MED CHEER I HJERTET

 • INNLEGG POSTET : 12.06.2016, 17:51

Først og fremst må jeg bare si at de siste to ukene har vært ekstremt hektisk. Det å pendle så langt tar på ganske masse, men likevel ville jeg ikke vært foruten. Denne helgen har det vært Summer Open som er en årlig cheerkonkurranse før sommeren. For Arrows var dette vår aller første konkurranse som et lag, og for en fantastisk dag vi hadde sammen. Folk som står på sidelinjen og ikke vet hva cheerleading innebærer, aner ikke hvor vanvittig mange timers hardt arbeid, blod, svette og tårer som skal til for å kjøre et show i 2 minutter og 30 sekunder. HiOA-IL Arrows består av 12 utøvere som sammen har jobbet beinhardt med å komme dit vi er, per dags dato. Vi startet som en gjeng uten erfaring fra de aller fleste, og de nyeste på laget har knapt nok drevet med cheer i to måneder. Det krever enorme mengder disiplin og tro på at det vi alle jobber så hardt for, klaffer på konkurranse matten. Jeg kjenner så mange som dømmer sporten cheerleading, dette på grunn av manglende kunnskap og erfaring. Men du skal vite én ting, ingenting av det vi gjør på den matten kommer gratis. Man må møte opp på trening, man er fullstendig avhengig av alle menneskene på laget, alle må jobbe like hardt for et felles mål og ikke minst, cheerleading er en ekstremsport - skader, skrubbsår, blåmerker og ømme muskler er en del av gamet! Min kjærlighet for sporten er stor, og jeg kommer nok aldri til å bli ferdig med det - uansett hvor mange ganger jeg legger skoene på hyllen. Dette laget har hatt en enorm innflytelse på livet mitt, og noen ganger må jeg stille meg selv spørsmålet - vil du virkelig forlate dette? Det er 12 helt forskjellige mennesker, som har blitt til noen av mine beste venner. Jeg er så takknemlig for alt vi har gjort sammen, alle treningene vi har jobbet til blodet har sprutet og svetten haglet. Men etter gårsdagens resultater, er vi et levende bevis på at vi er en gjeng som ikke gir oss. En gjeng som virkelig har jobbet hardt, for å komme dit vi var i går. Jeg er så utrolig stolt av dere, alle sammen! Og jeg vet at hadde det ikke vært for de to fantastiske trenerene vi har hatt, dette halvåret - hadde vi mest sannsynlig ikke hatt den progresjonen vi har hatt.Jeg kjenner at tårene presser på, når jeg nå etter sommeren ikke skal være en del av laget lenger. Det gjør så vondt, men samtidig vet jeg at dere alltid vil være der, når jeg kommer tilbake. Dagen før konkurranse hadde vi kåringer på laget, og jeg var så heldig og kapret tittelen "Årets Cheerleader", hadde det ikke vært for dere - hadde ikke det gått. Takknemlig for at dere alle er som dere er, og for jobben dere alle har gjort.


Jeg kommer til å savne dere så utrolig masse! ♥

EDIT: ALLE BILDENE ER LÅNT AV CHRISTINE OG ELISABETH.


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • POISON ARROWS

  • INNLEGG POSTET : 26.01.2016, 22:39

  Kjære dere! 

  For en fantastisk cheer-helg jeg har hatt. Dette har vært så ekstremt savnet, og jeg kunne endelig stå på matten å gjøre det jeg liker aller best. På fredagen hadde vi "generalprøve" / tre-timers trening. Poison var så heldig og få spørsmål om å være med i en tv-reportasje for noen flinke studenter på HiOA. Det sa vi selvfølgelig ja til, og de var med og filmet treningen på fredag og konkurransen på lørdag. Uansett, fredagen var faktisk første gang vi kjørte hele showet fult ut. Vi fikk lov til å trene i Rykkinnhallen, slik at vi fikk kjørt på fulle matter. Det gikk over all forventning - etter treningen på fredag sov hele gsen hos Kaja (takk for at vi fikk komme ♥) 

