skal innrømme at det pr dags dato, er driit vanskelig å skrive på det. Fordi det er så nytt, blir nok vandt med det om ikke så altfor lenge! Tastaturet er heller ikke helt komplett på selve tastene, men det også kommer etterhvert. Jeg synes dette absolutt var en bra invistering, da holder macen lengre, i tillegg til at det kun kostet meg 30 kr på ebay! Ebay er absolutt en side som er verdt å sjekke ut, jeg har vært strålende fornøyd med alt jeg har kjøpt! 
  Disse er jo fantastisk smarte, for det første.. Så slipper du støv i macen! For det andre, det ser jo faktisk mye penere ut. Eneste som er litt irriterende, er at jeg bruker jo faktisk alle de forskjellige hver eneste dag, til lading, til ørepropper og til usb.. Så ulempen er nok helt klart, at man fort kan rote de bort.. ELLER glemme de.. Haha, men jeg betalte under 10 kr for dem. Så det går absolutt an å kjøpe flere :-)

  Er ikke ebay bare, fantastisk? ♥


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • 23.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 23.10.2014, 13:18

  Heii på dere ♥

  Idag fikk jeg en pakke i posten med de nye kostene mine, de jeg har hatt til nå har begynt å bli en smule "dårlige", hvertfall de jeg bruker hver dag. Så det var på tide å bytte ut de mest brukte børstene. Jeg har enda ikke prøvd disse, men regner med og bli fornøyd. Ingenting er som og få pakker i posten, tror dette er en jentegreie? Hvertfall vil jeg tro at de aller fleste jenter kan leve på lykkerusen som brer seg, over noe nytt i sminkemappa :-)
  Se på dette her, den var til og med pakket inn. Saker til gave ♥

  Dere kan finne børstene >her< og de har blitt satt ned i pris, så vil anbefale alle å kjøpe de NÅ!!! 

  Ellers skal jeg lage middag, sette på en vaskemaskin, sminke meg også på jobb! Så vi snakkes ikveld, har forhåndsskrevet et innlegg til dere, fordi jeg jobber til 23 ikveld. Så når jeg kommer hjem, er det rett i seng! Ha en kjempefin dag, alle sammen. 


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • 29.09.2014

  • INNLEGG POSTET : 29.09.2014, 16:52  Hei dere! 

  Jeg oppdaget noe jeg vil kalle genialt, nemlig.. Printic! (link) Det er en app du kan laste ned og velge ut forskjellige bilder du vil ha printe ut, og alt dette gjennom telefonen! Sinnssykt smart, spør du meg :-) Er det noe jeg har en kjærlighet for så er det polaroid bilder.
  Og, jeg fikk faktisk 27 bilder for en veldig billig penge, under 100 kr faktisk. Det er faktisk mye rimligere enn å kjøpe seg et polaroid kamera og eventuelt ende opp med 10 mislykka polaroid bilder..

  Det som gjør denne appen så genial, er at du kan ta ferdige redigerte bilder eller uredigerte om du vil, og putte inn som du vil ha dem printet ut! Det skal normalt bare ta 3-5 dager, selv om mine brukte godt over to uker på å komme.. Det er selvfølgelig kjipt, men noe man sikkert må regne med. Bildene blir sendt fra Frankrike, så det er jo et stykke unna :-) Bildene overrasket meg med kvaliteten, noe som hvertfall jeg satte stor pris på. Noen av bildene er finere enn de andre når det gjelder dette. Men tror det har mye og si på hvor mye man har beskjært bilde osv.. 


  Den kommer i en søt liten konvolutt!


  Man kan velge forskjellige størrelser på bildene, jeg tror jeg tok den minste størrelsen på enkeltbilder og
  det er akkurat passe stort for min del! :-) 

  Ville bare tipse dere om dette, dersom du har en like stor kjærlighet for polaroid bilder som meg.. Hihi! 


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • 27.09.2014

  • INNLEGG POSTET : 27.09.2014, 11:06


  Jeg kjøpte veldig lite når jeg var i Rhodos, kjøpte meg kun én ting når vi var i Rhodos by. Så det er jo ikke så mye å skryte av,
  men dette er det jeg fikk med meg hjem fra taxfree, og supermarkedet av alle ting. 


  Kjøpte disse tre på taxfree for 300 norske kroner. 


  Denne kjøpte jeg i Rhodos by og kostet 220 norske kroner. 


  1l vodka kostet litt over 160 norske kroner. 1l Passoá kostet 115 norske kroner. Det morsomme med "sydenland", er at de selger alkoholvarer som vi må til vinmonopolet for og få kjøpt.. PÅ SUPERMARKEDET!! haha, jeg ler like mye hver gang. 

  Sånn da var det gjort! Nå skal jeg fikse meg ferdig, rydde rommet(!!!!) å komme meg avgårde på bussen.
  Vi blogges senere ikveld, håper jeg. (klarer jo aldri å holde det jeg lover)


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • 07.09.2014

  • INNLEGG POSTET : 07.09.2014, 21:04

  Heihei ♥

  Kjøpte meg et par nye løpesko fra XXL, igår! De satt veldig godt på foten så de måtte jeg ha :) Dette blir mitt fjerde par med nike joggesko,
  greit og ha litt å velge i også.. eller?  Modellen heter Revolution 2 og kan kjøpes HER. Fargen er altså svart, lilla og blå!
  Alle mine par er svarte untatt et par, som er mørkerosa og hvite.. haha.

