VENNSKAP OG VENNER

 • INNLEGG POSTET : 17.06.2016, 22:18

Let's take a second, and talk about friendship!

Venner og vennskap er viktig, uansett hvordan man vrir og vender på det. Det er mennesker som står deg nært, som er der når du faller og ting går skikkelig til helvete. Eller er der for å heie på deg, når du gjør noe bra! 

Men et vennskap består av to personer som må gi like mye av seg selv, for at det skal fungere. I det siste har jeg måtte ta et skikkelig oppgjør med meg selv, hva slags venninne ønsker jeg å være? Og hvor langt er jeg villig til å la ting gå, før jeg sier fra? Jeg anser meg selv som en rettferdig, snill og omtenksom person - spesielt mot vennene mine. Jeg ønsker å hjelpe til på dager som er tunge, og jeg er kanskje den som river deg litt ned - om du blir for høy på pæra. (I beste velgående, selvfølgelig). Jeg har opplevd mange typer vennskap, både gode og dårlige - sånn er livet. 


Stina og meg ♥

Spørsmålet mitt er bare, hvor mange sjanser skal noen få? Og hvor mye skal man gi av seg selv, for personer som står seg nært - men ikke få noe tilbake? Jeg snakker på vegne av tidligere erfaringer, og personlig synes jeg at man må gi like mye av seg selv. Blir du tråkket på tærne, er det viktig å si ifra, og jeg mener.. Er det ikke viktig at man ikke skal føle seg som en tørkerull, som hele tiden gir og gir av seg selv - men blir kastet bort ark for ark, til det ikke er noe igjen og du på nytt må skifte ut rullen?

For dette er følelsen jeg sitter med nå - at jeg sakte men sikkert blir revet ut. At jeg rett og slett gir FOR mye av meg selv, uten å få igjen så mye som et smil - eller et takk. For er det en ting jeg vet med meg selv, så er det at jeg er en god venninne. Og det skal mye til for at jeg, er personen som snur ryggen til deg og går. Urettferdighet er en stygg ting og jeg får ikke beskrevet det nok, hvor dårlig gjort det er. Uansett hvor mye man har diskutert/kranglet eller whatever - skal man fortsatt behandle hverandre med respekt. 


Maiken og meg ♥

Ikke minst, "be the bigger person" å be om unnskyldning - dersom du føler at du har gjort noe dumt. Og jeg mener ikke at du stadig, skal være personen som kommer med en unnskyldning. Men ha selvinnsikt nok til å forstå når nok er nok - og du selv må trå til for at ikke vennskapet går i vasken og du sitter der helt alene, bitter og jævlig. Og samtidig vet at det ikke er så mye som skal til for å ordne opp. Fix it!  

Sitter du med denne følelsen som det jeg gjør, gjør noe med det. Snakk med kompisen eller venninnen det gjelder, og virkelig sett ord mot ord. For venner og vennskap er så vanvittig viktig, og et godt vennskap er faktisk noe som kan vare hele livet ut. Men det gjelder å sette noen forhåndsregler, husk at du ikke er den eneste i vennskapet som skal gi - man må gi, men på lik linje. For det finnes ingenting verre enn å føle seg brukt, og slik skal det heller ikke være. Så dersom du sitter i en slik situasjon, snakk om det. Ikke skyv det under en stol og lat som ingenting, for ønsker du at et vennskap skal gå bra, og du vil ha vennene dine resten av livet - vær snill, gi av deg selv, be om unnskyldning, respekter hverandre, og ikke minst!!! Ha det gøy, sammen.


 • Publisert i kategorien Blogg
 • BREAKFAST

  • INNLEGG POSTET : 30.05.2016, 10:23

  Heii og god morgen ♥

  Mandag betyr ny uke og nye muligheter - tjoho. Denne uken blir det mye trening, det er 12(!!!!) dager igjen til Arrows står på konkurransematta og jeg gleder meg! Nå har jeg akkurat spist frokost og skal fikse meg litt - før jeg reiser til Oslo for å møte Merisha - som forresten fyller 20 år idag, wii. Gratulerer så mye snupp.

  Håper alle får en fin start på uken! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • EN FORSKJELL

  • INNLEGG POSTET : 21.04.2016, 15:45

  Skal jeg begynne å skrive noe klisjé som at, alt blir bedre - bare det får den tiden det trenger? 

  Nei - det er ikke sånn jeg som person er bygget opp. Jeg ønsker å kommentere mitt forrige innlegg, nettopp fordi jeg ikke har blogget på flere måneder. Jeg har bestandig hatt et mål for ting, det samme gjelder denne bloggen. Jeg har ønsket å formidle ting - også de gode dagene. Så om jeg poster dagens outfit eller om hva slags drittdag jeg har hatt - så er dette til syvende og sist mitt valg. Og det er ditt valg om du ønsker å klikke deg inn på min blogg - for å lese det jeg har skrevet. 

  Jeg ønsker ikke å vise dere et falskt bilde av hvordan livet mitt er - fra dag til dag. For selv om jeg skriver at jeg ikke har det bra, så handler det ikke om at jeg har hatt verdens verste dag, der spesifikke ting har skjedd. Det er bare sånn livet mitt er. Jeg vil formidle, dele, å skrive akkurat det jeg føler for - på min egen blogg. Uavhengig om det vil få "oppmerksomhet", klikk eller kommentarer. For dette er mitt fristed, der jeg personlig kan få ut ting jeg har hatt på hjertet over en viss periode. Jeg skulle så gjerne klart å skjule problemene mine, slik jeg har gjort i alle år. Men sannheten er den, at én gang må også jeg få ut det som plager meg og har plaget meg over en lengre periode. 