  Jeg tror jeg snakker for alle fire - når jeg sier at det ble lite søvn. Gjorde meg selv nervøs ved å gå gjennom tellinger i sikkert to timer, før jeg fikk min første time med søvn. Haha, veldig lurt! Kamera-teamet var på plass ved 9-10 tiden og filmet både frokost og litt sminking, før vi dro videre til Drammenshallen! Både pappa og bestemor var på plass for å heie oss frem - samt flere fra laget ♥ Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med selve kjøringen, både på oppvarmingen og selve konkurranse matten kjørte vi fallfritt! Vi har kun trent som et lag i to måneder - og vi fikk showet vårt to uker før vi faktisk kjørte det på matten. Jeg er stolt av lagvenninnene mine, og prestasjonene vi - sammen som en gs fikk til! Jeg og Kaja har riktignok vært på konkurranse tidligere, men det er ikke til å stikke under en stol at det er hele 3 og et halvt år siden jeg sist sto på matten og konkurrerte! Ida og Monica, basene mine har aldri før konkurrert og de gjorde en super jobb, samt Kaja min fantastiske bakbase - jeg er så stolt! 

  Ikke minst må jeg bare si tusen takk til Christine og Julie som er så flinke trenere, det er så gøy å se hvor glade dere blir når vi gjør det bra. Og hvor viktig det er for dere at vi har det gøy! Dere er best ♥ Selv om vi fikk 11 plass - eller siste plass om du vil. Så hadde ikke det noe betydning for oss, målet vårt var å kjøre et fallfritt show og det gjorde vi! Veldig fornøyd - det tror jeg alle sammen var/er :-)

  Her har dere film av rutinen vår - husk å justere på tannhjulet for best kvalitet!!   Fra venstre: Julie, Ida, meg, Kaja, Monica og Christine ♥


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • ARROWS

  • INNLEGG POSTET : 18.01.2016, 19:34

  Heiii til dere alle! 

  Mange har spurt meg om hva jeg gjør om dagen, etter at jeg "sluttet" å oppdatere bloggen. Det forstår jeg jo, så da tenkte jeg at jeg skulle skrive et lite innlegg om dette. Jeg studerer fortsatt, på NKH eller HK som det heter nå! I tillegg til dette har jeg begynt på cheer igjen, som jeg såvidt nevnte i et av mine forrige innlegg. As we speak, er det kun 5 dager til vi står klare på matten for vår aller første konkurranse! Æææ, jeg gleder meg veldig mye til å vise frem hva vi har øvd på, vi er et heeelt ny oppstartet lag fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Og har kun trent sammen som gs siden før jul - vi fikk showet vårt ferdig for typ, tre uker siden. Så jeg er kjempe stolt av å kunne være en del av en gs som har jobbet så fantastisk hardt! Ikke minst er jeg kjempeglad for at vi har rutinert og flinke trenere, som hele tiden minner oss på at vi må jobbe hardt! 


  Disse jentene her altsåå ♥

  Utenom det, går hverdagen min stort sett til å jobbe med skole på "fritiden" å være med vennene mine så mye som overhode mulig. Merker at jeg har vært ute av dette blogg-gamet, en god stund. Hehe, er ikke alltid like lett å fylle blogginnleggene med interessante ting når det ikke skjer så mye. Nå de siste ukene har jeg omtrent kun trent, enten om det har vært på egenhånd eller med gsen, trives veldig godt med det da. Så det er jo bra! 

  Men hey, hva med dere! Har det skjedd noe spennende? Legg gjerne igjen en kommentar om det har skjedd noe gøy :-D

   


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Treningsvideo #3

  • INNLEGG POSTET : 17.07.2013, 13:05

  Hadde en trening en dag det var superfint vær! Satte sammen en kjapp video, må bare nevne igjen(!!!) at jeg har byttet ståben så er veldig uvant for meg, men synes likevel vi som gruppe har fått til masse bra og det er veldig gøy å se så stor forbedring med tanke på at jeg har vært borte fra cheer i litt over ett år! Har aldri gjort posisjoner annet enn heel på dette benet før så var morsomt å prøve noe nytt! :-) Klarte 360 på første treningen vi hadde i sommer og etter det, har den stått hver gang! 

