EN FORSKJELL

 • INNLEGG POSTET : 21.04.2016, 15:45

Skal jeg begynne å skrive noe klisjé som at, alt blir bedre - bare det får den tiden det trenger? 

Nei - det er ikke sånn jeg som person er bygget opp. Jeg ønsker å kommentere mitt forrige innlegg, nettopp fordi jeg ikke har blogget på flere måneder. Jeg har bestandig hatt et mål for ting, det samme gjelder denne bloggen. Jeg har ønsket å formidle ting - også de gode dagene. Så om jeg poster dagens outfit eller om hva slags drittdag jeg har hatt - så er dette til syvende og sist mitt valg. Og det er ditt valg om du ønsker å klikke deg inn på min blogg - for å lese det jeg har skrevet. 

Jeg ønsker ikke å vise dere et falskt bilde av hvordan livet mitt er - fra dag til dag. For selv om jeg skriver at jeg ikke har det bra, så handler det ikke om at jeg har hatt verdens verste dag, der spesifikke ting har skjedd. Det er bare sånn livet mitt er. Jeg vil formidle, dele, å skrive akkurat det jeg føler for - på min egen blogg. Uavhengig om det vil få "oppmerksomhet", klikk eller kommentarer. For dette er mitt fristed, der jeg personlig kan få ut ting jeg har hatt på hjertet over en viss periode. Jeg skulle så gjerne klart å skjule problemene mine, slik jeg har gjort i alle år. Men sannheten er den, at én gang må også jeg få ut det som plager meg og har plaget meg over en lengre periode. 

Jeg ønsker likevel å bli behandlet som den personen jeg alltid har vært, den Maiken dere "alle" kjenner. Hun som alltid har smilet med seg, og gjerne slår av en prat. Så ikke tro at bare fordi jeg skriver at jeg ikke har det bra, her på bloggen. Skal du ikke kunne snakke med meg, eller spørre meg om ting. For jeg er akkurat som alle andre, bare et menneske. Alle har sine ting å stri med, men du skal ikke være redd for å snakke til meg - være vennen min, eller tro at jeg kun sitter i et hjørnet og depper for meg selv. For jeg er ikke sånn. Ja, til og med jeg kan ha en av de dagene, hvor jeg helst vil være for meg selv - men mesteparten av tiden er jeg som all annen norsk ungdom, glad i en fest, super sosial og et stort brennende hjerte for sporten cheerleading. Så det finnes også andre ting som opptar fritiden min, selv om jeg ikke har det helt bra med meg selv.

Så vær så snill, har du en venninne eller kompis som kanskje har det litt tøft. Ikke vik fra det, oppsøk det, prøv å spørre om de har lyst til å være med på noe - om så det kun er en øl med gutta, filmkveld med jentegjengen eller whatever. Bare ikke behandle de som om "de er noe annet", for det er ikke tilfellet. 

Der var det sagt. Tusen takk til dere som leste og kommenterte forrige innlegg, setter stor pris på det! ♥
 

 


 • Publisert i kategorien Blogg • Maiken

  21.04.2016 kl.16:09

  <3 <3 <3

  LEGG IGJEN KOMMENTAR  hits