ET LITE TIPS

  • INNLEGG POSTET : 23.03.2015, 14:59 

Holaa ♥

Jeg snakker på vegne av oss som alltid må løpe til bussen med tannbørsten i hånda, og bagen på vidt gap fordi man ikke fant noe man kunne ha på seg.. Dette har skjedd med meg flere ganger, og det er faktisk dritkleint å gå på en stappa buss halvsvett og andpusten.. BRA JOBBA MAIKEN! 

Og derfor skal jeg tipse dere om en ting, "hvordan alltid se bra ut" og da mener jeg i klesveien. Jeg vet hvor lett det kan være og dra på seg den comfy genseren istedenfor den som ligger ved siden av som ser bedre ut på en lazy day. Jeg har nemlig funnet ut en ting som fungerer veldig bra for meg, planlegging av antrekk.

♥ Match hele antrekk du synes passer fint sammen.♥ Heng det opp i skapet slik at det er tilgjengelig når du vil bruke det.


♥ Finn antrekk for enten hele uken eller deler av uken.♥ Du sparer både tid og energi på å planlegge antrekk, og det vil alltid se ut som du har brukt god tid på å finne antrekk.
Dette er igrunn super enkle steg som kan gjøre hverdagen litt enklere, jeg vet at veldig mange planlegger antrekk for dagen før. Fordelen ved å sette sammen flere antrekk, gjør at hvis du finner ut at du ikke vil ha på det du har planlagt for den dagen, kan du velge blant ett av de du allerede har satt sammen uten å stresse med å finne et annet. Jeg pleier som regel å bruke søndagene på å sette sammen antrekk, nettopp fordi det er den dagen jeg har "mindre" ting å gjøre. Som regel har jeg ikke skole hver dag, så det spørs hvor mange antrekk jeg trenger å sette sammen. Så man kan tilpasse sin egen timeplan, i forhold til planlegging av antrekkene.

Håper dette er tips som dere synes er fornuftige, som sagt.. Jeg vet selv hvor irriterende det kan være å ikke finne noe man vil ha på, og velger den letteste utveien. Spesielt når man går på skole og må stå opp tidlig. Da kan man heller bruke den tiden man står og forbanner seg foran klesskapet, til noe annet! 


  • Publisert i kategorien Hverdag  • LEGG IGJEN KOMMENTAR    hits