Mitt liv som cheerleader

  • INNLEGG POSTET : 18.08.2012, 13:02

INFORMERER OM AT INNLEGGET ER VELDIG LANGT, SÅ HVIS DU VIL HA EN HELHET I DET SÅ ER MAN NØDT TIL Å LESE ALT. Ti poeng til de som gjør det! 

 

Først og fremst må jeg bare si at, når jeg startet på cheerleading for cirka to år siden. Gikk jeg nesten et halvt år før jeg ble ordentlig flyer, så har vært flyer til sammen i et og et halvt år. Jeg har gått på to lag gjennom de to årene, og det første laget jeg gikk på het Twisters Fierce. Jeg husker det skikkelig godt, min aller første konkurranse og jeg startet på NM matta. Jeg var spent, nervøs og klarte ikke tenke på annet enn alle de tusen cheerleaderene/publikumet som satt der, jeg gråt ÅTTE ganger, før jeg skulle på matta. Rett og slett nervevrak, jeg har bare konkurrert en gang med dette laget og det var på NM for ett år siden, altså NM 2011. 


Videoen er laget av http://maddeee.blogg.no

Gjennom rutina faller jeg på ALLE stuntsene og jeg tror generelt hele laget var utrolig nervøse og spente, med tanke på at det var ALLER første gangen vi skulle konkurrere etter at veldig mange slutta osv. Vi hadde mye motgang når vi gikk på Twisters, var veldig få som ga 100%  og det var ofte folk som ikke dukket opp på treninger. Så når Twisters ble "oppløst" fant jeg ut, at jeg skulle prøve meg for Tigers på Lørenskog. 

Jeg gikk på uttaket høsten ifjor nærmere bestemt nest siste helg i August. Hadde søkt på elitelagene, visste selvfølgelig at jeg ikke kom inn, men det var verdt ett forsøk. Var utrolig spent, og utrolig redd. Jeg hadde aldri gjort noe som det før, men når man har gjort det en gang er det ingenting å grue seg til. Selvfølgelig, man gruer seg litt likevel men er ikke farlig i det hele tatt! 

Jeg kom inn på Tigers Bright, og var en av fem som kom inn fra mitt tidligere lag Twisters. Det endte til slutt opp med kun tre av oss igjen fra Twisters, som var Malin, Shanita og meg! Når vi skulle på vår første konkurranse med Bright, skulle vi til Paris. Det var en UTROLIG bra tur og ikke minst utrolig morsomt og lærerikt, de har noen annerledes regeler og ikke samme underlag som hva vi i Norge er vandt til. 


Til tross for at alle konkurrentene vi egentlig skulle stille mot hadde trekt seg, var det jo bare vårt lag som kunne vinne gullet! Selv om vi ikke hadde noen konkurranse, synes jeg vi gjorde det bra som ett lag og alle hadde det utrolig gøy på turen til Paris! 

Så var det neste konkurranse vi skulle stille i som var Eiker Open, hadde gledet meg vilt til å vise frem mine nye skills. Og visste at laget hadde jobbet utrolig hardt for det, mens så kom ene skaden etter den andre. Og til syvende og sist, hadde ingen av vi som hadde gått på Twisters fått lov til å stille på eiker, fordi gamle treneren vår ikke hadde meldt overgang for oss. Det ble tårevått der og da, for var utrolig klar for å vise frem hva laget virkelig hadde fått til. Så istedet valgte vi å ikke stille og vente til NM, vi jobbet alle utrolig hardt mot NM, vi ble flinkere i turn, vanskelighetsgraden på stuntsene ble vanskeligere og vi var generelt på et høyt nivå i vår kategori. Vi hadde fått mye skryt for hvor bra vi jobbet, og jeg tror aldri jeg har kunnet ett show så bra som jeg gjorde nå til NM i mars 2012. 

 
Utrolig kjipt at ikke HELE videoen ligger ute, for man får ikke se hva alle presterte med klipping osv.

Uansett, vi hadde håpet å komme inn på topp tre. Alle var utrolig optimistiske, samtidig som vi følte selv at vi ikke hadde kjørt vår beste rutine. Og optimistiske var vi nok også, vi kom på 6 plass av 13(?) og endte derfor AKKURAT under grensen til å komme med til dag to av NM. Som gjorde at sluttresultatet ble en 6 plass, og 6 plass er ikke så værst. Men til hvor utrolig mye vi jobbet, og hvor hardt alle sto på hadde vi ikke fortjent en 6 plass om vi hadde kjørt hele showet som vi gjorde på generalprøven, FEILFRITT!

Ny konkurranse var målet frem til sommeren, Summer Open. Vi var alle hundre prosent bestemte på, at vi skulle jobbe rævva av oss for å virkelig nå målet vi alltid har villet. Å komme inn på topp tre! Rett etter NM, skulle vi bytte både ståben og veien vi twistet. Som betyr at for et lag som aldri har stått på det andre benet, er som å lære seg å gå på nytt! Det var utrolig vanskelig, og måtte derfor finne en løsning på hvordan vi skulle få best mulig show med mulighetene vi hadde fra før av. Summer Open gikk utrolig bra, det siste vi sa før vi skulle på matta var "Vi gjør det for Camilla!", Camilla var treneren for Bright sammen med Jeanette. Men Camilla skulle slutte som senior trener dette året, og heller trene junior. Hun visste ikke at hele laget allerede visste at hun skulle slutte. Og når hun så hvordan resultatet ble, var det nok enda mer vanskelig å fortelle det til oss. For vi vant nemlig GULL, etter feilfri rutine og utrolig mye jobb fra hele laget! 

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg både elsker sporten cheerelading og det kommer jeg nok alltid til å gjøre, selv nå etter at jeg har sluttet! Det har vært to fantastiske år med cheerleading, og det er noe jeg kommer til å huske for resten av livet! Ikke bare kommer jeg til å huske det, men hele familien er utrolig stolte over hva jeg har klart å prestere ved å ville fortsette etter Twisters ble oppløst og måtte dra til en helt ny klubb, nesten to timer unna meg selv med buss. Jeg er utrolig stolt selv også, hvertfall etter Summer Open og kommer til å savne det utrolig mye, har grått en del i det siste. Men jeg vet at, om jeg vil tenke på "karrieren" må jeg velge mellom skole og interesser og i denne sammenhengen valgte jeg skole, ikke bare går jeg på skole fem dager i uken fra klokken ni til halv fire hver dag. Jeg har en jobb, og jeg bor som sagt to timer unna Lørenskog med buss, fordi foreldrene mine ikke er villig til å kjøre meg. Noe jeg skjønner utrolig godt, jeg har selv valgt å slutte med cheerleading og noen ganger hater jeg meg selv for at jeg gjør det mot meg selv, en dag kommer jeg nok uansett til å fortsette! Hvem vet, kanskje jeg blir å se på et cheerleaderlag i London når jeg skal gå på skole der?

 


  • Publisert i kategorien Cheerleading  • LEGG IGJEN KOMMENTAR    hits