  HUSK OG SETT PÅ 720p HD!!!

  Hva synes dere om videoen?


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Twisters Back In Business

  • INNLEGG POSTET : 01.06.2013, 15:49

   

   


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Mitt liv som cheerleader

  • INNLEGG POSTET : 18.08.2012, 13:02

  INFORMERER OM AT INNLEGGET ER VELDIG LANGT, SÅ HVIS DU VIL HA EN HELHET I DET SÅ ER MAN NØDT TIL Å LESE ALT. Ti poeng til de som gjør det! 

   

  Først og fremst må jeg bare si at, når jeg startet på cheerleading for cirka to år siden. Gikk jeg nesten et halvt år før jeg ble ordentlig flyer, så har vært flyer til sammen i et og et halvt år. Jeg har gått på to lag gjennom de to årene, og det første laget jeg gikk på het Twisters Fierce. Jeg husker det skikkelig godt, min aller første konkurranse og jeg startet på NM matta. Jeg var spent, nervøs og klarte ikke tenke på annet enn alle de tusen cheerleaderene/publikumet som satt der, jeg gråt ÅTTE ganger, før jeg skulle på matta. Rett og slett nervevrak, jeg har bare konkurrert en gang med dette laget og det var på NM for ett år siden, altså NM 2011. 


  Videoen er laget av http://maddeee.blogg.no

  Gjennom rutina faller jeg på ALLE stuntsene og jeg tror generelt hele laget var utrolig nervøse og spente, med tanke på at det var ALLER første gangen vi skulle konkurrere etter at veldig mange slutta osv. Vi hadde mye motgang når vi gikk på Twisters, var veldig få som ga 100%  og det var ofte folk som ikke dukket opp på treninger. Så når Twisters ble "oppløst" fant jeg ut, at jeg skulle prøve meg for Tigers på Lørenskog. 

  Jeg gikk på uttaket høsten ifjor nærmere bestemt nest siste helg i August. Hadde søkt på elitelagene, visste selvfølgelig at jeg ikke kom inn, men det var verdt ett forsøk. Var utrolig spent, og utrolig redd. Jeg hadde aldri gjort noe som det før, men når man har gjort det en gang er det ingenting å grue seg til. Selvfølgelig, man gruer seg litt likevel men er ikke farlig i det hele tatt! 

  Jeg kom inn på Tigers Bright, og var en av fem som kom inn fra mitt tidligere lag Twisters. Det endte til slutt opp med kun tre av oss igjen fra Twisters, som var Malin, Shanita og meg! Når vi skulle på vår første konkurranse med Bright, skulle vi til Paris. Det var en UTROLIG bra tur og ikke minst utrolig morsomt og lærerikt, de har noen annerledes regeler og ikke samme underlag som hva vi i Norge er vandt til. 


  Til tross for at alle konkurrentene vi egentlig skulle stille mot hadde trekt seg, var det jo bare vårt lag som kunne vinne gullet! Selv om vi ikke hadde noen konkurranse, synes jeg vi gjorde det bra som ett lag og alle hadde det utrolig gøy på turen til Paris! 

  Så var det neste konkurranse vi skulle stille i som var Eiker Open, hadde gledet meg vilt til å vise frem mine nye skills. Og visste at laget hadde jobbet utrolig hardt for det, mens så kom ene skaden etter den andre. Og til syvende og sist, hadde ingen av vi som hadde gått på Twisters fått lov til å stille på eiker, fordi gamle treneren vår ikke hadde meldt overgang for oss. Det ble tårevått der og da, for var utrolig klar for å vise frem hva laget virkelig hadde fått til. Så istedet valgte vi å ikke stille og vente til NM, vi jobbet alle utrolig hardt mot NM, vi ble flinkere i turn, vanskelighetsgraden på stuntsene ble vanskeligere og vi var generelt på et høyt nivå i vår kategori. Vi hadde fått mye skryt for hvor bra vi jobbet, og jeg tror aldri jeg har kunnet ett show så bra som jeg gjorde nå til NM i mars 2012. 

