NATTEJEGER

 • INNLEGG POSTET : 23.04.2016, 22:00

Nok en natt våkner jeg, kald, svett og jævlig.. Enda et mareritt har fått meg til å skrike, gråte og rope fortvilet i søvne. Hjertet hopper i ekstra slag, pulsen kan sammenlignes med en jaget kanin. Jeg legger meg forsiktig ned i sengen igjen, drar dyna sakte men sikkert opp til ansiktet for å tørke tårene, mens jeg på nytt prøver å falle tilbake til søvn.

Kan ikke fatte å begripe hvorfor jeg blir så jaget om natten, er akkurat som det er noen som har noe uoppgjort med meg - noen som virkelig prøver å gjøre meg vondt, på den mest mulig harmløse måten som finnes. Det er så slitsomt, jeg våkner mer sliten enn når jeg la meg til å sove. Gi meg litt pusterom, jeg orker det ikke lenger. 
 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • I'M FINE

  • INNLEGG POSTET : 28.01.2016, 18:07

  Hørte én gang noen si, bilder sier mer enn tusen ord - gjør de det? Det du ser, er ikke nødvendigvis sannhet. Selv om jeg smiler, betyr ikke det at jeg er glad. Selv om jeg hører at du snakker til meg, betyr det ikke at jeg lytter. Så det er riktig og si at bilder sier mer enn tusen ord, men du må finne de riktige ordene.

  Ser det ut som jeg har det bra? Well, I don't. 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • KOSELIG UKE

  • INNLEGG POSTET : 18.05.2015, 15:52

  Oioi! 

  Ser at det er en liten stund siden jeg har oppdatert dere, det har skjedd så sykt mye den siste uken. Egentlig synes jeg det har vært veldig digg, synes det er litt ålreit å farte rundt, treffe venner osv. Så tenkte egentlig bare å snakke meg gjennom uken :-)

  På mandag jobbet jeg hjemmefra med min siste eksamen, er faktisk veldig fornøyd med denne eksamenen. Det er egentlig ganske mye å gjøre, men samtidig så er det noe jeg føler at passer meg midt i blinken!! 

  Bilde er fra forrige eksamen.

  På tirsdag var jeg på skolen fra kvart på tolv til halv tre, synes det er best å starte sent! For det første så slipper jeg køen gjennom Fetsund, jeg slipper og stå opp kl 6 og jeg rekker akkurat bussen før ALLE skal hjem fra jobb! Så jeg slipper egentlig kø både frem og tilbake, det er jeg glad for :-D Ellers jobbet jeg videre med eksamen, prøver å være litt produktiv de dagene jeg har ekstra overskudd, reiser til Rhodos om en uke. Så jo mer jeg gjør, jo mer tid til ferie har jeg!

  En liten selfie.

  På onsdag møtte jeg Andreas, Camilla og Mina i Oslo. Vi spiste på friday's, catchet opp og koste oss masse! Etter det tok jeg toget til Shanita og hun plukket meg opp, vi skulle nemlig på nattåpent på Strømmen.. Fikk med meg litt mer enn jeg hadde forventet, f.eks to bikinier for mye. Så ble Shanita med til meg, vi spiste pizza og filmet en ny video til YouTube kanalen min, har aldri ledd så mye i hele mitt liv. Så alt i alt, en kjempe koselig dag med mine beste venner ♥  På torsdag hadde jeg en liten lazy day, hvor jeg så på gamle disney klassikere. Hadde også tidenes lengste powernap hvor jeg våknet opp halv ett på kvelden/natten, skjønte INGENTING og fikk ikke sove igjen. Så det var jo jævlig fint. Så jeg gikk gjennom klippene fra videoen jeg hadde spilt inn, og så at det var sykt mye jobb..

  På fredag bestemte jeg og Camilla for å møtes for lunsj på Nuno, det var som vanlig superkoselig. Fikk også gjort unna de fleste innkjøpene til 17 mai, vi skulle nemlig samles hos meg til champagne frokost! 

  På lørdag ryddet jeg litt og ordnet ting til folk skulle komme. Stina og Håkon kom til meg på kvelden, vi catchet opp litt og snakket omtrent hele natten. Koselig ♥

  Igår, altså søndag. Var det duket for 17 mai, champagne frokost og gode venner. Vi hadde tidenes koseligste morgen, etter frokosten dro jeg og Camilla til Irene. Så møtte vi Mina på Sørumsand ved halv åtte tiden, da gikk tiden for å spise middag på Chi i Lillestrøm. Så hadde virkelig en kjempefin 17 mai, med mange gode venner!! 

