25.11.2014

 • INNLEGG POSTET : 25.11.2014, 09:11

Skole, jobb repeate! 

Halloo alle sammen. Nå som det begynner å gå mot jul og juletider, kjenner jeg at tiden går sykt fort. Det er mye på jobbfronten og mye på skolen, men det er vel bare bra. TG kommer oppi alt dette, men måtte vel ta det engang også. Heldigvis er jeg ikke den eneste uten TG, heheh. Uansett, nå er det vel nesten en uke siden jeg blogget sist? Det vil si, at jeg ikke har fortalt dere noe om hva som har skjedd den siste uken. Det er forresten sånn spregning her, sånn de gjør når man bygger osv?! Og fyfaen, sorry språket.. Men hver dag når jeg sitter på kjøkkenet om morran, så rister det i HELE huset. Jeg blir like redd hver gang, for vanligvis så hører man sånn "varsling" pipelyd som forteller at nå sprenger vi liksom. Men jeg hører den ALDRI!! Over til noe annet:

◊ Bestilte tur til London med Anne Mari. Gleder meg så mye!!
Levert min tredje eksamen! Tjoho, tiden går så fort. Én eksamen igjen før juleferie!!!!
◊ Fått ny eksamen i interaksjonsdesign
◊ Var en tur ute sammen med Annika i Oslo
◊ Begynt på TG, altså trafikalt grunnkurs. Heldigvis er ikke jeg den eneste i en alder av 19 som ikke har tatt det. HEHE. Misunner alle som fikk det gjennom skolen, da hadde jeg sikkert hatt det for lenge siden. Men det går egentlig greit da! 

Det var en søndag jeg og Anne Mari pratet på facebook, om at vi hadde så lyst til å reise før jul. Kjøpe de siste julegavene, og ellers bare reise en tur! Så på kvelden/natten bestilte vi oss en tur til London. Anne Mari bor jo i Lom, så hun kommer nedover hit allerede den 10 desember, gleder meg så utrolig mye!! Vi skal såklart innom Hyde Park, som er winter wonderland. Regner med at julestemningen for en gangs skyld, kommer når jeg tar ett skritt innenfor. De siste årene har jeg ikke hatt et snev av julestemning, det er så kjedelig.. Jeg var forresten i London første gang sommeren for to år siden? tror det var det. Gleder meg til å se hvordan det er på vinteren. 

 


 • Publisert i kategorien Reise • Anne Mari

  06.12.2014 kl.17:54

  London <3 <3 Here we come!

  LEGG IGJEN KOMMENTAR  hits