DET MOTIVERER MEG

  • INNLEGG POSTET : 09.01.2016, 08:28

Wooow, sier jeg bare! Jeg hadde ikke trodd at innlegget jeg skrev i morgentimene igår, skulle få så mye oppmerksomhet. Jeg har fått en rekke meldinger, både av kjente og ukjente. Innlegget har blitt delt, likt og snakket varmt om.

Først og fremst ønsker jeg å gi meg selv en klapp på skulderen, det er ikke lett og stå frem med noe som har gnagd i deg hele livet. Jeg er stolt av meg selv, at jeg klarte å dele noe jeg har ønsket å dele en lengre periode nå.

For det andre, det motiverer meg så utrolig mye og få så mange fine tilbakemeldinger som det jeg har gjort. Venner, familie, kjente og ukjente har sendt meg meldinger og sagt at jeg kan være stolt, stolt av meg selv fordi jeg klarte å dele en såpass personlig sak. Med resten av Norges befolkning. Det gir meg så utrolig mye, å kunne vise til at man sjeldent er helt alene i en sak. Mobbing er aldri greit, og jeg ønsket å formidle noe av historien min for å sette enda en overskrift. Det klarte jeg, og er veldig glad for!

Noe av grunnen til at jeg ikke har vært like aktiv, på denne siden av sosiale medier, har nettopp vært fordi jeg har stått fast. Det har vært ufattelig vanskelig å sette ord på følelsene mine, og jeg ønsket ikke å gi dere et fake bilde av meg selv, hvor alt er flott og går på skinner. For det gjør det faktisk ikke, ikke for noen! Men jeg vil absolutt si tusen takk for alle som tok seg tid, til å lese innlegget mitt, dele det, like det og gi meg så fine tilbakemeldinger! Det betyr enormt mye. 

Det har også gitt meg en indre drive, til og faktisk fortsette med noe av det jeg liker. Nemlig å dele ting jeg opplever, det er jo derfor jeg opprettet denne bloggen i første omgang! Jeg vil ikke binde meg til at jeg skal oppdatere denne bloggen hver eneste dag, det har jeg hverken tid eller overskudd til. Men jeg ønsker likevel å gi noe tilbake til dere som har vært trofaste lesere av denne bloggen! 

Jeg har et par spennende ting på agendaen de neste månedene, jeg skal blant annet konkurrere med gsen fra cheerlaget, allerede om 14 dager! Noe jeg gleder meg ekstremt mye til, det er over tre år siden jeg sist sto på matten og smilte fra øre til øre og fremførte det vi hadde øvd på i månedsvis! Jeg skal også en tur til England, noe jeg også gleder meg veldig mye til. Det har vært noen turbulente måneder den siste tiden. Så det skal bli godt å kunne reise på tur, for min egen del. Jeg reiser faktisk helt alene, noe jeg tror, jeg kommer til å like! Skal besøke et vennepar som jeg er så heldig og ha fått blitt kjent med!

 

Håper alle som en, får en ellers strålende helg og koser seg masse! :)


  • Publisert i kategorien Blogg  • LEGG IGJEN KOMMENTAR    hits