London 2013

 • INNLEGG POSTET : 02.08.2013, 13:31

Lyden av undergrounden som kommer er borte, pengene er erstattet med masse fine klær/ting, trøtte ansikter som løper ned for å rekke frokosten, alle menneskene i oxford street og de store røde bussene er skiftet ut med spygrønne ruter busser, høflige briter som er behjelpelige er ikke lenger å høre, all gåingen jeg har tatt igjen for en litt slapp sommerferie og alle posene jeg har båret rundt på er borte. Jeg er altså hjemme igjen etter fire dager i England, nærmere bestemt London! Det har vært fire ufattelig koselige dager med nesten 20 timer gåing i oxford street er unnagjort, jeg har sett Big Ben, London Eye, London Bridge og Madame Tussaud. Til tross for en litt for hard seng å sove i vil jeg tørre å påstå at det var deilig å komme hjem igjen! For all del, London var fantastisk. Men kan si det var godt å få sovet ut! 

Jeg har utrolig mye å vise dere, innkjøpsvideo skal bli spilt inn og jeg filmet en del i London så det blir en video fra selve London også! :-) Håper dere har hatt en fantastisk sommer, helt vilt at det kun er 13 dager igjen med sommerferie :-(


Ekte turist!

Jeg har reist mye i mitt liv, men dette var første gang jeg dro alene på tur! Helt alene var jeg heldigvis ikke, søteste Cathrine var også med! :-) Ingen av oss hadde vært der før, men vi klarte oss likevel fantastisk bra, hele London er veldig markert så det er ikke noe problem å finne frem. Vi kjørte stortsett kollektivt (underground) ellers tok vi vel taxi 2 ganger, en gang fra Victoria og til hotellet også tilbake når vi skulle hjem! :-)

 


 • Publisert i kategorien Reise • etigh-Kommenterer tilbake!

  02.08.2013 kl.13:33

  Fine bilder, reiser til London på onsdag :D

  MAIKEN STEINSGARD

  02.08.2013 kl.13:34

  etigh: Kos deg!! Det er utrolig fint i London, med mye bra shopping! :)

  andreastenslie

  02.08.2013 kl.13:40

  London er en av de beste storbyene, elsker det der! fine bilder!

  hadde vært hyggelig om du kunne ta en titt på bloggen min:)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR  hits