ØNSKER/FORSLAG?

  • INNLEGG POSTET : 22.04.2015, 22:27

Heisann ♣

 Kjempekoselig med tilbakemeldingene jeg har fått på videoene jeg har lagt ut på YouTube, så langt! Håper dere liker dem, like mye som jeg liker å lage dem :-D Men jeg har likevel et spørsmål til dere, nå vet ikke jeg hvor mange av bloggleserene mine som følger med eller er abonnerer av kanalen min. Men jeg er veldig nysgjerrig på hva som kunne vært morsomt videre. For min del er det jo seerne på YouTube og leserne av bloggen min som står i fokus, det er dere jeg skal "underholde" og derfor er det viktig med tilbakemelding, både med ønsker og forslag. Jeg tar alt imot og vurderer det, så ingen forslag eller ønsker er "dumme". Må gjerne komme opp med noe nytt også, dersom dere har gode ideer :-)

Sjekk ut kanalen min >HER<Selv synes jeg challenger, tags og "hverdagslige" videoer er morsomt. Jeg har fremdeles hode fult av inspirasjon og motivasjon, så det er jo bra. Jeg har blant annet tenkt på en lookbook, challenge og en tag. Så det er masse spennende i møte. Håper virkelig at dette er noe som gleder dere også! Men hvis noen ønsker seg noe spesielt, er det bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget ♥

Alle spørsmål som kommer inn vil bli svart på, på en Q&A aka Spørsmålsrunde, så feel free til å spørre spørsmål også. Både her i kommentarfeltet, på facebook siden min >HER<, på Twitter @miiikens eller på mail blogg-maiken@hotmail.com (Merk eller tag spørsmålet med askmaikens, gjelder twitter og mail)


  • Publisert i kategorien Blogg  • LEGG IGJEN KOMMENTAR    hits