19.11.2014

 • INNLEGG POSTET : 19.11.2014, 20:58

Hallo igjen! 

Jeg klarte jo selvfølgelig ikke å holde meg våken, jeg ryddet, vasket og styret til klokken ble 12. Så satte jeg meg ned med en film, og sovnet tvært. Åjadda, der har du meg! Nå som vi nærmer oss julen med stormskritt, har jeg prøvd å gjøre litt ekstra ut av pakkingen. Det kjedligste jeg vet, er å pakke inn smågaver i julegavepapir. For det første så ser det kjedelig ut, og for det andre.. Hvor mye av sjela har du lagt i pakkingen da? Det er kanskje bare meg, men her har du en super enkel og søt måte å pakke inn smågaver på:


Dette er hva du trenger: Cellofanposer i forskjellige str og detaljer, stiftemaskin, hullmaskin(glemte og ta den med) og litt pynt som kan "dekke" gaven.


PLUSS, sånne ark du får kjøpt på panduro. 


Først og fremst, pakk gjerne inn gaven du skal gi dersom dette er hovedgaven. Putt stæsjet oppi cellofanposen og gaven.


Brett cellofanposen en gang, og fest den med stiftere.


Klipp ut fra arket, cirka like langt og litt ekstra sånn at du kan brette den slik at den kan komme over på andre siden.


Jeg valgte å gjøre det litt mer personlig, tok med bilde av meg og den gaven er til. Her kommer hullmaskinen inn! Og der har du det! En superpersonlig gave, som både ser fin ut og gir litt mer personlighet. Arkene det står merry christmas, pompom ballene og de store cellofanposene er fra panduro! Det finnes også slikt stæsj på Nille, dersom det er nærmere deg. Polaroid bildene har jeg bestilt på Printic, finnes blant annet i app store! Håper dette var en DIY som passet bra for deg.

OG BTW: Selvfølgelig er ikke neglelakken på bilde, Camilla sin gave. Men hadde Camilla sin ferdig, så ville vise resultatet av den. 


 • Publisert i kategorien DIY
 • 20.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 22.10.2014, 19:15  Hei! (Innlegget er forhåndsskrevet)

  Her har dere DIY for innlegget jeg poster her om dagen, step by step:

  Først og fremst er det tre viktige ting man trenger, tråd, filt eller annet du ønsker å bruke og lim! Enten limpistol eller vanlig tubelim, jeg har brukt vanlig tubelim fordi "filten" jeg har brukt er veldig tynn, så for og unngå at limet blir å ødlegge filten valgte jeg det.
  Og det funker like bra! Jeg har kjøpt alt på panduro.

     Deretter legg filten sånn som dette, og bruk det du finner av tråd som du ønsker å bruke og legg den på midten som dette: 


   Når du har funnet plasseringen så limer du selve tråden så den blir på midten:

  Når du har limt midten, limer du to av sidene slik at det blir en trekant til slutt:

  Slik fortsetter du helt til du får den sånn du ønsker: 

  Resultatet synes jeg er veldig enkelt og fint, og i tillegg er det såpass fort gjort at dette er noe man kan bytte ut og fornye etter årstider! 

  Håper dere liker den, og blir inspirert til å lage en selv! :-) 


 • Publisert i kategorien DIY
 • 19.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 19.10.2014, 20:07  Hei dere ♥

  Nå er det veldig lenge siden jeg la ut siste innlegg, men eksamen har tatt store deler av uken min. Har tilbrakt 42 timer på skolen på tre dager, vil ikke regne ut resten av dagene engang.. Men denne helgen har vært deilig å gjøre helt andre ting enn skole, tenkte å vise dere en DIY jeg laget idag. Kommer til å legge ut et mer utfyllende innlegg senere, men her får dere en smakebit: 


  Kjøpt på panduro


  Dette er så koselig, og får en ellers "tom" vegg til og se veldig fin ut. Så en nærmere forklaring kommer forhåpentligvis denne uken!

  Ha en strålende søndagskveld.


 • Publisert i kategorien DIY
 • 01.09.2014

  • INNLEGG POSTET : 01.09.2014, 18:04

  Hadde plutselig ingen steder jeg kunne legge smykkene mine osv, så da ville jeg gjøre noe med det! Derfor var jeg innom Nille idag, kjøpte inn to askjetter en mellomstor og en liten! Skal forklare under bildene her.

  Dette er altså det du trenger:


  En liten askjett (Kjøpt på Nille for 18 kr)


  En mellomstor askjett (Kjøpt på Nille for 20 kr)


  En "lysestake" ting.. (Kjøpt på Nille for 50 kr)
  Ooog, limpistol! (Denne fåes kjøpt på Nille og helt sikkert andre hobbybutikker, vi hadde vår fra før av.. Så har null peiling på hvor mye sånt koster! Google det :)


  Så limer du bunnen på lysestaken, setter lysestaken oppå den mellomste askjetten og voilaa! Der har du bunnen :)


  Etter det, limer du øverste delen på lysestaken og setter den minste askjetten oppå. Og der har du øverste delen ferdig!
  En kjempefin måte å oppbevare smykker på, det er selvfølgelig super enkelt å lage det! Og koster garantert mindre enn hva du må betale for et ordentlig "smykkestativ". • Publisert i kategorien DIY

 • hits