Cheer

 • INNLEGG POSTET : 22.06.2012, 15:07

 

Nå har jeg fått masse spørsmål cheerleading igjen, både på mail, kommentarer og på facebook. Så kanskje jeg skal svare dere? Hihihi.

Hvor lenge har du gått på cheer? Jeg startet på cheerleading i Mars 2010, så har til sammen gått i litt over 2 år! 

Hvorfor startet du på cheer? Jeg startet på cheer fordi det var veldig mange av vennene jeg hadde den gangen som gikk på cheerleading
og da fikk jeg lyst til å prøve det ut også.

Har du alltid vært flyer? Har alltid flydd, men har jo prøvd ut å være base, bakperson ogsånt. Men på starten i kanskje 5 måneder var jeg mest front.
Fløy på min første konkurranse på NM i 2011 med Twisters. 

Er du god i turn? Hehe, nei! Er det en ting jeg er mindre god på, så er det vel turn. Sliter veldig med håndleddene mine og dette gjelder ikke bare i turn, generelt alt. Har kunnet araber flikk alene og stille salto alene, men når man er så dum og slutter å gjøre det... Kan jeg jo skylde meg selv. Foretrekker trampoline jeg :-)

Hvilket lag gikk du på før? Jeg gikk på Twisters som holdt til i Aurskog-Høland. Nå går jeg på Tigers i Lørenskog.

Hvor lang tid tok det før du kom inn på Bright? Når jeg startet på Tigers kom jeg rett inn på Bright. Jeg var på uttak og siden jeg hadde blitt fortalt at jeg burde velge elite, så valgte jeg elite men visste selv at jeg ikke var god nok til å komme inn, og da var andre valget mitt Bright. Jeg er utrolig fornøyd med og gå på Bright, og kommer mest sannsynelig til å velge det til høsten! 
 • Publisert i kategorien Cheerleading • Anneli Aaland

  22.06.2012 kl.15:11

  Bra svar :)

  MICHELLE CARINE

  22.06.2012 kl.21:22

  Bra svart! Og jooo,du er god i turn,kjære deg!

  MAIKEN STEINSGARD

  22.06.2012 kl.22:56

  MICHELLE CARINE: Haha, hvor da? I lillefinger'n? :((

  LEGG IGJEN KOMMENTAR  hits