  Jeg ønsker likevel å bli behandlet som den personen jeg alltid har vært, den Maiken dere "alle" kjenner. Hun som alltid har smilet med seg, og gjerne slår av en prat. Så ikke tro at bare fordi jeg skriver at jeg ikke har det bra, her på bloggen. Skal du ikke kunne snakke med meg, eller spørre meg om ting. For jeg er akkurat som alle andre, bare et menneske. Alle har sine ting å stri med, men du skal ikke være redd for å snakke til meg - være vennen min, eller tro at jeg kun sitter i et hjørnet og depper for meg selv. For jeg er ikke sånn. Ja, til og med jeg kan ha en av de dagene, hvor jeg helst vil være for meg selv - men mesteparten av tiden er jeg som all annen norsk ungdom, glad i en fest, super sosial og et stort brennende hjerte for sporten cheerleading. Så det finnes også andre ting som opptar fritiden min, selv om jeg ikke har det helt bra med meg selv.

  Så vær så snill, har du en venninne eller kompis som kanskje har det litt tøft. Ikke vik fra det, oppsøk det, prøv å spørre om de har lyst til å være med på noe - om så det kun er en øl med gutta, filmkveld med jentegjengen eller whatever. Bare ikke behandle de som om "de er noe annet", for det er ikke tilfellet. 

  Der var det sagt. Tusen takk til dere som leste og kommenterte forrige innlegg, setter stor pris på det! ♥
   

   


 • Publisert i kategorien Blogg
 • PRESS, FORVENTNINGSPRESS

  • INNLEGG POSTET : 20.04.2016, 12:58

  ...

  Det blir feil å si at det går fint, men jeg har det hvert fall helt ok. Personlig har jeg veldig mye på hjertet, det har jeg vel forsåvidt alltid? Jeg er bare utrolig dårlig til å snakke/skrive om ting som virkelig plager meg. Mye av grunnen til det, er fordi jeg selv synes det er vanskelig å finne ut hvorfor jeg ikke har det bra. Men én ting er veldig sikkert, jeg har et problem. Kanskje et større problem med meg selv, enn andre. Press, forventningspress. 

  Jeg har selv, høye forventninger til meg som person - og vil gjerne gjøre det beste jeg kan i alt. I det minste det jeg har "passion" for, og gjør jeg det ikke bra, kjenner jeg det ekstremt godt på humøret mitt. Det trenger ikke være en spesiell setting heller, det kan ha vært karakterer, sport, det å være en god venn, altså. Literally anything! 

  Jeg har mange eksempler å komme opp med, det er bare vanskelig å finne de rette ordene som kan beskrive det. Likevel tror jeg det er mange som meg der ute, som har forventningspress til seg selv, og forventningene alle andre har til deg som person. Likevel er det du selv som setter denne standaren. Hvis du alltid er en person som jobber hardt, enten det er på skolen, i arbeidslivet eller på trening - er det kun deg selv som setter standaren for forventingene til læreren, arbeidsgiveren/sjefen eller treneren din. Der har vi noe å lære, sikkert de aller fleste av oss. Men du skal likevel ikke være redd for å si ifra, dersom forventningene blir for høye, eller presset for stort til å takle. Dette har jeg personlig "gjort feil", og det handler ikke nødvendigvis om hva man gjør feil. Men tankene som er rundt det og si fra - haters gonna hate. 

  Helt fra barnehage alder eller i mitt tilfelle fra søsken har jeg alltid fått høre, "hvis du sladrer så ...": ingen vil bli sett på som en sladrehank. Og dette gjenspeiler seg gjennom hele hverdagslivet, dere. Når skal man begynne å skjønne at tomme trusler ikke gir noe som helst resultater? Det gjør deg til en lukket person som ikke tørr og si ifra til foreldrene dine, lærerne dine, sjefen din eller treneren din, dersom noe er galt. Jeg snakker om helt hverdagslige mennesker, som kun er der for å hjelpe deg gjennom livet - så smertefritt som overhodet mulig. Og dette er til syvende og sist fordi du som liten lærte at du ikke skulle sladre til noen, fordi dersom du gjorde - fikk det konsekvenser for deg.

  Jeg har vært den personen, den personen som ikke har turt å si fra til foreldrene mine om at jeg ble mobbet - fordi jeg var redd. Jeg var redd for at kidsa som mobbet meg da jeg var yngre, skulle banke meg hvis jeg sa det til noen. Jeg var personen som sluttet på cheerleading fordi jeg ikke turte og si til treneren min, at jeg ikke trivdes i sporten jeg elsket, fordi jeg ble snakket stygt om. Jeg bare sluttet, og håpet at ingen forventet å se meg igjen. Jeg var personen som ikke turte å spørre om hjelp til matte, høyt i klasserommet, fordi jeg visste at folk ble å snakke om meg etterpå - eller verre.. At læreren min skulle syntes jeg var dum. Jeg er personen som pr i dag, har problemer med å si fra når nok er nok, og at forventningene andre har til meg - ikke er tilstrekkelig for meg. 

  Forventninger dere, kan være den grunnen som svermer oppi hodet ditt og nesten tar knekken på deg. Jeg skal ærlig innrømme, at jeg på daglig basis river meg i håret - fordi forventningene og presset rundt det å bare være meg.. Bare være Maiken Steinsgard - plutselig ikke er godt nok. 

   


 • Publisert i kategorien Blogg
 • DET MOTIVERER MEG

  • INNLEGG POSTET : 09.01.2016, 08:28

  Wooow, sier jeg bare! Jeg hadde ikke trodd at innlegget jeg skrev i morgentimene igår, skulle få så mye oppmerksomhet. Jeg har fått en rekke meldinger, både av kjente og ukjente. Innlegget har blitt delt, likt og snakket varmt om.

  Først og fremst ønsker jeg å gi meg selv en klapp på skulderen, det er ikke lett og stå frem med noe som har gnagd i deg hele livet. Jeg er stolt av meg selv, at jeg klarte å dele noe jeg har ønsket å dele en lengre periode nå.

  For det andre, det motiverer meg så utrolig mye og få så mange fine tilbakemeldinger som det jeg har gjort. Venner, familie, kjente og ukjente har sendt meg meldinger og sagt at jeg kan være stolt, stolt av meg selv fordi jeg klarte å dele en såpass personlig sak. Med resten av Norges befolkning. Det gir meg så utrolig mye, å kunne vise til at man sjeldent er helt alene i en sak. Mobbing er aldri greit, og jeg ønsket å formidle noe av historien min for å sette enda en overskrift. Det klarte jeg, og er veldig glad for!