  Håkon og meg ♥ om seks dager reiser vi til Rhodos, gleder meg!!

  Meg, Camilla, Mina og Irene ♥ de aller beste jentene! 

  Håper virkelig alle har hatt en kjempefin uke og en 17 mai, til tross for dårlig vær her i Akershus. Til de som oppdaget at jeg ikke postet noen video denne søndagen, var dette blant annet fordi jeg har hatt ekstremt mye å gjøre, det var 17 mai og det er veldig mye jobb med videoen. Så jeg har sagt på facebooksiden min at den kommer på onsdag!!! :-D Det blir to videoer denne uken, fordi jeg reiser til Rhodos denne søndagen. Så da må jeg mest sannsynlig legge den ut på lørdag! 

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • EKSAMEN

  • INNLEGG POSTET : 30.04.2015, 13:56

  Heisann dere! 

  Dårlig oppdateringer grunnet eksamen, ville bare gi en rask update for og si hei :-D Jeg har min nest siste eksamen, før sommerferie. Så har brukt mer eller mindre de 4 siste dagene på rommet med nesen i boka eller på macen. Så har igrunn ikke hatt noe morsomt å skrive om! Jeg har forhåndsinnspilt en video for dere, som kommer på søndag! Så håper alle gleder seg til det, noe litt annereldes denne gangen. Tror det blir bra!!   Det er som sagt ikke forsent å legge igjen en kommentar med ønsker, eller forslag til videoer. Det blir jeg bare glad for, jeg har jo sett at det er en del som er innom og titter både her på bloggen, og på YouTube! Så ikke vær redd for å legge igjen en kommentar :-)

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • NIGHT OUT

  • INNLEGG POSTET : 11.04.2015, 19:52  Heii godtfolk! 

  Igår var jeg hos Irene med resten av gjengen, alltid like morsomt og koselig!! ♥ Var godt å se igjen alle sammen, selv om Andreas var hos meg en tur på torsdag da. Hihi. Men for og si det sånn, så kjennes det på formen idag. Mamma ler alltid av meg etter jeg har vært ute, spesielt hvis jeg blir fyllesjuk..

  Espen var i god form igår!!! Bestbuddy og meg ♥

  Irene, meg, Camilla og Mina. Snupper ♥ Så er det Espen, Andreas og meg!! 

  Neste helg reiser jeg til Lom igjen, som sagt. Tror ikke jeg har det så bra, noen steder som i Lom ♥ Pappa, hvis du leser dette. Kan vi flytte? Så det gleder jeg meg til, selv om det bare er én uke siden jeg var der sist. Skal tilbringe hele sommerferien på jobb der i år også, tro det eller ei. Jeg gleder meg veldig, hadde så utrolig fin sommer der i fjor. Fikk virkelig brukt dagene og fridagene til sitt fulleste, så det er selvfølgelig godt! I år har jeg og Anne Mari en del planer foran oss, så det skal bli morsomt.

  Ellers poster jeg YouTube videoen min til dere imorgen, håper alle gleder seg!! Abonner på kanalen min >HER<

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • PÅSKEN 2015

  • INNLEGG POSTET : 07.04.2015, 14:06  Hei dere! ♥

  Først og fremst, så håper jeg alle har hatt en strålende påske og ferie. Selv har jeg både hatt besøk og vært på besøk, så har rett og slett latt være å blogge noe særlig. Har hatt lyst til å bruke tiden min sammen med venner og familie. Jeg hadde først besøk av Stina som overnattet en dag, alltid koselig og ha hun på besøk! Så kom Tabita over til meg, vi dro på kino og så på Insurgent (min nye favorittfilm!!!!) dagen etter reiste jeg oppover til Lom.   Var fremme i Lom rundt klokken syv på onsdags kvelden, dro rett til Anne Mari på vors og sov der til fredag. Fredag til lørdag kveld var jeg sammen med pappa og familien, vi sto på slalom, grillet og kosa oss ute i finværet. Lørdag til søndag reiste jeg til Anne Mari, Hilde og Lars Harald så på film og hadde en skikkelig avslappningsdag og søndag til idag var jeg på hyttetur sammen med Mari og Anne Mari! Tjohooo, litt av en ferie ♥ 

  Anne Mari og meg ♥


  Min søteste 3-mening, Marita! ♥

  Hadde suupert vær på lørdag, når vi var i bakken!!


  To gladlakser ned slalombakken! 

