PÅSKEN 2015

  • INNLEGG POSTET : 07.04.2015, 14:06Hei dere! ♥

Først og fremst, så håper jeg alle har hatt en strålende påske og ferie. Selv har jeg både hatt besøk og vært på besøk, så har rett og slett latt være å blogge noe særlig. Har hatt lyst til å bruke tiden min sammen med venner og familie. Jeg hadde først besøk av Stina som overnattet en dag, alltid koselig og ha hun på besøk! Så kom Tabita over til meg, vi dro på kino og så på Insurgent (min nye favorittfilm!!!!) dagen etter reiste jeg oppover til Lom. Var fremme i Lom rundt klokken syv på onsdags kvelden, dro rett til Anne Mari på vors og sov der til fredag. Fredag til lørdag kveld var jeg sammen med pappa og familien, vi sto på slalom, grillet og kosa oss ute i finværet. Lørdag til søndag reiste jeg til Anne Mari, Hilde og Lars Harald så på film og hadde en skikkelig avslappningsdag og søndag til idag var jeg på hyttetur sammen med Mari og Anne Mari! Tjohooo, litt av en ferie ♥ 

Anne Mari og meg ♥


Min søteste 3-mening, Marita! ♥

Hadde suupert vær på lørdag, når vi var i bakken!!


To gladlakser ned slalombakken! 

Anne Mari, meg og Mari i badstuen på hytta! 

Dette bildet oppsumerer humøret mitt gjennom hele turen, har hatt det sååå utrolig bra ♥

Har kost meg kjempemye sammen med familie og gode venner, er alltid i supergodt humør når jeg er i Lom og koser meg glugg ihjel! Jeg har kun åpnet macen én gang i påsken og det var for å redigere den første youtube videoen som skal bli publisert, men nettet var såpass dårlig i Lom nå, så jeg fikk ikke lagt den ut på youtube med høy nok kvalitet. Såå no worries, den kommer ikveld!! 

Og ellers beklager jeg for dårlig kvalitet og mobilbilder. Håper alle er klare for et par uker til med skole/jobb, så er det sommerferiee folkens!!


  • Publisert i kategorien Hverdag  • LEGG IGJEN KOMMENTAR    hits