  Noe av grunnen til at jeg ikke har vært like aktiv, på denne siden av sosiale medier, har nettopp vært fordi jeg har stått fast. Det har vært ufattelig vanskelig å sette ord på følelsene mine, og jeg ønsket ikke å gi dere et fake bilde av meg selv, hvor alt er flott og går på skinner. For det gjør det faktisk ikke, ikke for noen! Men jeg vil absolutt si tusen takk for alle som tok seg tid, til å lese innlegget mitt, dele det, like det og gi meg så fine tilbakemeldinger! Det betyr enormt mye. 

  Det har også gitt meg en indre drive, til og faktisk fortsette med noe av det jeg liker. Nemlig å dele ting jeg opplever, det er jo derfor jeg opprettet denne bloggen i første omgang! Jeg vil ikke binde meg til at jeg skal oppdatere denne bloggen hver eneste dag, det har jeg hverken tid eller overskudd til. Men jeg ønsker likevel å gi noe tilbake til dere som har vært trofaste lesere av denne bloggen! 

  Jeg har et par spennende ting på agendaen de neste månedene, jeg skal blant annet konkurrere med gsen fra cheerlaget, allerede om 14 dager! Noe jeg gleder meg ekstremt mye til, det er over tre år siden jeg sist sto på matten og smilte fra øre til øre og fremførte det vi hadde øvd på i månedsvis! Jeg skal også en tur til England, noe jeg også gleder meg veldig mye til. Det har vært noen turbulente måneder den siste tiden. Så det skal bli godt å kunne reise på tur, for min egen del. Jeg reiser faktisk helt alene, noe jeg tror, jeg kommer til å like! Skal besøke et vennepar som jeg er så heldig og ha fått blitt kjent med!

   

  Håper alle som en, får en ellers strålende helg og koser seg masse! :)


 • Publisert i kategorien Blogg
 • JEG BLIR SÅ UTROLIG LEI MEG

  • INNLEGG POSTET : 08.01.2016, 05:24

  Det er så ufattelig mye jeg ønsker å si, fortelle til dere alle. Magen min knytter seg og blir til en stor klump, internett florerer rundt om mobbesaker, den 13 år gamle jenta som døde av hjertestopp på grunn av anoreksi, unge voksne som tar selvmord fordi de ikke klarer morgendagen og grufulle historier som faktisk også eksisterer her i Norge. Jeg blir så trist, sint og lei meg. Selv har jeg både fått erfare på nært hold hvor utrolig vondt det er, og bli snakket stygt om, komme gråtende hjem fra skolen, bli oversett, aldri invitert og mobbing over nett.

  Grunnen til at jeg ikke har villet dele dette med dere før, har ikke vært fordi jeg ikke har ønsket. Det har vært for å "skåne" de som gjorde det. Hvorfor? Fordi de vet så godt hvem de er, så raskt jeg trykker publiser på dette innlegget, både tror og håper jeg at noen føler seg skyldige.

  Jeg ønsker ikke og få medlidenhet, personlig oppmerksomhet eller at folk skal synes synd på meg. Fordi det, er det ingen som har noe grunn til, jeg har det helt fint. . Jeg ønsker kun å belyse et viktig tema, som ikke kan få nok overskrifter. Hvor viktig det er å ta vare på hverandre, være snille mot en annen og ikke minst.. Fortelle at du faktisk ikke er alene i denne saken. Det finnes flere titals tusen barn, ungdommer og voksne der ute som på sett og vis har blitt eller blir mobbet. 


  bilde fra arkivet.

  De som står meg nært den dag i dag, vet hvilken kamp jeg har måtte gå gjennom på grunn av noen "harmløse" sleng-kommentarer, som jeg én gang fikk det forklart. Det blir ikke lenger sleng-kommentarer, når du får høre det samme hver eneste dag, over en lengre periode. For min del har jeg alltid fått kommentarer angående vekten min, kommentarer som jeg gjerne skulle vært foruten. Fra typ, barneskole alder fikk jeg alltid høre at jeg var så tynn. Ikke bare av elever i klassen, også lærere, venner og familie. Jeg vil ikke påstå at jeg var et "unormalt tynt barn", men pga gener i familien er det begrenset hvor mye som får plass på kroppen min. Jeg var barnet som kom hjem til foreldrene mine gråtende, fordi jeg hadde blitt kalt for "spaghetti", "langbein", "skjelletet" og andre ekle ting, som jeg på den tiden synes var veldig leit og unødvendig. 

  Når jeg byttet skole i femteklasse, skulle det virkelig begynne. Jeg skulle få kjenne på hvordan det var og bli holdt utenfor, fryst ut og snakket om bak ryggen min. Jeg var aldri jenta som var bedt i bursdager, selv om jeg ba alle i min klasse: både jentene og guttene! Jeg ønsket aldri å holde noen andre utenfor, selv om jeg ble det. Jeg satt alene i spisefri, fikk sjeldent være med på "aktiviteter" etter skoletid, det var bare den vanlige "gjengen" som hørte hjemme der. Det har vært tidspunkter i livet mitt jeg skulle ønske jeg ALDRI, var tilstedet. Det er utallige "historier" jeg kan fortelle, men jeg vil fortelle den jeg kommer til å huske for resten av mitt liv: I sjetteklasse skulle jeg bare gå på toalettet i friminuttet, kort tid etter at jeg hadde funnet min vei inn på toalettet og låst døren, møtes jentegjengen inne på jentedoen (uten at de visste at jeg var der), og snakket høyt og tydelig om hvor stygg jeg var, og hvordan de skulle sørge for at jeg ikke fikk venner på skolen, og lignende. 


  bilde fra arkivet.

  Det og alltid måtte kjempe seg inn i en gruppe, har pr i dag gjort meg til en person som tar i mot folk med åpne armer. Så godt det lar seg gjøre!