  Anne Mari, meg og Mari i badstuen på hytta! 

  Dette bildet oppsumerer humøret mitt gjennom hele turen, har hatt det sååå utrolig bra ♥

  Har kost meg kjempemye sammen med familie og gode venner, er alltid i supergodt humør når jeg er i Lom og koser meg glugg ihjel! Jeg har kun åpnet macen én gang i påsken og det var for å redigere den første youtube videoen som skal bli publisert, men nettet var såpass dårlig i Lom nå, så jeg fikk ikke lagt den ut på youtube med høy nok kvalitet. Såå no worries, den kommer ikveld!! 

  Og ellers beklager jeg for dårlig kvalitet og mobilbilder. Håper alle er klare for et par uker til med skole/jobb, så er det sommerferiee folkens!!


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • LAZY MORNING

  • INNLEGG POSTET : 27.03.2015, 14:41  Halloo ♥

  Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å stå opp forholdsvis tidlig men fremdeles ligge i sengen å slappe av. Se på netflix, lese et magasin, cozyy time med katten min! Åå, blir så glad av slike morgener. Ellers på agendaen skjer det veldig lite, jeg har vasket klær, og ryddet opp litt på rommet.. HEHE. Men ellers veldig lite som skjer, får se hva dagen bringer :-)  Katten min gjør dagen titusen ganger bedre ♥ love you

  Håper alle får en strålende, FREEEDAG!!!


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • LITT EKSAMEN

  • INNLEGG POSTET : 25.03.2015, 21:37  Hallo på dere! 

  De siste tre dagene har vært full konsentrasjon på eksamen, har mer eller mindre sittet på macen 24 timer i døgnet. Har vært mye frem og tilbake, mye unødvendig tull og mye uoppklarte ting på slutten av denne eksamenen. Det gjør alltid at man blir ett hakk mer stresset enn det man hadde trengt. Jeg har heldigvis levert eksamen og er dermed ferdig med min syvende eksamen, for i år! Nå tar jeg meg en velfortjent påskeferie. 


  Min aller fineste kattepus ♥

  Skal tilbringe påskeferien sammen med pappsen i Lom, det kommer til og bli kjempekoselig. Skal også være noen dager hos Anne Mari, noe jeg gleder meg veldig til. Sist var hun nedover til meg, så nå er det min tur til å komme oppover, wii. :-) Håper alle får en kjempefin påskeferie, så regner jeg med at vi snakkes om et par dager! 

  I mellomtiden, ikke glem og abonner på den nye youtube kanalen min >HER< blir å lage en video i påskeferien som jeg håper alle kommer til å like. Derifra kommer jeg jevnlig til å legge ut én video i uken. Dette blir så spennende!! 

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • ET LITE TIPS

  • INNLEGG POSTET : 23.03.2015, 14:59   

  Holaa ♥

  Jeg snakker på vegne av oss som alltid må løpe til bussen med tannbørsten i hånda, og bagen på vidt gap fordi man ikke fant noe man kunne ha på seg.. Dette har skjedd med meg flere ganger, og det er faktisk dritkleint å gå på en stappa buss halvsvett og andpusten.. BRA JOBBA MAIKEN! 

  Og derfor skal jeg tipse dere om en ting, "hvordan alltid se bra ut" og da mener jeg i klesveien. Jeg vet hvor lett det kan være og dra på seg den comfy genseren istedenfor den som ligger ved siden av som ser bedre ut på en lazy day. Jeg har nemlig funnet ut en ting som fungerer veldig bra for meg, planlegging av antrekk.

  ♥ Match hele antrekk du synes passer fint sammen.  ♥ Heng det opp i skapet slik at det er tilgjengelig når du vil bruke det.


  ♥ Finn antrekk for enten hele uken eller deler av uken.  ♥ Du sparer både tid og energi på å planlegge antrekk, og det vil alltid se ut som du har brukt god tid på å finne antrekk.
  Dette er igrunn super enkle steg som kan gjøre hverdagen litt enklere, jeg vet at veldig mange planlegger antrekk for dagen før. Fordelen ved å sette sammen flere antrekk, gjør at hvis du finner ut at du ikke vil ha på det du har planlagt for den dagen, kan du velge blant ett av de du allerede har satt sammen uten å stresse med å finne et annet. Jeg pleier som regel å bruke søndagene på å sette sammen antrekk, nettopp fordi det er den dagen jeg har "mindre" ting å gjøre. Som regel har jeg ikke skole hver dag, så det spørs hvor mange antrekk jeg trenger å sette sammen. Så man kan tilpasse sin egen timeplan, i forhold til planlegging av antrekkene.

