04.09.2014

 • INNLEGG POSTET : 04.09.2014, 22:07

Da tenkte jeg å lage et innlegg om hvilke youtubers jeg følger, er det noe jeg kan gjøre en hel dag (dessverre) er det å se ting på youtube. Er sikker på at jeg bruker youtube til sånn cirka.. Alt? Så jeg er stor fan av youtube på alle mulige måter. 

Til poenget, jeg har selvfølgelig plukket meg ut noen favoritter som jeg følger ekstra nøye på om har lagt ut noe! Dette er helt tilfeldig rekkefølge, bare så det er sagt :)

Jennxpenn

En mer livlig youtuber tror jeg du skal lete lenge etter, for denne jenta har så engasjement for det hun driver med! Blir alltid i godt humør av å se på videoene hennes. Skulle gjerne ønske at hun oppdaterte med litt flere videoer, men jeg vet av erfaring at redigering tar tid.

Lisapullano

Dette er kanskje min favoritt youtuber? Hun er full av inspirasjon, spesielt på DIY fronten. Sykt kreativ, inspirerende og flink med det hun driver med. Lisa lager også bra kvalitet på videoene sine, vi liker kvalitet fremfor kvantitet.. Right? Så hun lager aldri en kjedelig video, er sikker på jeg har sett alle videoene hennes 2 ganger, hvertfall! -Eneste bakdelen, er at DIY kanaler bruker ofte lenger tid på å legge ut videoer. Noe som er forståelig, men kjipt. 

JennaMarbles

HAHA, seriøst! Hvem liker vel ikke videoene til Jenna? Hun er så sinnssykt morsom, elsker at hun tar seg så lite høytidelig.. Sånne folk trenger vi flere av! Jeg tror aldri jeg ler så mye alene for meg selv, som jeg gjør når jeg ser videoene hennes. -Hun har hvertfall en video i uken, noe jeg synes er supert! Tommel opp for det (Y)

Lexie Lombard

Lexie har som veldig mange, en skjønnhets kanal på youtube. Forskjellen er at hun gjør det morsomt å følge med, hun kommer med tips og triks som kan gjøre dagen litt lettere! Kreative og morsomme folk, det liker vi hvertfall :) 

Hvilke youtubere følger dere? 


 • Publisert i kategorien Blogg • Marie-Madelen Bekken

  04.09.2014 kl.22:31

  så morsomt :) bruker aldri youtube til noe
  Disse skal jeg absolutt sjekke ut! Sitter ikke så veldig ofte på Youtube, men gjør det i ny og ne :-)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR  hits