   
  Utrolig kjipt at ikke HELE videoen ligger ute, for man får ikke se hva alle presterte med klipping osv.

  Uansett, vi hadde håpet å komme inn på topp tre. Alle var utrolig optimistiske, samtidig som vi følte selv at vi ikke hadde kjørt vår beste rutine. Og optimistiske var vi nok også, vi kom på 6 plass av 13(?) og endte derfor AKKURAT under grensen til å komme med til dag to av NM. Som gjorde at sluttresultatet ble en 6 plass, og 6 plass er ikke så værst. Men til hvor utrolig mye vi jobbet, og hvor hardt alle sto på hadde vi ikke fortjent en 6 plass om vi hadde kjørt hele showet som vi gjorde på generalprøven, FEILFRITT!

  Ny konkurranse var målet frem til sommeren, Summer Open. Vi var alle hundre prosent bestemte på, at vi skulle jobbe rævva av oss for å virkelig nå målet vi alltid har villet. Å komme inn på topp tre! Rett etter NM, skulle vi bytte både ståben og veien vi twistet. Som betyr at for et lag som aldri har stått på det andre benet, er som å lære seg å gå på nytt! Det var utrolig vanskelig, og måtte derfor finne en løsning på hvordan vi skulle få best mulig show med mulighetene vi hadde fra før av. Summer Open gikk utrolig bra, det siste vi sa før vi skulle på matta var "Vi gjør det for Camilla!", Camilla var treneren for Bright sammen med Jeanette. Men Camilla skulle slutte som senior trener dette året, og heller trene junior. Hun visste ikke at hele laget allerede visste at hun skulle slutte. Og når hun så hvordan resultatet ble, var det nok enda mer vanskelig å fortelle det til oss. For vi vant nemlig GULL, etter feilfri rutine og utrolig mye jobb fra hele laget! 

  Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg både elsker sporten cheerelading og det kommer jeg nok alltid til å gjøre, selv nå etter at jeg har sluttet! Det har vært to fantastiske år med cheerleading, og det er noe jeg kommer til å huske for resten av livet! Ikke bare kommer jeg til å huske det, men hele familien er utrolig stolte over hva jeg har klart å prestere ved å ville fortsette etter Twisters ble oppløst og måtte dra til en helt ny klubb, nesten to timer unna meg selv med buss. Jeg er utrolig stolt selv også, hvertfall etter Summer Open og kommer til å savne det utrolig mye, har grått en del i det siste. Men jeg vet at, om jeg vil tenke på "karrieren" må jeg velge mellom skole og interesser og i denne sammenhengen valgte jeg skole, ikke bare går jeg på skole fem dager i uken fra klokken ni til halv fire hver dag. Jeg har en jobb, og jeg bor som sagt to timer unna Lørenskog med buss, fordi foreldrene mine ikke er villig til å kjøre meg. Noe jeg skjønner utrolig godt, jeg har selv valgt å slutte med cheerleading og noen ganger hater jeg meg selv for at jeg gjør det mot meg selv, en dag kommer jeg nok uansett til å fortsette! Hvem vet, kanskje jeg blir å se på et cheerleaderlag i London når jeg skal gå på skole der?

   


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Cheer

  • INNLEGG POSTET : 22.06.2012, 15:07

   

  Nå har jeg fått masse spørsmål cheerleading igjen, både på mail, kommentarer og på facebook. Så kanskje jeg skal svare dere? Hihihi.

  Hvor lenge har du gått på cheer? Jeg startet på cheerleading i Mars 2010, så har til sammen gått i litt over 2 år! 

  Hvorfor startet du på cheer? Jeg startet på cheer fordi det var veldig mange av vennene jeg hadde den gangen som gikk på cheerleading
  og da fikk jeg lyst til å prøve det ut også.