  Jeg har også i senere tid måtte gi opp noe i livet mitt, som sto meg ekstremt nært. Nemlig cheerleading, jeg sluttet ikke på cheer fordi jeg ønsket. Jeg sluttet fordi jeg ikke orket å bli mobbet over nettet lengre, komme på treninger med et smil om munnen.. Å vite at noen der mobbet meg, hver eneste dag. Kommentarer som at jeg var for tykk til å være flyer, at jeg var en hore, at jeg aldri skulle begynt med cheerleading, o.l. Det var anonyme kommentarer som: "hvilken skole går du på stygga, skal sørge for å aldri gå på samme skole som deg". DETTE er kommentarer som, for meg, fortsatt sitter dypt. Jeg kommer aldri til og ha noe til overs for menneskene som ønsket meg så vondt her i livet. For jeg vet faktisk hvem de er, når såpass stygge ord kan komme ut av en anonym person, selv om man ønsker å være anonym på nettet. Betyr det ikke dermed sagt at du er det.

   

  Etter denne tiden slet jeg veldig mye, med selvtillit og selvbilde. Når kalorier og trening blir det eneste du tenker på, må det dessverre gå galt en gang. Uten at jeg skal legge noe mer vekt på dette punktet, ønsker jeg bare og si takk til en spesiell person som har hjulpet meg ekstremt mye gjennom den tunge tiden. Så hvis du leser dette:  Jeg hadde aldri klart det uten deg! Utallige timer hos lege, psykolog og ahus hadde jeg aldri kommet meg gjennom, hvis ikke du hadde støttet meg. Så tusen takk, det betyr så ufattelig mye!


  bilde fra arkivet.

  Med dette ønsker jeg at folk kan se seg litt rundt, gi litt mer av seg selv, hver snille mot folk rundt deg. Ser du noen som blir mobbet eller tror at de ikke har det så bra, vis at du bryr deg. Selv om jeg nå har fortalt min historie, som har vært veldig ukjent for mange. Betyr det ikke at jeg har gitt meg, ting har blitt bedre. Selv om du må gjennom en hel haug av helvette, så skal jeg love deg. At det finnes snille sjeler, som kun ønsker deg godt. Og jeg er så heldig at jeg har funnet de, vennene mine betyr så utrolig mye for meg. Og jeg har igjen startet på cheerleading, et lag jeg virkelig har blitt veldig glad i og har også vært så heldig å få bli lagkaptein for! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • ØNSKER/FORSLAG?

  • INNLEGG POSTET : 22.04.2015, 22:27

  Heisann ♣

   Kjempekoselig med tilbakemeldingene jeg har fått på videoene jeg har lagt ut på YouTube, så langt! Håper dere liker dem, like mye som jeg liker å lage dem :-D Men jeg har likevel et spørsmål til dere, nå vet ikke jeg hvor mange av bloggleserene mine som følger med eller er abonnerer av kanalen min. Men jeg er veldig nysgjerrig på hva som kunne vært morsomt videre. For min del er det jo seerne på YouTube og leserne av bloggen min som står i fokus, det er dere jeg skal "underholde" og derfor er det viktig med tilbakemelding, både med ønsker og forslag. Jeg tar alt imot og vurderer det, så ingen forslag eller ønsker er "dumme". Må gjerne komme opp med noe nytt også, dersom dere har gode ideer :-)

  Sjekk ut kanalen min >HER<  Selv synes jeg challenger, tags og "hverdagslige" videoer er morsomt. Jeg har fremdeles hode fult av inspirasjon og motivasjon, så det er jo bra. Jeg har blant annet tenkt på en lookbook, challenge og en tag. Så det er masse spennende i møte. Håper virkelig at dette er noe som gleder dere også! Men hvis noen ønsker seg noe spesielt, er det bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget ♥

  Alle spørsmål som kommer inn vil bli svart på, på en Q&A aka Spørsmålsrunde, så feel free til å spørre spørsmål også. Både her i kommentarfeltet, på facebook siden min >HER<, på Twitter @miiikens eller på mail blogg-maiken@hotmail.com (Merk eller tag spørsmålet med askmaikens, gjelder twitter og mail)


 • Publisert i kategorien Blogg
 • SNIKK SNAKK

  • INNLEGG POSTET : 09.04.2015, 23:25  Hei dere ♥

  Andreas var her en tur idag, skulle hjelpe han med noe grafiske greier. Haha! Jeg ville bare si tusen takk for responsen jeg fikk på den første youtube videoen min, koselig at dere likte den. Fikk blant annet spørsmål om mamma kunne være med i en video, det hadde hun selvfølgelig lyst til! Haha :-)

  Har redigert den neste youtube videoen min, så den er klar til og lastes opp til søndag! Håper dere gleder dere, i mellomtiden kan dere som ikke har sett "Best friend tag" videoen jeg laget, gå å se på den >HER<

  For de som lurer på hvor dere kan finne meg, har jeg skrevet opp de sosiale mediene jeg bruker! Det er selvfølgelig bare å følge meg, skal se om jeg får fulgt noen av dere tilbake! Pleier som regel å oppdatere de sosiale mediene mine når det kommer nye blogginnlegg, ny video osv. Så dersom du vil ha en ekstra reminder, så er det bare å følge meg! :-)

   


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 06.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 06.11.2014, 23:25

  Er det noe jeg sliter litt med hvert år, er det å finne den perfekte gaven til venninner! Det er så utrolig vanskelig noen ganger, hvertfall når de selv ikke vet helt hva de ønsker seg! Jeg har det problemet noen ganger selv, at jeg ikke har det minste peiling på hva jeg ønsker meg. I den anledning har jeg laget en liten kollasj, med litt forskjellige gaver som man kan gi til venninner i julegave! Håper dette er til hjelp, og hvis du er den venninnen som ikke har peiling på hva du ønsker deg til jul.. Så har du kanskje et utgangspunkt her? Annonselenker

  Siden man er litt opptatt av budsjett og slikt, har jeg prøvd å finne ting som ikke er så alt for dyrt! Samtidig som det er noe som koster litt ekstra, dersom man vil spleise?