  Håper dette er tips som dere synes er fornuftige, som sagt.. Jeg vet selv hvor irriterende det kan være å ikke finne noe man vil ha på, og velger den letteste utveien. Spesielt når man går på skole og må stå opp tidlig. Da kan man heller bruke den tiden man står og forbanner seg foran klesskapet, til noe annet! 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • OSLOVE

  • INNLEGG POSTET : 15.03.2015, 20:33  Heii ♥

  Jeg merker godt at jeg har mer å blogge om når jeg ikke blogger hver eneste dag. Det passer meg mye bedre og heller blogge et par ganger i uken, slik at jeg faktisk har noe interessant å komme med. Håper også dere synes det er OK, igrunn har dere ikke noe valg.. haha.. Uansett, når jeg var i Oslo med Camilla og Mina hadde vi det såå utrolig  koselig! Det var superfint vær, deilig å gå ute og generelt en veldig bra dag. Så tenkte å dele noen stemningsbilder, hihi.

  Camilla og meg ♥ // Olivia på Tjuvholmen // #longhairdontcare

  Mina og meg ♥ // Bestbuddy // Pizza på Olivia

  Hadde en kjempefin dag sammen med mine to beste, blir så glad av å tilbringe tid sammen med så gode venner! Gleder meg allerede til neste gang, hihi. Håper alle har hatt en fin helg, og får en bra start på uken :-)


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 19.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 19.11.2014, 09:19

  Heiheii.

  Har vært våken siden halv fem, da fikk jeg ikke sove mer. Skjønner meg ikke på dette med døgnrytme, så skal holde ut så lenge jeg klarer. Jeg har gjort litt forskjellig på morgenkvisten, satt på en vaskemaskin, startet oppvaskmaskinen OG ryddet rommet! Så i den anledningen, tenkte jeg å vise små ting rundt på rommet.


  Stor seng med masse puter ♥ De fleste putene og trekkene er fra princess.


  Disse kjøpte jeg nylig på princess, 3 for 2. Kjempefine!   Har måtte fikse litt her, hadde så mange kjoler (28!!!!), at jeg måtte legge vekk noen.. Slik at ikke stativet skulle falle sammen.


  Lysene har jeg kjøpt på hageland. Den søte lille "vimpel saken" under, har jeg laget selv. Sjekk innlegget >her< for DIY.


  Ellers bare små detaljer, jeg bruker mesteparten av tiden min når jeg er hjemme.. På rommet, så greit og ha det fint og ryddig? Er aldri det da.. • Publisert i kategorien Hverdag
 • 15.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 15.11.2014, 19:34


  Heihei!

  Det har blitt litt mye både på skole og jobb fronten, så jeg har rett og slett tatt meg fri fra alt. Idag har jeg jobbet fra halv åtte til tre, så har jeg bare slappet av. Eneste dagen i uken jeg blir å slappe av på, så nå står Maleficent for tur! Min absolutte favorittfilm, kan sikkert se den hundre ganger etterhverandre ♥

  Imorgen skal jeg fortsette med eksamen, den skal leveres på tirsdag morgen. Tenkte å legge ut en DIY eller idé til innpakning av mindre gaver imorgen! Så stay tuned :-)


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 08.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 08.11.2014, 22:54

  Hei dere! 

  Imorgen er det farsdag, regner med de fleste har fått det med seg. Jeg prøvde å gjøre noe ekstra for min kjære pappa:

  I tillegg bakte jeg kake igår, som jeg delte med resten av gjengen. Har jo en ekstra pappa, som også fortjener alle verdens klemmer og kaker! Så det var koselig å gjøre noe slikt. Jeg synes alle skal bry seg litt ekstra om pappaen sin imorgen :-)

  Har dere gjort noe hyggelig til farsdagen imorgen? ♥


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 07.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 07.11.2014, 16:27

  Heii! 

  Kan tenke meg det er mange som har gledet seg på helg nå! Selv har jeg gledet meg til helgen helt siden uken startet, Anne Mari og Hilde kommer nedover i kveld. Så det blir kos å se igjen dem, vet ikke helt hva slags planer vi har enda. Skal snakke om det imorgen, tenker jeg. Ellers står kaken i ovnen, jeg hører på litt musikk og slapper av. Jeg og pappa skal til Mette, Lasse og Sandra på tacofredag og Idol. Har ikke sett dem på kjempelenge, så det blir utrolig koselig ♥


  Bloggekroken for øyeblikket! Vet ikke om jeg har sagt det, men vi har pusset opp kjøkkenet. Og det har blitt så utrolig fint! Favoritt plassen min i huset nå, faktisk. Sitter her ganske mye, blogger her og ellers vanlige ting man gjør på kjøkkenet? Haha.