  Har du alltid vært flyer? Har alltid flydd, men har jo prøvd ut å være base, bakperson ogsånt. Men på starten i kanskje 5 måneder var jeg mest front.
  Fløy på min første konkurranse på NM i 2011 med Twisters. 

  Er du god i turn? Hehe, nei! Er det en ting jeg er mindre god på, så er det vel turn. Sliter veldig med håndleddene mine og dette gjelder ikke bare i turn, generelt alt. Har kunnet araber flikk alene og stille salto alene, men når man er så dum og slutter å gjøre det... Kan jeg jo skylde meg selv. Foretrekker trampoline jeg :-)

  Hvilket lag gikk du på før? Jeg gikk på Twisters som holdt til i Aurskog-Høland. Nå går jeg på Tigers i Lørenskog.

  Hvor lang tid tok det før du kom inn på Bright? Når jeg startet på Tigers kom jeg rett inn på Bright. Jeg var på uttak og siden jeg hadde blitt fortalt at jeg burde velge elite, så valgte jeg elite men visste selv at jeg ikke var god nok til å komme inn, og da var andre valget mitt Bright. Jeg er utrolig fornøyd med og gå på Bright, og kommer mest sannsynelig til å velge det til høsten! 
 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Summer Open - gullrutine

  • INNLEGG POSTET : 17.06.2012, 22:13
 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • 1.plass på summer open!!

  • INNLEGG POSTET : 17.06.2012, 14:40

  Er det en ting jeg er stolt over nå, så er det laget mitt NRC Tigers AF Bright! ♥

  Vi gikk fra oppvarmingsmatta med flere fall og bare håpet på at det ikke skulle falle på selve konkurranse matta.
  Det skal jeg si dere, vi kjørte feilfri rutine og glade ansikter hele oppkjøringen og når vi kom ut av matta var
  alle så glade at de begynte å gråte, vi hadde ingen forventninger angående plasseringene for det fikk vi lært etter NM,
  at det ikke var så lurt. Men så stikker vi jaggu av med 1. plassen!!!!!!!! ♥ Har aldri grått, ledd og vært så nervøs noen gang! Virkelig den beste dagen i mitt liv, og hvis jeg ikke kommer opp i eksamen imorgen, blir dette en virkelig fin start på sommerferien!


  Bilde er tatt av Shanita.


  Bilde er tatt av Linn.
   

   


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Summer Open 2012!

  • INNLEGG POSTET : 16.06.2012, 07:51

   

  Heisann!

  Er ikke lenge før jeg og Linn blir hentet av pappa for og dra til Bærum å konkurrere.
  Men en ting jeg synes er sykt teit.. Vi må møte opp å være klare i tigers t-skjorter og shortser for at vi skal
  varme opp 10.45, guess what? Vi skal ikke på matta før 17.45 etter vi har varmet opp, du kan jo regne ut
  hvor mange timer det er å vente. Greit nok, er jo noe som skjer hele tiden. Men hall0000?


  Bilde er fra før sommer showet forrige helg! Håper på en bra plassering, forteller dere senere! Pusspuss :*

   


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Video - sommer show

  • INNLEGG POSTET : 09.06.2012, 20:17

  Er filmet med iphonen til Linn, så er ikke superbra men er noe! Gjennom showet er jeg: På starten er jeg bakerst og gjør toss,
  etter tosset gjør jeg show cupie, så står jeg som andre stuntegruppe fra venstre (twist, suicide og lib)  i dansen står jeg som 
  nummer to fra venstre, etter dansen står jeg i midten og kaster linn over meg etterfulgt av toss bak FØR pyramiden går opp.
  Etter pyramiden er jeg på rekka bak på venstre siden og gjør pike også dobbel fra prep. 


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Sommer show imorgen

  • INNLEGG POSTET : 08.06.2012, 23:00

  Hei søtinger.