  Uansett, Zoe Sugg har jeg jo snakket om i et tidligere innlegg her, hvis dere blar nedover til youtubers! Hun har nå kommet ut med en bok, hvis jeg ikke tar helt feil.. Så vil den være tilgjengelig ute i butikk(?) allerede den 25 denne måneden. Det går an å forhåndsbestille den, noe hvertfall jeg ville gjort. Jeg ønsker meg faktisk denne boken selv, og blir nok mest sannsynelig å kjøpe den, når den kommer ut! Klikk >HER< så kommer du rett til linken! 

  Så har vi jo de berømte Ciaté neglelakkene, jeg har jo faktisk 24 stk selv. Og jeg er superfornøyd med kvaliteten, og alt sammen! Dette er jo en pakke som jeg vil påstå er en julekampanje vare, som mest sannsynelig ikke vil bli tatt inn i igjen? Kanskje neste år?! hvem vet. Uansett, dette er neglelakker til deg som er glad i kvalitet og som liker neglelakker utenom det vanlige. Kan fåes kjøpt >HER<

  Deretter har vi interiør, altsåå. Når det kommer til meg og interiør, er jeg veldig bestemt på hva jeg vil ha og hvor jeg vil ha det. Problemet mitt er at, siden jeg fremdeles bor hjemme.. Har jeg kun rommet mitt og ha forskjellige ting, og siden det stortsett er veldig rotete. Sorry mamma. Har jeg faktisk ikke giddet å fokusere så mye på det, i det siste. Men til de som liker interør, og litt sånn vintage stil vil jeg på det varmeste anbefale kremmerhuset! Det er som godteri barn får på julekvelden, når jeg går inn der! Jeg kan bli stående å se på aalt det fine jeg ønsker meg, hodeskaller vet jeg at det er mange som synes er fint/kult osv.. Og den kan dere finne >HER<

  Sminkekoster er vel jenters bestevenn om morgenen, vil jeg tro. Jeg er hvertfall veldig glad i sminkekoster, og synes det er både praktisk og veldig nødvendig for og få sminken min helt komplett. Disse har jeg forsåvidt kjennskap til, da flere av mine venninner "sverger" til disse. Noe som også er et billigere alternativ, med god kvalitet. Da man faktisk kan komme opp i samme pris, ved kjøp av bare én kost. De kan fåes kjøpt >HER<

  Dersom du bare ønsker å kjøpe småting til venninner, eller virkelig er på budsjett. Kan du jo eventuelt prøve noen av kremene til kremmerhuset! Disse lukter faktisk utrolig godt, har luktet dem selv. Men har ikke prøvd de selv, det er jo såklart et billigere alternativ, men likevel en fin venninne gave. Til ei som har alt, eller ikke vet hva hun ønsker seg! Kan finnes >HER< og >HER<

  HEHE.. Så har vi det jeg kanskje synes er mest spennende da. Disse kartene, faktisk utrolig smart! Her kan du skrape av for alle land du har besøkt. Det er jo faktisk supermorsomt, i tillegg til at det ser bra ut på veggen. Eneste jeg ikke liker med disse, er fargene.. Jeg hadde ønsket litt annerledes farger, hvertfall med tanke på at det kanskje blir å henge på veggen. Er ikke alt som passer på veggen, og det gjør definitivt ikke disse på min vegg.. Dessverre. Men allikevel, synes jeg dette er en komplett gave for en eller ei, som liker å reise! Det gjør faktisk dette med reising litt morsommere, jeg synes hvertfall det. Kan fåes kjøpt >HER< for liten, og >HER< for stor! Fant akkurat ut at de er cirka like store, men det er forskjell på farge og innhold generelt! 

  Såå har vi vel en eller to ting, som jeg tror står på mange ønskelister i disse dager. Nemlig polaroid 300 og dette nye videokameraet til polaroid. Jeg har ønsket meg polaroid kamera veldig veldig lenge, men har på en måte slått fra meg tanken mer og mer. Ettersom det har kommet en del andre produkter som gjør det samme, bare at man ikke behøver et kamera. Jeg snakker selvfølgelig om apper og lignende, som tilbyr det samme.. Bare med en litt annen vri, du kan velge å vrake i bilder som du allerede har, og det gjennom mobilen eller pcen. Uansett, vet jeg at polaroid kameraer står på manges ønskelister, og jeg synes det er en fantastisk fin gave! Det passer perfekt for deg som liker og ta bilder, eller bare liker og bevare minnene et annet sted enn på pcen eller tlf! Polaroid kamera kan finnes >HER< og videokameraet finner du >HER< Obs, kameraene finnes i flere farger! 

  Da håper jeg dette var til hjelp, dersom du synes det så klikk på liker knappen! Jeg synes hvertfall det er morsomt å lage slike innlegg som dette, og bruker mye tid på det. Så håper virkelig dere setter pris på det, og at det hjelper i den stressende juletiden! ♥


   


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 03.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 03.11.2014, 21:21

  NB! Trykk på navnet som er streket under, for å komme direkte til youtube brukerene! 

  Som jeg sa forrige gang jeg snakket om dette med youtubers og hvilke jeg fulgte. Jeg kan bruke en hel "fridag" på å bare sitte på youtube og se på masse videoer. Jeg virkelig elsker youtube, og det finnes så utrolig mange flinke youtubere. Derfor tenkte jeg å lage et nytt innlegg med hvilke youtubere jeg følger, å hvilke youtubere du burde sjekke ut. Antageligvis er dette youtubere veldig mange har sett før, eller allerede følger.. Men for de som ikke gjør det, er jo dette en passende anledning for å introdusere deg/dere for dem.

  Zoella/Zoë er en herlig youtuber fra England, som jeg virkelig elsker å følge med på. Som i hovedssak er en "beauty" youtuber, hun har så mye og by på og man blir rett og slett helt hektet av å se én video. Hun er alltid supersprudlende, noe som gjør at man blir i godt humør av alle videoene hennes. Hun legger ut video hver søndag, litt ettersom egentlig. Stortsett helgedager, kan man vel heller si. 

