03.11.2014

  • INNLEGG POSTET : 03.11.2014, 17:52


Hei ♥

Nå er det ikke lenge til jul, og det betyr handle inn julegaver! Det er faktisk noe jeg synes er litt stas, jeg elsker og gi bort gaver å overraske venner med gaver. Det trenger ikke engang å være en spesiell anledning, men det er noe "stort" med det å gjøre andre glade. I den anledning har jeg funnet en del ting som jeg ønsker meg til jul, jeg skal jo snart flytte for meg selv (forhåpentligvis), og det betyr jo at man trenger en del ting. Alt av kjøkkenutstyr, baderoms artikler osvosv. Interiør vil jeg jo helst stå for selv, så derfor er det jo smart å ønske seg ting som for eksempel, kjøkkenutstyr! 

Hvis du trykker på ordene som er streket under, kommer du rett inn på siden med produktet! 


Verdenskartet fra IKEA, er noe jeg lenge lenge har hatt lyst på. For det første så er det et stort "lerret" som tar stor del av veggen, noe jeg synes er utrolig fint! I tillegg liker jeg det, fordi jeg er såpass glad i å reise at jeg sikkert kan sitte å stirre på det i flere timer, å tenke på en eventuell reise jeg har lyst til en gang i fremtiden. Absolutt på ønskelisten, med andre ord! :-)

Er det noe jeg ikke får nok av, så er det pynteputer. Det er liksom "tidløst" samtidig som man liker å bytte ut en gang i blant. Jeg fant bare et par eksempler fra IKEA med forskjellige putetrekk som jeg likte, men den nede der fra kremmerhuset!! Er et putetrekk jeg har veldig lyst på, paljetter er kanskje en av de tingene jeg liker mest i verden. Så en slik en, må jeg ha på ønskelisten! hihi :-) På kremmerhuset sto det at den kostet 249(?) men vet ikke om det er med eller uten pute.

Ellers er det dette fine speilet fra Skeidar, speil som er såpass store gjør det lettere å plukke ut antrekket for dagen. Altså, det gjør det lettere å se hele deg, istedenfor bare ansiktet! I tillegg liker jeg detaljene som er på rammen rundt speilet. Så kommer dette med kjøkkenutstyr da. Jeg har en greie for kitchen aid produkter, hvertfall når det kommer til kjøkkenmaskinen og den type stil. Det er rent, pent og klassisk. Jeg valgte hvit, fordi når jeg blir eldre er jeg usikker på om rosa er helt innafor? Litt av hvert av artikler, eneste som er kjedelig er at det er ganske dyrt. Men slik som kjøkkenmaskin er faktisk en veldig smart ting, som hvertfall jeg har brukt en god del tidligere.. Til baking for eksempel! Ellers er det mixer/blender, brødrister, kaffemaskin, vannkoker og sånn melkeskummer?? haha, aner ikke ordet på det. Men det er hvertfall spesielt ment til kaffe, for min del! 

 Hva ønsker du deg til jul? 


  • Publisert i kategorien Blogg  • LEGG IGJEN KOMMENTAR    hits