  Men det som er fint med disse, er at de er beregnet for asfalt, noe jeg synes er veldig bra! Selv om jeg bor midt i skogen,
  er det merkelig nok veldig mye asfalt.. Jeg kjøpte mine for 199,- i butikk, men har ingen anelse om dette var kampanje vare?  

  Hvilke løpesko foretrekker du? 


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • 06.09.2014

  • INNLEGG POSTET : 06.09.2014, 19:53

  Ååå ♥ Har ventet så lenge på å kjøpe meg en ny mac! Kjenner stor forskjell, selvfølgelig.. Den er jo helt ny!!
  Veldigveldig deilig med en ny mac, og absolutt høyst nødvendig med tanke på hvor mye vi bruker dette, også i skolesammenheng..

  Har vært på farten helt siden halv ti imorges, og fikk med meg et par joggesko og en ny mac hjem! Kunne ikke vært bedre, spør du meg :)
  Bildene er litt gule, som skyldes lyset på rommet.. haha 

  Valgte også å kjøpe meg den nye Adobe pakken som vi bruker på iMacene på skolen, så det er også oppdatert. Deilig ♥  Hæppii ♥

  Ha en fortsatt fin lørdagskveld, alle sammen! 

   


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • 31.08.2014

  • INNLEGG POSTET : 31.08.2014, 17:41

  Heihei! 

  Igår dro jeg til søstern, spiste pizza og så masse på film. Var som vanlig, dødskoselig ♥ Glemte kameraledningen men tok med både kamera og lader, hehe.. Så fikk ikke lastet over bildene av pakken som kom i posten igår.   Kjøpte meg en body mist fra victoria's secret (HER), som lukter.. HIMMELSK! Og et par BLAX hårstrikker (HER).

  Hva gjør dere idag? :) 


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • Ebay

  • INNLEGG POSTET : 22.05.2014, 22:08

  Hei ♥

  Jeg og Madeleine har kjøpt en del på ebay den siste tiden, så tenkte å vise dere to ting som jeg har kjøpt! Har flere ting, men kameraet krangler idag så da får dere to bilder! 

  Genseren er kjempefin, liker den veldig godt! Solbrillene er dødsfine, men litt usikker på hva jeg kan ha de til :)


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • Noe nytt

  • INNLEGG POSTET : 08.10.2013, 20:37

  Hei! ♥

  Da har skolen startet igjen for fult og høstferien er over :( Jaja, en gladnyhet er jo at jeg fikk min kjære iPhone igår! Og når jeg og Madeleine var på tusenfryd på lørdag, så var vi også en kjapp tur innom Oslo! 
  Denne er sååå fin til en høytlivsbukse! Kostet 100kr på Bik Bok. (var forresten på salg, så usikker på om de fremdeles har den inne).

   


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • På vei hjem til meg

  • INNLEGG POSTET : 04.10.2013, 12:51

  Har sett på litt forskjellige ting i det siste og endte opp med å kjøpe meg litt nytt:  Siden min kjære iPhone 4 knuste (heldigvis bare en liten del som er knust), så bestemte jeg meg for å kjøpe meg en ny iPhone!
  Siden abonnementet likevel går ut denne måneden! 


  Er det noe jeg virkelig trenger så er det nye sminkekoster, ville ha mange å velge i og fant disse billig på sheinside, kommer helt sikkert til å kjøpe meg noen litt bedre etterhvert! Men disse får bli en erstatning til jeg finner noen jeg har skikkelig lyst på å bruke litt penger på.


  Førsteintrykket mitt på denne kjolen var at den så ut som noe som var laget av en gardin.. Men det som er så fint med sheinside, er at de har bilder fra folk som har kjøpt kjolen og viser hvordan den ser ut på! Og siden jeg så og si kun har rosa kjoler eller kjoler med masse paljetter, så ville jeg kjøpe en enkel kjole jeg kan bruke til litt mer! En litt mer hverdagskjole om man kan si det sånn.

  Og med ny iPhone er det jo fint og ha noen nye deksler, så disse dekslene bestilte jeg på miniinthebox.no

  Skal ta bilder av alt når det kommer, slik at dere får se hvordan det ser ut! :-)


 • Publisert i kategorien Innkjøp
 • London - Innkjøp del 1

  • INNLEGG POSTET : 14.08.2013, 12:56

  Hei!

  Alt for lenge siden jeg har blogget nå, men har vært godt med en pause! Har hatt en god del ting å gjøre, så har bare tatt meg en liten pause fra bloggen! Ble dessverre ingen innkjøpsvideo fordi jeg aldri har tid til å lage det, og siden klærne blir vasket forskjellige tider så har jeg liksom ikke alle klærne samtidig! Så tar det heller i flere innlegg med litt forskjellig. Håper det går greit? :-)
  Den ene kosten mangler, har den allerede i sminkemappen, hihi.
  2,50 pund for hver!  Denne gangen ble det litt småting, de neste kommer til og bli bare klær tror jeg!


 • Publisert i kategorien Innkjøp

 • hits