  ThatcherJoe/Joe er faktisk broren til Zoella som jeg nevnte over, han lager supermange morsomme challanger som gjør at man gleder seg til neste gang han har uploaded, hva er det på norsk igjen? Lastet opp?! Måtte google det.. Uansett, jeg ler meg nesten i hjel av å se på videoene hans. Noe som selvfølgelig er morsomt, god underholdning for deg selv. Siden jeg er en fantastisk youtube freak, viser jeg jo omtrent alle videoene til youtubere jeg digger til vennene mine, og overraskende nok synes de det samme som meg, og spør (DU, hva het han fyren vi så på youtube når vi var hos deg?) Så håper virkelig Joe, faller i smak hos flere! Joe legger også ut en video i uken, på cirka samme tid som Zoella. 

  PointlessBlog/Alfi er kjæresten til Zoella, og er da i samme "vennegjeng" som typ.. resten av youtuberene jeg vil nevne? Haha.. Riktignok har de mye med hverandre å gjøre, noe som gjør det litt ekstra spennende å følge med på alle kanalene, ofte er det slik at de har to videoer dersom det er flere med i videoen. Altså, at de har laget en video for en kanal og en annen for den andres kanal! På den måten er det alltid "mer" etter du har sett én video. Alfi er dritmorsom, og sinnssykt pysete! Noe som gjør det ekstra morsomt å se han gjøre challanger med andre youtubere. Alfi som resten av gjengen laster opp en video i uken, alle youtuberene jeg har nevnt så langt har også en kanal til der de laster opp én eller flere videoer pr dag. Altså en vlog kanal! Noe som gjør at man kan følge youtuberene stortsett hele dagen.. Haha, føler meg som en stalker..

  Tyler Oakley ååherregud, han er så sinnssykt morsom!!! For det første, latteren hans! Første gang jeg hørte den, trodde jeg virkelig ikke mine egne ører. Den er så ekstremt høylytt og han jaa.. Det går ikke an å forklare det, men alle kommer til å skjønne hva jeg mener når dere ser videoene! I tillegg er han som alle andre, en av "gjengen" bortsett ifra at Tyler bor i LA, han er altså ikke britisk som de tre andre jeg har nevnt. Han har blant annet laget videoer sammen med Jenna Marbles og Ingrid/missglamorazzi som jeg nevnte forrige gang jeg postet et innlegg om youtubere. Det er stortsett det samme som de andre youtuberene, han har challanger, viser frem forskjellige ting? altså han har blant annet videoer om hvordan han "pusset opp" flere av rommene sine. Så det er vanlige ting han lager videoer om, i tillegg til at han lytter veldig etter sine "fans", kan man kalle det det? Sine følgere.. det høres bedre ut. Han lager videoer ettersom hva hans følgere ønsker å se videoer om, det liker vi! 

  Sist men ikke minst dere, må dere virkelig sjekke ut disse gutta fra Sverige! Xtr3m3Flip3rs Det er en guttegjeng på en 5-6 stk, som hvertfall stortsett er de som er med i videoene. Disse guttene har stålkontroll på hva de holder på med, alt fra freerunning, trampoline skills, "stuping" og ja.. You name it! Jeg blir sykt inspirert av hvordan de får det til, i tillegg til at videoene deres er veldig bra redigert! Redigering har veldig mye og si, for om man liker det eller ikke. At det er klippet riktig og at musikken passer til det som foregår. Disse gutta får alt til å klaffe, og man kan bare lene seg tilbake å følge med på det som skjer! 

  Dette er absolutt en av mine favoritter, av de svenske guttene!  

  Håper dere liker innlegg som dette, og tusen takk til alle dere som liker innleggene mine! Det er koselig ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 03.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 03.11.2014, 17:52


  Hei ♥

  Nå er det ikke lenge til jul, og det betyr handle inn julegaver! Det er faktisk noe jeg synes er litt stas, jeg elsker og gi bort gaver å overraske venner med gaver. Det trenger ikke engang å være en spesiell anledning, men det er noe "stort" med det å gjøre andre glade. I den anledning har jeg funnet en del ting som jeg ønsker meg til jul, jeg skal jo snart flytte for meg selv (forhåpentligvis), og det betyr jo at man trenger en del ting. Alt av kjøkkenutstyr, baderoms artikler osvosv. Interiør vil jeg jo helst stå for selv, så derfor er det jo smart å ønske seg ting som for eksempel, kjøkkenutstyr! 

  Hvis du trykker på ordene som er streket under, kommer du rett inn på siden med produktet! 


  Verdenskartet fra IKEA, er noe jeg lenge lenge har hatt lyst på. For det første så er det et stort "lerret" som tar stor del av veggen, noe jeg synes er utrolig fint! I tillegg liker jeg det, fordi jeg er såpass glad i å reise at jeg sikkert kan sitte å stirre på det i flere timer, å tenke på en eventuell reise jeg har lyst til en gang i fremtiden. Absolutt på ønskelisten, med andre ord! :-)

  Er det noe jeg ikke får nok av, så er det pynteputer. Det er liksom "tidløst" samtidig som man liker å bytte ut en gang i blant. Jeg fant bare et par eksempler fra IKEA med forskjellige putetrekk som jeg likte, men den nede der fra kremmerhuset!! Er et putetrekk jeg har veldig lyst på, paljetter er kanskje en av de tingene jeg liker mest i verden. Så en slik en, må jeg ha på ønskelisten! hihi :-) På kremmerhuset sto det at den kostet 249(?) men vet ikke om det er med eller uten pute.

  Ellers er det dette fine speilet fra Skeidar, speil som er såpass store gjør det lettere å plukke ut antrekket for dagen. Altså, det gjør det lettere å se hele deg, istedenfor bare ansiktet! I tillegg liker jeg detaljene som er på rammen rundt speilet.   Så kommer dette med kjøkkenutstyr da. Jeg har en greie for kitchen aid produkter, hvertfall når det kommer til kjøkkenmaskinen og den type stil. Det er rent, pent og klassisk. Jeg valgte hvit, fordi når jeg blir eldre er jeg usikker på om rosa er helt innafor? Litt av hvert av artikler, eneste som er kjedelig er at det er ganske dyrt. Men slik som kjøkkenmaskin er faktisk en veldig smart ting, som hvertfall jeg har brukt en god del tidligere.. Til baking for eksempel! Ellers er det mixer/blender, brødrister, kaffemaskin, vannkoker og sånn melkeskummer?? haha, aner ikke ordet på det. Men det er hvertfall spesielt ment til kaffe, for min del! 

