POISON ARROWS

 • INNLEGG POSTET : 26.01.2016, 22:39

Kjære dere! 

For en fantastisk cheer-helg jeg har hatt. Dette har vært så ekstremt savnet, og jeg kunne endelig stå på matten å gjøre det jeg liker aller best. På fredagen hadde vi "generalprøve" / tre-timers trening. Poison var så heldig og få spørsmål om å være med i en tv-reportasje for noen flinke studenter på HiOA. Det sa vi selvfølgelig ja til, og de var med og filmet treningen på fredag og konkurransen på lørdag. Uansett, fredagen var faktisk første gang vi kjørte hele showet fult ut. Vi fikk lov til å trene i Rykkinnhallen, slik at vi fikk kjørt på fulle matter. Det gikk over all forventning - etter treningen på fredag sov hele gsen hos Kaja (takk for at vi fikk komme ♥) 

Jeg tror jeg snakker for alle fire - når jeg sier at det ble lite søvn. Gjorde meg selv nervøs ved å gå gjennom tellinger i sikkert to timer, før jeg fikk min første time med søvn. Haha, veldig lurt! Kamera-teamet var på plass ved 9-10 tiden og filmet både frokost og litt sminking, før vi dro videre til Drammenshallen! Både pappa og bestemor var på plass for å heie oss frem - samt flere fra laget ♥ Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med selve kjøringen, både på oppvarmingen og selve konkurranse matten kjørte vi fallfritt! Vi har kun trent som et lag i to måneder - og vi fikk showet vårt to uker før vi faktisk kjørte det på matten. Jeg er stolt av lagvenninnene mine, og prestasjonene vi - sammen som en gs fikk til! Jeg og Kaja har riktignok vært på konkurranse tidligere, men det er ikke til å stikke under en stol at det er hele 3 og et halvt år siden jeg sist sto på matten og konkurrerte! Ida og Monica, basene mine har aldri før konkurrert og de gjorde en super jobb, samt Kaja min fantastiske bakbase - jeg er så stolt! 

Ikke minst må jeg bare si tusen takk til Christine og Julie som er så flinke trenere, det er så gøy å se hvor glade dere blir når vi gjør det bra. Og hvor viktig det er for dere at vi har det gøy! Dere er best ♥ Selv om vi fikk 11 plass - eller siste plass om du vil. Så hadde ikke det noe betydning for oss, målet vårt var å kjøre et fallfritt show og det gjorde vi! Veldig fornøyd - det tror jeg alle sammen var/er :-)

Her har dere film av rutinen vår - husk å justere på tannhjulet for best kvalitet!! Fra venstre: Julie, Ida, meg, Kaja, Monica og Christine ♥


 • Publisert i kategorien Cheerleading • Kaja

  20.04.2016 kl.14:02

  Ååå, så ikke dette innlegget før nå :) så utrolig koselig ❤️

  LEGG IGJEN KOMMENTAR  hits