YOUTUBE?

 • INNLEGG POSTET : 19.03.2015, 20:21Well hello there! 

For de av dere som leste innlegget litt lengre ned, sa jeg at jeg skulle poste et innlegg om YouTube, og det skal jeg! Jeg har tenkt en stund på å starte en youtube kanal, hvor jeg gjør litt av hvert. Sminke, hår, mote // collabs, morgen rutine, kvelds rutine, and so on. Jeg har hatt en youtube kanal siden 2009 og synes det å lage videoer er veldig morsomt, pr nå har det igrunn vært videoer som enten har vært relatert i forhold til bloggen, eller når jeg drev med cheerleading. Så jeg vil litt ut av den settingen, og har derfor tenkt til å lage en NY og FORBEDRET versjon av en kanal, som handler om de tingene jeg liker å drive med nå. 

Jeg hadde egentlig tenkt til å slutte helt med bloggingen, og heller gå over til youtube. Men jeg synes det er veldig morsomt å dele bilder, hverdag, mote, sminke osv her på bloggen også. Så jeg har bestemt meg for å gjøre begge deler, det siste halve året ish har jeg brukt mer tid på å sette sammen antrekk, teste ut forskjellige sminkeprodukter og rett og slett prøvd å finne ut hva som fungerer for meg. I tillegg til dette har jeg interessert meg mer for hår, og da mener jeg hårstyling/frisyrer. Har fått høre noen ganger nå, at hvis folk ikke husker hva jeg heter blir jeg omtalt som: "hun med det sykt lange brune håret". Jeg vet ikke om det kan være en bra ting? HEHE. 


Jeg kommer fremdeles til å "fortsette" med den andre kanalen jeg har, med å legge ut random shit som i bunn og grunn bare er jeg og mine venner som synes er morsomt. Men som også hører litt med "bloggingen", så dere vil fremdeles se den "upynta" sannheten skulle jeg til og si.. Men det jeg prøver og si, er at jeg kommer til å lage en ny youtube kanal som handler om sminke, hår, mote osvosv som jeg sa over her. Og lurer egentlig på hva dere synes om det? Er dette noe som kan falle i smak hos dere? Kommer dere til å følge med på det?

Jeg blir selvfølgelig å poste videoene jeg lager, her på bloggen med dere. Og håper det vil falle i smak hos flere av dere! Litt smått med info om kanalen, aller først:

-Jeg blir IKKE, å snakke på engelsk. Av den enkle grunnen at jeg ikke er SÅ stødig i engelsk til å snakke det flytende.
-Jeg vil poste én video pr uke, og jeg blir veldig glad for alle som kommer med forslag til hva de ønsker å se.
-Til dere som ikke har lyst til å kommentere noe på bloggen med forslag, eller bare ønsker å kontakte meg. Kan det gjøres på blogg-maiken@hotmail.com

FOR DE SOM ØNSKER Å FØLGE DEN NYE YOUTUBE KANALEN MIN, KAN DET GJØRES >HER<
Jeg skal prøve å følge de som aktivt legger ut videoer, så legg igjen en kommentar om du har fulgt meg så skal jeg følge deg tilbake! :-)


 • Publisert i kategorien Videoer • Shanita

  19.03.2015 kl.21:26

  Det blir fun! kjør på (Y)

  Tabita Daniela

  19.03.2015 kl.22:20

  Så gøy! Dette blir bra :) Forslag til videoer: Bad habits? Haha :D

  LEGG IGJEN KOMMENTAR  hits