   Hva ønsker du deg til jul? 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Takk for alt

  • INNLEGG POSTET : 30.10.2014, 23:09

  Jeg vil si tusen takk til alle dere, som leste innlegget jeg postet igår. Til alle dere som har tatt seg bryet med å sende meg en melding på sms eller facebook, og til dere som har ringt meg! Jeg setter så utrolig stor pris på hver og én av dere. Jeg har hatt det tungt i det siste, og det er det en grunn til. Selvfølgelig.

  Hvorfor, blir jeg ikke å skrive om her på bloggen. Det holder at mine nærmestevet om det, men etter mye om og men igår. Valgte jeg å poste innlegget, etter og ha snakket med vennene mine. Noe jeg er glad for at jeg gjorde også. Til alle mine nærmeste venner, vil jeg også gi en stor takk til! For hadde det ikke vært for dere, hadde jeg aldri klart dette. Jeg hadde aldri fått det til alene, er så utrolig takknemlig for at jeg har dere og at dere stiller opp for meg. Hva skulle jeg gjort uten dere, i en tung tid? 

  Og til dere som har spurt, ja. Det går bra med meg, jeg er veldig sliten og jeg er lei meg. Men med tiden, så kommer det til å gå bra. Mye å fordøye pr dags dato, men jeg gir meg ikke! Nå fremover blir jeg å fokusere masse på skolen, jobbe med meg selv å komme meg videre. Ser frem til å slappe av litt, å kunne gjøre noe annet enn å tenke. Noe de aller nærmeste vennene mine er veldig flinke til å hjelpe meg med. Så denne perioden her, håper jeg på at skal gå fint. 

   

  Igjen, tusen takk for all støtten dere har gitt meg. Alle sammen ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 27.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 27.10.2014, 14:36


  Heii! 

  Jeg gikk gjennom albumet på iphonen idag, bilder fra sommerferien gjorde meg nesten syk. I sommer jobbet jeg på et hotell i Lom, og jeg kan ærlig inrømme at jeg savner det så fryktelig mye. Jobben er jo et kapittel for seg selv, men det er faktisk ikke så ille å jobbe på hotell eller på rom som jeg/vi gjorde. Men det er en ting jeg virkelig savner med jobben, og det er samholdet og miljøet vi hadde. Det var så utrolig bra, jeg gledet meg til hver dag når jeg jobbet, vi lo og hadde det egentlig veldig artig på jobb. Og jeg har virkelig fått meg venner som jeg har blitt veldig glad i, vi ses jo riktignok ikke så ofte, men når vi gjør det så er det utrolig hyggelig. Jeg savner det så ufattelig mye, og gleder meg til jeg skal oppover ved juletider! Hele oppholdet der var absolutt verdt det, det var også kjempe koselig at jeg fikk bo hos onkel og tante mens jeg var der oppe. 


  Jeg kunne sitte på bakeriet før jobb, ta meg en kaffe å slappe helt av. Helt alene, det var deilig det!   Rideturer og generelt turer vi hadde, var sååå koselig! Gud som jeg savner det..


  Mens jeg var der, fikk jeg være med på litt av hvert! Festivaler, og hjemmefester ♥


  Jobb og fjellturer, fikk jo også besøk hjemmefra. Det var stas!! Håper de likte seg ♥

  Jeg har jo familie der, noe som gjør det ekstra stas å komme oppover. Koste meg masse i sommer, med flott natur, bakeriet kaffe og boller 
  (for de som har vært i Lom, vet de at dette er obligatorisk!!!), sene kvelder og tidligvakt på jobb dagen etter. Hihi. Gi meg sommeren tilbake nåå ♥


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 09.10.2014

  • INNLEGG POSTET : 09.10.2014, 23:45  Heihei! 
  Først og fremst må jeg bare si én ting, JEG FIKK BESTÅTT PÅ FØRSTE EKSAMEN! og jeg er så latterlig lettet,
  var nesten sikker på å stryke, ikke fordi jeg hadde prioritert tiden dårlig. Men rett og slett fordi jeg synes
  denne eksamenen, var dritvanskelig! Så en veldig glad Maiken, idag :-)

  Jeg er nesten sikker på at alle har en såkalt "bucketlist" med ting de skal få gjort før de dør? Hvis ikke, lag deg en :-)
  Riktignok er min bucketlist veldig lang, og stortsett inneholder det mest reiserelaterte "temaer". For de som enda ikke har fått det med seg,
  elsker jeg å reise! Skulle ønske jeg kunne levd av å reise, men det hadde nok ikke vært så kult hvis jeg først hadde kunnet gjort det?
  Altså, kanskje blitt kjedelig, dessverre

  Har dere laget en bucketlist?


 • Publisert i kategorien Blogg
 • 04.09.2014

  • INNLEGG POSTET : 04.09.2014, 22:07

  Da tenkte jeg å lage et innlegg om hvilke youtubers jeg følger, er det noe jeg kan gjøre en hel dag (dessverre) er det å se ting på youtube. Er sikker på at jeg bruker youtube til sånn cirka.. Alt? Så jeg er stor fan av youtube på alle mulige måter. 

  Til poenget, jeg har selvfølgelig plukket meg ut noen favoritter som jeg følger ekstra nøye på om har lagt ut noe! Dette er helt tilfeldig rekkefølge, bare så det er sagt :)

  Jennxpenn

  En mer livlig youtuber tror jeg du skal lete lenge etter, for denne jenta har så engasjement for det hun driver med! Blir alltid i godt humør av å se på videoene hennes. Skulle gjerne ønske at hun oppdaterte med litt flere videoer, men jeg vet av erfaring at redigering tar tid.