  Imorgen har vi sommer show i lørenskog hallen. Så om du har lyst til å se på, er det bare å møte opp 15.30!
  Koster 100 kr for voksen og 50 for barn!    Ser jeg deg imorgen?


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Tema trening!

  • INNLEGG POSTET : 05.06.2012, 22:45

  Heisann.

  Sykt sliten nå. Tror jeg sier det etter hver gang det bare er en uke eller to igjen til konkurranse.
  Men seriøst, idag har det virkelig gått i ett! Hadde forresten jungel tema trening, jeg var Tarzan :-)
  Har fri imorgen også, pga streiken og det må VASKES på skolen. Så da blir det jentekveld med de beste, blir kos! 
  Men nå skal jeg spise å legge meg. Natta! 


   


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Cheer athletics

  • INNLEGG POSTET : 22.05.2012, 11:05

  Photobucket 

  Photobucket

  hihuuu, digger de!

   

   


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • It's a cheerleader thing

  • INNLEGG POSTET : 17.05.2012, 23:48

  Som regel er dette quotes som kun cheerleadere vil forstå seg på, but here we go:


  "The dance part of a routine" - "The feeling after you walk off the competition floor"
  Lagbilde fra NM i år ♥


  "The feeling you get when your music starts at a competition" - "Wanna hang out? I can't, I have cheer practice" SYKT standard meg, 
  den neste også for den sakens skyld. "When you have more cheer clothes than regualer clothes" 
  Ett stykk lykkelig, Maiken ♥

  Fine quotes, hææ? 


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Endelig satt opp

  • INNLEGG POSTET : 16.05.2012, 21:02

  Endelig har jeg satt opp trampolinaaa, hihi.
  føler meg som et lite barn når jeg hopper på den, men jeg vet det hjelper både på ting jeg skal gjøre i luften
  på cheerleadinga, det kan være en oppvarming før jeg skal tøye og kondisen blir trent fordi fjørene på trampolina
  er så små at hvis jeg skal få ordentlig sprett må jeg ta i litt!


  Ett tappert forsøk på å gjøre en heel twist på feil bein og twiste feil vei, gikk greit! haha.

  Har du trampoline?   


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Tøye

  • INNLEGG POSTET : 13.05.2012, 18:55


  Har tøyd litt idag, ikke noe store greier. men sier til meg selv hele tiden, at jeg skal tøye minst en halvtime hver dag.
  Også blir det aldri sånn, var flink en tid før NM.

  Men så slutta jeg, og det er så dumt! Men, i sommerferien skal jeg være veldig flink til å tøye! 


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Sweet

  • INNLEGG POSTET : 24.04.2012, 13:56

  Endelig skal jeg på trening igjen! Etter og ha vært syk og diverse, skal jeg tilbake.

   

  Hva skal du idag? ♥


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Miss it

  • INNLEGG POSTET : 16.04.2012, 16:52


  Savner detteee!


 • Publisert i kategorien Cheerleading
 • Bytte bein

  • INNLEGG POSTET : 02.04.2012, 11:54

  Fikk et spørsmål om hvordan det var å bytte bein, om det er vanskeligere eller letter! 

  Jo, det har jo sine utfordringer såklart! Men etter min mening synes jeg det blir lettere med tanke på twistene, det er mye lettere å twiste den veien fordi (de aller fleste) er sterkest i høyre armen og da får man dratt den med seg når man skal twiste! 

  Har ikke kommet sååå godt igang med å gjøre posisjoner enda, men dette går stortsett bra. Siden vi byttet bein og vei på kicktwisten etter sommeren, så er den allerede i boks! Dette er heller en "utfordring" for basene. 

  Først var jeg veeeldig skeptisk på å bytte bein og vei å twiste. Men etter at vi prøvde det og veldig mange klarte doble twister, ble dette en helt ny start! Det som også er et pluss for meg, er at jeg er mykere i venstrebenet på posisjoner foran, som heel og bow. 

  Let's go Bright! ♥

   


 • Publisert i kategorien Cheerleading

 • hits