  Håper dere får en super fredagskveld, så snakkes vi enten ikveld eller imorgen! :)


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 05.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 05.11.2014, 19:48

  Heiheii dere!

  Denne dagen har gått i hundre i hele dag, føler jeg har vært overalt. Men dagen avsluttet veldig bra, kaffedate med de to fineste jentene mine ♥ Jeg har egentlig ingenting spesielt å komme med, er veldig sliten idag. Så håper jeg sovner raskt ikveld. Vi snakkes mer imorgen :-)

  Hatt en fin dag? 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 05.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 05.11.2014, 00:06  Heiheii.

  Det ble et forholdsvis sent innlegg idag, jeg har vært på skolen idag! Koding sto på planen, noe jeg forsåvidt kan en del om. Har jo jobbet med det tre år på vgs, i tillegg til bloggen. Så helt blank er jeg jo ikke, men allikevel er det ting jeg også sliter med. Når det gjelder det å komme igang, er jeg ferdig planlagt med hvordan magasinet mitt skal se ut. Så har jo kommet greit i gang, men ser at det er en del mangler osv. Så ikveld blir en lang natt, skal jo ikke leveres før 18 November da.. haha.

  Ellers så er det jo faktisk under en måned til Desember, så jeg, mamma og søsteren min var på en sånn juleoutlet igår. Det var supermasse fine ting der, fikk med oss et par julekuler hjem som vi skal pynte med til jul + litt julegaver. Jeg er jo veldig lite glad i jul, som sagt tidligere. Så jobber litt ekstra hardt, for at denne julen skal bli best mulig. Lager meg litt tradisjoner, så igår hørte jeg på julemusikk, drakk litt julebrus og festet julekulene med tråd! HEHE, det er den verste jobben..  Så fine da! Liker spesielt hjertene, de er så koselige.


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 02.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 02.11.2014, 22:53

  Heiii!

  Kvelden igår var superkoselig, til tross for at Camilla ble ganske dårlig. Vi koste oss med litt jenga, monopol, jentesnakk og taco. Alltid like hyggelig å tilbringe tid sammen, det ble ganske sent. Jeg har jobbet til nå, så er relativt sliten. Sitter godt plantet i den nye sengen min, stoor og myk kommer til å sove som en drøm.
  Håper dere har hatt en fin helg! ♥

   


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 31.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 31.10.2014, 23:21

  Hei dere ♥

  Merker at været begynner og bli kaldere, og at høsten snart begynner å gå mot vinter. Jeg er jo ikke så veldig glad i vinter eller juletider, så for min del.. Håper jeg bare alt er over snart, for å være ærlig. Men prøver å holde ut, imorgen skal jeg på jobb! Og etter jobb skal jeg en tur til Camilla sammen med Mina, gleder meg veldig til en koselig jentekveld. Blogger mer imorgen, har brukt et par timer på å omøblere rommet og vaske. Skal skifte seng imorgen, så trengte å rydde litt. Kanskje jeg blir å filme en roomtour til dere, når jeg føler jeg har kommet helt i mål! :-)


  Genser fra h&m og skjerf fra bikbok. 

  Håper alle får en fin helg! 


 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 29.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 29.10.2014, 22:53
 • Publisert i kategorien Hverdag
 • 26.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 26.10.2014, 14:32

  Heiheii.

  Lovte å komme med et innlegg før jeg dro på jobb, ikke for det.. Har ingenting spesielt å komme med. Idag er det søndag, det betyr at vi er to på jobb. Alltid koselig å være to på jobben, da har man noen andre enn seg selv å snakke med. HEHE. Var heller ikke særlig flatterende idag, så dere får nøye dere med dette bildet. 

  Har forresten kommet opp med et par Do it yourself prosjekt, så vi får se om det kommer mer av det på bloggen. Det er jo faktisk supermorsomt å gjøre, i tillegg til at det hjelper kreativiteten min ganske mye. Ellers er det jo alltid fine julegaver osv, så skal se om jeg får tid til å filme dem, eller om jeg bare lager innlegg. Vi får se :-)

  Ha en flotters søndag, folkens ♥


 • Publisert i kategorien Hverdag

 • hits