26.09.2014

 • INNLEGG POSTET : 26.09.2014, 21:23


Hei og hå! 

Dette har vært noen travle dager, eller egentlig ikke.. Men det har vært et skikkelig "ork" å blogge om at jeg enten ligger og soler meg, eller er ute og farter. Så jeg ventet heller til jeg kom hjem med å vise noen flere bilder :-) Det siste døgnet har vært kjempelangt, jeg våknet klokken ni igår tidlig (norsk tid, 08:00) og var dritsliten. Har jo tross alt sløvet i en hel uke nå, så er klart man blir sliten av det.. ELLER HVA? HEHEH.

Uansett, vi reiste ikke før i natt. Vi ble hentet med bussen ved halv elleve tiden på kvelden og flyet var FORSINKET.. Det føltes ut som jeg satt i et fengsel, eller en flue som er innestengt på sommeren. Det var forferdelig å vente lenger enn det vi egentlig måtte. Flyet skulle gått kvart over ett, men var ikke klare til boarding før ti over halv tre på natten. Da hadde jeg altså vært våken i over tolv timer, og ikke fikk jeg sove på flyet heller, så alt i alt har det vært en sykt lang dag, natt? whatever. JEG ER HVERTFALL HJEMME NÅ, OG DET ER SÅ DIGG ♥ Borte bra, men hjemme er alltid best! 
Heeelt til høyre i bildet ved siden av "skogen" kan dere se hvor Rhodos by, var i forhold til oss. Stranden gikk hele veien rundt øya, virket det som! Veldig fin da :-)
Solnedgangen fra hotellrommet, hver dag ♥


Kjole//Thailand

Imorgen er forresten planen å kjøre gocart med Shanita, noe som blir kjempemorsomt! Er jo så gøy å kjøre gocart, vi gjorde det i Thailand faktisk! De går riktignok myeee raskere enn de i Norge, hehe. Men det er alltid morro med litt fart og spenning, i tillegg til å gjøre noe annet. Blir mye sentergåing når jenter skal finne på ting, altsåå..

 


 • Publisert i kategorien Reise • pia vinningland

  26.09.2014 kl.21:27

  ååhh, for en nydemig kjole! Den var kjempepen på deg :)

  MAIKEN STEINSGARD

  26.09.2014 kl.21:28

  pia vinningland: Tuusen takk! Så hyggelig å høre :)

  Tine

  26.09.2014 kl.21:34

  nydelig blogg - legg meg til som venn så kan jeg lese den fast :D

  LEGG IGJEN KOMMENTAR  hits