05.11.2014

 • INNLEGG POSTET : 05.11.2014, 00:06Heiheii.

Det ble et forholdsvis sent innlegg idag, jeg har vært på skolen idag! Koding sto på planen, noe jeg forsåvidt kan en del om. Har jo jobbet med det tre år på vgs, i tillegg til bloggen. Så helt blank er jeg jo ikke, men allikevel er det ting jeg også sliter med. Når det gjelder det å komme igang, er jeg ferdig planlagt med hvordan magasinet mitt skal se ut. Så har jo kommet greit i gang, men ser at det er en del mangler osv. Så ikveld blir en lang natt, skal jo ikke leveres før 18 November da.. haha.

Ellers så er det jo faktisk under en måned til Desember, så jeg, mamma og søsteren min var på en sånn juleoutlet igår. Det var supermasse fine ting der, fikk med oss et par julekuler hjem som vi skal pynte med til jul + litt julegaver. Jeg er jo veldig lite glad i jul, som sagt tidligere. Så jobber litt ekstra hardt, for at denne julen skal bli best mulig. Lager meg litt tradisjoner, så igår hørte jeg på julemusikk, drakk litt julebrus og festet julekulene med tråd! HEHE, det er den verste jobben..Så fine da! Liker spesielt hjertene, de er så koselige.


 • Publisert i kategorien Hverdag • andelly

  05.11.2014 kl.12:26

  Koselig å kjøpe inn ting til jul da. Skal fortsette julehandelen med søstrene mine på fredag. Gleder meg en del til det, og har allerede fått masser av julestemning :D

  MAIKEN STEINSGARD

  05.11.2014 kl.13:38

  andelly: så koselig! Prøver forgjeves å finne julestemningen, kommer vel etterhvert :)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR  hits