03.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 03.11.2014, 21:21

NB! Trykk på navnet som er streket under, for å komme direkte til youtube brukerene! 

Som jeg sa forrige gang jeg snakket om dette med youtubers og hvilke jeg fulgte. Jeg kan bruke en hel "fridag" på å bare sitte på youtube og se på masse videoer. Jeg virkelig elsker youtube, og det finnes så utrolig mange flinke youtubere. Derfor tenkte jeg å lage et nytt innlegg med hvilke youtubere jeg følger, å hvilke youtubere du burde sjekke ut. Antageligvis er dette youtubere veldig mange har sett før, eller allerede følger.. Men for de som ikke gjør det, er jo dette en passende anledning for å introdusere deg/dere for dem.

Zoella/Zoë er en herlig youtuber fra England, som jeg virkelig elsker å følge med på. Som i hovedssak er en "beauty" youtuber, hun har så mye og by på og man blir rett og slett helt hektet av å se én video. Hun er alltid supersprudlende, noe som gjør at man blir i godt humør av alle videoene hennes. Hun legger ut video hver søndag, litt ettersom egentlig. Stortsett helgedager, kan man vel heller si. 

ThatcherJoe/Joe er faktisk broren til Zoella som jeg nevnte over, han lager supermange morsomme challanger som gjør at man gleder seg til neste gang han har uploaded, hva er det på norsk igjen? Lastet opp?! Måtte google det.. Uansett, jeg ler meg nesten i hjel av å se på videoene hans. Noe som selvfølgelig er morsomt, god underholdning for deg selv. Siden jeg er en fantastisk youtube freak, viser jeg jo omtrent alle videoene til youtubere jeg digger til vennene mine, og overraskende nok synes de det samme som meg, og spør (DU, hva het han fyren vi så på youtube når vi var hos deg?) Så håper virkelig Joe, faller i smak hos flere! Joe legger også ut en video i uken, på cirka samme tid som Zoella. 

PointlessBlog/Alfi er kjæresten til Zoella, og er da i samme "vennegjeng" som typ.. resten av youtuberene jeg vil nevne? Haha.. Riktignok har de mye med hverandre å gjøre, noe som gjør det litt ekstra spennende å følge med på alle kanalene, ofte er det slik at de har to videoer dersom det er flere med i videoen. Altså, at de har laget en video for en kanal og en annen for den andres kanal! På den måten er det alltid "mer" etter du har sett én video. Alfi er dritmorsom, og sinnssykt pysete! Noe som gjør det ekstra morsomt å se han gjøre challanger med andre youtubere. Alfi som resten av gjengen laster opp en video i uken, alle youtuberene jeg har nevnt så langt har også en kanal til der de laster opp én eller flere videoer pr dag. Altså en vlog kanal! Noe som gjør at man kan følge youtuberene stortsett hele dagen.. Haha, føler meg som en stalker..

Tyler Oakley ååherregud, han er så sinnssykt morsom!!! For det første, latteren hans! Første gang jeg hørte den, trodde jeg virkelig ikke mine egne ører. Den er så ekstremt høylytt og han jaa.. Det går ikke an å forklare det, men alle kommer til å skjønne hva jeg mener når dere ser videoene! I tillegg er han som alle andre, en av "gjengen" bortsett ifra at Tyler bor i LA, han er altså ikke britisk som de tre andre jeg har nevnt. Han har blant annet laget videoer sammen med Jenna Marbles og Ingrid/missglamorazzi som jeg nevnte forrige gang jeg postet et innlegg om youtubere. Det er stortsett det samme som de andre youtuberene, han har challanger, viser frem forskjellige ting? altså han har blant annet videoer om hvordan han "pusset opp" flere av rommene sine. Så det er vanlige ting han lager videoer om, i tillegg til at han lytter veldig etter sine "fans", kan man kalle det det? Sine følgere.. det høres bedre ut. Han lager videoer ettersom hva hans følgere ønsker å se videoer om, det liker vi! 

Sist men ikke minst dere, må dere virkelig sjekke ut disse gutta fra Sverige! Xtr3m3Flip3rs Det er en guttegjeng på en 5-6 stk, som hvertfall stortsett er de som er med i videoene. Disse guttene har stålkontroll på hva de holder på med, alt fra freerunning, trampoline skills, "stuping" og ja.. You name it! Jeg blir sykt inspirert av hvordan de får det til, i tillegg til at videoene deres er veldig bra redigert! Redigering har veldig mye og si, for om man liker det eller ikke. At det er klippet riktig og at musikken passer til det som foregår. Disse gutta får alt til å klaffe, og man kan bare lene seg tilbake å følge med på det som skjer! 

Dette er absolutt en av mine favoritter, av de svenske guttene!  

Håper dere liker innlegg som dette, og tusen takk til alle dere som liker innleggene mine! Det er koselig ♥


  • Publisert i kategorien Blogg  • LEGG IGJEN KOMMENTAR    hits