Takk for alt

  • INNLEGG POSTET : 30.10.2014, 23:09

Jeg vil si tusen takk til alle dere, som leste innlegget jeg postet igår. Til alle dere som har tatt seg bryet med å sende meg en melding på sms eller facebook, og til dere som har ringt meg! Jeg setter så utrolig stor pris på hver og én av dere. Jeg har hatt det tungt i det siste, og det er det en grunn til. Selvfølgelig.

Hvorfor, blir jeg ikke å skrive om her på bloggen. Det holder at mine nærmestevet om det, men etter mye om og men igår. Valgte jeg å poste innlegget, etter og ha snakket med vennene mine. Noe jeg er glad for at jeg gjorde også. Til alle mine nærmeste venner, vil jeg også gi en stor takk til! For hadde det ikke vært for dere, hadde jeg aldri klart dette. Jeg hadde aldri fått det til alene, er så utrolig takknemlig for at jeg har dere og at dere stiller opp for meg. Hva skulle jeg gjort uten dere, i en tung tid? 

Og til dere som har spurt, ja. Det går bra med meg, jeg er veldig sliten og jeg er lei meg. Men med tiden, så kommer det til å gå bra. Mye å fordøye pr dags dato, men jeg gir meg ikke! Nå fremover blir jeg å fokusere masse på skolen, jobbe med meg selv å komme meg videre. Ser frem til å slappe av litt, å kunne gjøre noe annet enn å tenke. Noe de aller nærmeste vennene mine er veldig flinke til å hjelpe meg med. Så denne perioden her, håper jeg på at skal gå fint. 

 

Igjen, tusen takk for all støtten dere har gitt meg. Alle sammen ♥


  • Publisert i kategorien Blogg  • LEGG IGJEN KOMMENTAR    hits