  Lisapullano

  Dette er kanskje min favoritt youtuber? Hun er full av inspirasjon, spesielt på DIY fronten. Sykt kreativ, inspirerende og flink med det hun driver med. Lisa lager også bra kvalitet på videoene sine, vi liker kvalitet fremfor kvantitet.. Right? Så hun lager aldri en kjedelig video, er sikker på jeg har sett alle videoene hennes 2 ganger, hvertfall! -Eneste bakdelen, er at DIY kanaler bruker ofte lenger tid på å legge ut videoer. Noe som er forståelig, men kjipt. 

  JennaMarbles

  HAHA, seriøst! Hvem liker vel ikke videoene til Jenna? Hun er så sinnssykt morsom, elsker at hun tar seg så lite høytidelig.. Sånne folk trenger vi flere av! Jeg tror aldri jeg ler så mye alene for meg selv, som jeg gjør når jeg ser videoene hennes. -Hun har hvertfall en video i uken, noe jeg synes er supert! Tommel opp for det (Y)

  Lexie Lombard

  Lexie har som veldig mange, en skjønnhets kanal på youtube. Forskjellen er at hun gjør det morsomt å følge med, hun kommer med tips og triks som kan gjøre dagen litt lettere! Kreative og morsomme folk, det liker vi hvertfall :) 

  Hvilke youtubere følger dere? 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • Not good enough

  • INNLEGG POSTET : 12.05.2014, 23:20  Not nice enough
  Not pretty enough
  Not thin enough
  Not talented enough 
  Not stable enough
  Not calm enough
  Just not enough

   


 • Publisert i kategorien Blogg
 • "No thank you"

  • INNLEGG POSTET : 11.05.2014, 14:54

  An ordinary girl, an ordinary waist but ordinary just not good enough today. • Publisert i kategorien Blogg
 • Juli - August - September

  • INNLEGG POSTET : 11.01.2014, 19:47

  2013..


  Tilbrakte fremdeles mange sommerdager sammen med Stina, var vel nesten ikke én uke vi ikke så hverandre. 


  Jeg ble fuckings 18 år!! Så verdt ventetiden ♥
  Så var Madeleine, jeg og resten av familien hennes i dåp til hennes nydelige kusine! ♥


  Laget smoothie med Stina, en skikkelig fin sommerdag ♥

  Var i bursdag til Pia, kusinen til Madeleine ♥


  Fløy til London den 29 Juli og var hjemme igjen rundt 2 August. 


  London, omg! Take me back ♥  Skolen hadde begynt igjen og sminke, hår og litt finere klær skulle dras på igjen, samt og stå opp tidlig :(((  Feiret bursdagen min med gode venner! 18 år!!!!!! ♥  Fineste Kira ♥

  Hadde Kira på besøk og dermed hadde jeg laget Muffins til syrran kom! ♥


  Ingenting er som nydusjet i nytt sengetøy ♥


  Prøvde og ta livet med ro..


  Sommerferien var slutt men fortsatt masse finvær ♥


  Var en god del ute med babe´sa ♥


  Mulig jeg ikke gidder å skrive om de siste 3-4 månedene, rett og slett fordi det er noen måneder jeg helst bare vil glemme :-) var mye med venner, prøvde så godt jeg kunne på skolen å fokussere på de viktige tingene, ellers ingenting spesielt. Mye av grunnen til at jeg ikke blogget så mye de månedene! 


 • Publisert i kategorien Blogg
 • April - Mai - Juni

  • INNLEGG POSTET : 09.01.2014, 17:44

  2013..


  Var i København med Stina og Stine! ♥


  Utsikten fra hotellet! 


  En mann som spurte om han skulle ta bilde for oss, jammen flink! 


  Justin Bieber konsert i København, som var hovedsaken til at vi dro til Danmark! 


  Fineste jentene ♥


  Feiret bursdagen til beste Ida, jeg ordnet overraskelsesbursdag og vi lurte hun skikkelig! ♥


  Var det på tide og fly litt igjen, dro til Fuerteventura i Spania med Rebeka! 

  Så var jeg en tur innom min aller beste tante i Sverige! Alltid like koselig, kommer snart igjen tante! ♥


  Det er så utrolig deilig å være der, nesten en øy for seg selv, med saltvann, sol og varme så og si hele tiden! SVERIGE ♥ ♥  Feiret at vi slapp eksamen og startet vel nesten sommerferien litt tidlig! 
  Hadde tidenes grillfest med Stina, hvor vi kjøpte en engangs grill og grilla pølser!! Haha, tider.. ♥  Stuntet med en herlig gjeng rett før sommerferien virkelig begynte! ♥


  Bestilte tur til London med Cathrine!! ♥ 

  Blir så utrolig glad av å se disse bildene, hadde så mye som jeg så frem til og på tre-fire måneder var jeg fire ulike steder, København, Svenskekysten hos tante, Fuerteventura og London! Kunne ikke blitt bedre ♥

 • Publisert i kategorien Blogg
 • Januar - Februar - Mars

  • INNLEGG POSTET : 02.01.2014, 02:15

  2013..


  Nyttårsaften til 2013, fineste Stina ♥ feiret med de aller beste og fineste jentene jeg kjenner! 


  Var mye i studio med Madeleine ♥ "male med lys"


  Kosekvelder med gode venner ♥


  Brukte mye tid på å fikse håret en periode! hvor ble det av motivasjonen til det nå? 


  Var tidenes gladlaks..
  Levde det gode liv hos søstern sammen med Madeleine og Stina. Passet på de to beste hundene jeg vet om, mens Carina var på påsketur!


  Var flink jente og trente med Rebeka, laget smoothie og havrepannekaker (hver dag!!!!) ♥


  Og min aller beste pappa fikk endelig ny nyre på selveste påskeaften, noe som betydcde et skritt nærmere og bli frisk! ♥ evig takknemlig for at alt gikk bra! 

  Var lite som skjedde disse tre månedene, hvertfall på bloggfronten! Mye på grunn av vinter og kalde netter med lite interesse for noe som helst sosialt liv, klarte vi likevel å samle oss og ha mange hyggelige kvelder! ♥


 • Publisert i kategorien Blogg

 • hits