24.09.2014

  • INNLEGG POSTET : 24.09.2014, 09:28

Heiii.

Det har jo skjedd litt av hvert siden jeg blogget sist, jeg og mamma var i Rhodos by.. Noe som ikke var så vellykket som vi hadde trodd. Det var forferdelig varmt og vi hadde med en litt større bag, i tilfelle vi fant ut at vi skulle gjøre noe annet. Gamlebyen ble det dessverre ikke, noe jeg angrer litt på nå da.. HEHEH. Rhodos by var et eneste stort kaos, masse folk og som sagt supervarmt, så etter to timer med gåing og alt for lite vann.. Bestemte vi oss for å reise tilbake til hotellet, tror det var like greit egentlig. Det var veldig fint der, absolutt! Men allerede første butikken vi gikk inn på, så begynte de alarmene i butikken å pipe.. Så fikk en max dårlig start, noe som gjorde at vi omtrent ikke gikk inn på noen steder, vi hadde hverken stjelt noe eller noe spesielt i bagen. Men og bli ransaket etter hver butikk, fristet lite.. 

Igår var vi på stranden, og jeg ble så heftig solbrent.. Ingen vind, saltvann og over 30 grader. Grekerne sa at det var et veldig merkelig vær igår, for vi har ikke opplevd på turen enda at det har vært helt vindstille, og det kjentes ut som type 40 varmegrader. Jeg dykket litt, fikk filmet litt og koste meg egentlig masse. Solbrent hud er jo selvfølgelig ikke godt, men tok ikke det så tungt akkurat.

Har tatt en del bilder, så tenker å poste de når vi kommer fra stranden idag! Det er et lite shoppingsenter i Ixia, som vi tenkte å sjekke ut idag. Så får vi se om det finnes noe fint der, og denne gangen dropper vi bagen altså.. Fikk en kommentar om en/ei som lurte på om jeg kunne legge ut det jeg hadde shoppet, fra Rhodos fikk jeg faktisk kun med meg en Nike pro shorts hjem, så det er ikke mye å legge ut. Men hvis jeg finner noe idag, ser jeg ingenting i veien for å poste noen bilder av det! :-)

 

 


  • Publisert i kategorien Reise  • LEGG IGJEN KOMMENTAR    hits