ENGLAND I LOVE YOU

 • INNLEGG POSTET : 06.02.2016, 19:31

Hei kjære dere ♥

Har dere hatt en fin uke? Det håper jeg virkelig! Jeg har vært i England denne uken, nærmere bestemt Winchester eller Eastleigh! Som jeg har sagt i ett tidligere innlegg, skulle jeg reise til England for å besøke noen venner. Det har vært en kjempefin uke, jeg har virkelig kost! Jeg er utrolig glad i England, jeg vet ikke hvorfor - men etter at jeg har vært der nå. Kjenner jeg virkelig at jeg vil flytte dit, gå ferdig skolen der, å starte livet mitt i et helt nytt land, som jeg virkelig føler meg "hjemme" i. Don't get me wrong, jeg synes Norge er helt ok - og ja, jeg har masse venner og familie her. Men ææ, det er kun 2 timer unna med fly - og det koster så og si ingenting! Så jeg kjenner virkelig på følelsen av å ville flytte, starte livet mitt i et helt annet sted i verden.

Anyways - jeg dro helt alene for aller første gang! wii - altså jeg har ikke hatt med meg noen venner på tur eller noenting. Veldig interessant å reise alene, gå rundt på flyplasser, sitte på fly, komme seg til og fra, ha et hotellrom helt for seg selv. Jeg har hatt det veldig fint alene, jeg har ikke merket noenting til det "savnet" etter og ha noen der sammen med meg - så det var jo bra!
Åååh, take me back - please! Let's get real. Jeg har hatt en superfin tur og jeg gleder meg til neste gang. Dave og Saskia kommer faktisk til Norge, om ikke så alt for lenge - det blir veldig gøy :-D


 • Publisert i kategorien Reise • Iselin Renée

  06.02.2016 kl.21:51

  Så fine bilder :)

  Guro Christine

  06.02.2016 kl.23:19

  Så spennende ! :) synes du er modig som turte å reise alene, jeg takler knapt tanken selv foreløbig.

  LEGG IGJEN KOMMENTAR  hits